SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


DAMIR IGOR - O MENI

Pozdrav svima koji prate mene i moj rad.

Ja sam Damir Igor. Aktivno se bavim Astrologijom i Numerologijom od 2007.godine. Nakon Astrologije i Numerologije, u moj život dolaze Kraljevske karte, te najzad i Pozitivna psihologija.
Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija.
Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... u smislu toga, da rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti prosječnog čovjeka.

Tvorac sam Astronumerološke metode koju karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednostavnih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva.

Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada.

Cilj mog pisanja i mojih video prezentacija je u prvom redu upoznavanje i edukacija iz navedenih oblasti, a ujedno i to da se svi lijepo zabavimo, tragajući za smislom našeg postojanja na planeti Zemlji i Univerzumu.
Život je po prirodi tako lijep i jednostavan, škola puna novih spoznaja, saznanja i otkrića koji dolaze u svakom trenutku našeg postojanja.

Osobno smatram da je najvažnije kontinuirano raditi na samorazvoju i jačanju vjere i veze sa Tvorcem, kao i činiti dobra djela, kako za sebe, tako podjednako i za druge.


Ukoliko želite stupiti u kontakt sa mnom, to možete učiniti slanjem poruke na moju zvaničnu FB stranicu - klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU