Post Top Ad

Your Ad Spot

OGLASI

loading...

ŽELJKA TOPIĆ - O MENI

Ja sam Željka Topić (20.01.1965.godine) tv-voditeljica i thetahealing praktičarka-iscjelitelj.

ŽELJKA TOPIĆ - O MENI

Moj duhovni rast je išao postepeno. Već od malih nogu, okolina je na mene gledala sa "odmakom" jer sam bila drugačija od njih, kako su mi tada govorili. Samim tim, jasno Vam je da nisam bila "omiljena" u društvu. Drugačije sam razmišljala, imala sam drugačija stajališta, ali i poglede na različite situacije i ljude.

Moj prvi susret sa ezoterijom bile su Sudbinske karte, netom i učenje Tarot karti. Rad na jednoj Tarot liniji mi je proširio duhovne vidike i omogućio poznanstva sa ljudima, koji su me "uvukil" u svijet Bijele magije. Na moje osobno zadovoljstvo, odlučili su mi prenjeti svoje dobro utemeljene bijelo-magijske moći. Kako sam s vremenom uznapredovala, radeći s ljudima iz cijeloga svijeta, zainteresirala sam i određene novinare. Tako, kada sam imala 30 godina, izašao je moj prvi veliki intervju.


Sve je bilo super do jednom, kada osobno više nisam bila sretna u tome, što sam ljudima davala,...Smatrala sam da mogu dati puno više. Jednog dana, put me je odveo na jedan info seminar o energijama Thetahealing-a. Ne moram Vam govoriti, koliko sam bila oduševljena, da sam odmah krenula na prvi tečaj, pa drugi, treći, četvrti itd. Kao što znate da ništa nije slucajno, tako i moj odabir Theta instruktora je pao na Tomislava Gunjaču, kojeg jednostavno ne mogu, a da ne pomenem, jer je djelomično zaslužan za ovo tko sam danas. Jasno Vam je da moj duhovni put samim time ne prestaje...Svaki sljedeći Theta tečaj nadopuna je na sve naučeno do sada.

Duhovni rad je doživotni rad na sebi, čime istovremeno jačam sebe, kako bih mogla pomagati Vama.

Voli vas Vaša ŽeljkaSa Željkom možete stupiti u kontakt na sljedeće načine:

Telefon: 00385 (0)98/ 130 7 572

E-mail: zeljka.topic1@gmail.com

Zvanična fb stranica, klikom OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot