SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


ADELA FRANCEKOVIĆ - O MENI

Ja sam Adela Franceković, autorica transformacijskih principa i iskusni terapeut, poduzetnica, urednica, majka i partnerica. 

ADELA FRANCEKOVIĆ - O MENI


Željela sam biti kemičarka, ali mi život nije dao da se time bavim, odveo me u nekom drugom smjeru. Deset godina sam provela u računovodstvu. U jednom trenutku sam shvatila da to nije posao za mene i odlučila sam krenuti sasvim drugim putem. Putem koji me vukao od najranijeg djetinjstva. Bila sam pomalo čudno i ranjivo dijete, koje se nikada nije moglo pomiriti s rečenicom “To je tako i tako mora biti”. More pitanja u mojim očima je uvijek bilo ugušeno, ali to me nije spriječilo da tražim dalje. Naprotiv, još više me potaknulo da krenem putem istraživanja duhovnosti i ljudske psihe. Bila sam fascinirana Svemirom, Bogom i odnosima. Satima sam šetala šumom i razmišljala o načinima funkcioniranja svega. Dolazila bih tako do različitih spoznaja, a zatim se vraćala u stvarnost. Život je to žestoko potiskivao kroz poprilično neugodan i težak životni put, ali se iskra ideje o nečem boljem uvijek javljala i vodila me dalje. Korak po korak, kroz duhovnost i različite tehnike, otkrivali su mi se „ključevi života“. Fascinirana svakom novom spoznajom, iskušavala sam je na sebi i onima koji su mi vjerovali. Rezultati su se počeli vrlo brzo primjećivati. Ljudi su mi sami počeli dolaziti, kako bi na drugačiji način popričali o svojim problemima. 
Moja žeđ za znanjem i načinima da to ubrzam je rasla. Željela sam pronaći tehniku koja će ljudima dati rješenja i vratiti osmijeh na lice. Upravo iz tog razloga sam prošla brojne edukacije. Prošla sam Reiki do Majstorskog, Tarot, pogađate, isto do Majstorskog, Theta Healing cca 15 modula i 5 Instruktorskih (za sada), Hipnozu i Hipnoterapiju, EFT, BARS, Peat, NLP,...Pročitala sam more knjiga iz psihologije, fascinirala se Jungom i nikad nisam stala.Adela transformacijski principi su moji duhovni darovi koje sam godinama usavršavala kroz duhovna znanja, tehnike i spoznaje. Danas te ključeve razvoja kroz transformacijske principe predajem vama kao alat koji mijenja život. Transformacijski principi jedinstven su koncept procesa opraštanja, otpuštanja starih obrazaca, razumijevanja duhovnih zakona i vraćanja unutarnje moći u vlastiti život.KONTAKTI:

FB stranica, klikom OVDJE

Web stranica, klikom OVDJENAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU