SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


SANJA PARAMINSKI - O MENI

Sanja Paraminski, poznatija u astrološkim krugovima kao Astro Aisha, mlada je književnica, koja se od 2006. godine bavi ezoterijom. 

Sanjine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova, koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja, kao unikatan primjer astrologa, koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola, te prenosi ga u stvarne slike.

Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature.

Tekstove piše onda, kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu.

Na astrološkom planu, najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama horoskopa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji, te prošlim životima. U sklopu znanja o tarotu, održava i tečajeve istog.
Od astroloških uzora uvijek rado ističe Predraga Petkovića, zbog širine njegovog znanja i jednostavnosti izražavanja.

Stalni je aktivni suradnik Astro portala, te dopisni suradnik Sensa magazina, Atme i Visoke Vibracije. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima.
U slobodno vrijeme bavi se pisanjem, humanitarni je radnik, te aktivista za ljudska prava.
Njena glavna poruka glasi: "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži."


Kontakt sa Sanjom Paraminski, možete ostvariti slanjem poruke na njen zvanični fb profil, klikom OVDJE.

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU