SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


LOUISE HAY

ŽIVOT MI PRUŽA POMOĆ U SVAKOJ NEVOLJI. ŽIVOT UTOLJAVA SVAKU MOJU GLAD. ŽIVOT HODA U KORAK SA MNOM, VODI ME. U SVAKOM TRENUTKU, SVAKOG DANA,...SVE ONO ŠTO JESAM, ŠTO MOGU I ŠTO ĆU BITI,...TAKO JE! JER, ŽIVOT ME VOLI!

OGLASI

loading...

O PORTALU

PORTAL VISOKA VIBRACIJA


Svi smo mi prirodno u potrazi za smislom postojanja i života u Kozmosu. Da nije toga naš život se ne bi mijenjao. Mnogi su putevi kojima zadovoljavamo ovu svoju potrebu. I nikad nije samo jedan prisutan. 

Naš portal www.visokavibracija.com je regionalni portal koji vam kroz svoje sadržaje pruža mogućnosti u cilju vaše spoznaje smisla postojanja i življenja. 


Autori su priznati stručnjaci iz oblasti ezoterije, pozitivne psihologije, motivacije, alternativne medicine i duhovnosti. Pored njihovih članaka i videa, na našem portalu, imat ćete priliku informirati se o brojnim individualnim i grupnim predavanjima, radionicama i seminarima koji se održavaju i cijelom regionu, čitati kolumne najpoznatijih svjetskih i domaćih stručnjaka iz ezoterije, pozitivne psihologije i motivacije, alternativne medicine i duhovnosti, kao i sudjelovati u brojnim nagradnim igrama koje za vas organiziramo. 

S ljubavlju Team Visoka Vibracija

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot