SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Venera u Raku od 03. 07. do 28. 07. 2019. godinePrema planetarnim dostojanstvima, Venera u znaku Raka nema nikakvo značajno dostojanstvo, ali promatrajući iz ugla jednakih priroda Venere i znaka Rak, koje odražavaju hladno i vlažno, može se s punim pravom tvrditi da je Venera u znaku Raka, povlaštena u odnosu na ostale. 
Dakle, nije toliko moćna kao i Biku i Vagi gdje je u svom sjedištu, ili pak u Ribama gdje je egzaltirana, ali svakako je bolje postavljena nego Venere u drugim znakovima. Također, prisutne su i određene podudarnosti u simbolikama. Venera je planet ljubavi, dok je Rak znak koji se vezuje za emocije u svom najopćijem obliku. Zatim, npr. Rak je simbol obitelji, a obitelj se obično stvara iz ljubavne veze, koja se nalazi pod vladavinom Venere. 

Ova Venera u Raku akcent će svakako staviti na polje obitelji. Mnogi od Vas će ove tople ljetnje dane poželiti da provedu u toplini svog obiteljskog doma. Sada se pružaju odlične mogućnosti da se potencijalni problemi koje imate sa jednim i-ili više članova obitelji dovedu u normalu. Možda se do prije samo nekoliko dana, to činilo kao teško izvodljiva misija, ali sada je dovoljan samo jedan miran i diplomatičan razgovor. Naravno, mnogi će ovo vrijeme iskoristiti za odlazak na obiteljski odmor, gdje je dobar provod maksimalno zagarantiran. 

Sretan ishod dolazi, i ako ste razmišljali o renoviranju, adaptaciji, uređenju stambenog objekta, zatim o poslovima kupnje i prodaje nepokretne imovine, kao i vezano za selidbe. Kada je konkretno riječ o renoviranju i uređenju stambenog prostora, kreativnosti nikako neće manjkati. Svaka Vaša zamisao bit će savršeno sprovedena u djelo. 

Kako se znak Raka vezuje za početke i završetke novih životnih poduhvata, sve što želite završiti učinite to upravo sada, i sve što želite otpočeti, učinite to upravo sada. Venera će se pobrinuti da se sve odigra pod sretnim okolnostima i kakogod i štogod da je, nastavi se u još boljim tonovima, ispunjenim Božanskom srećom i radošću. 

Cijeli ovaj period donijet će uspostavu brojnih ljubavnih veza, a od oko 09. 07. kada Merkur bude krenuo retrogradno, mnoge pokidane veze, posebno rodbinske i ljubavne doživjet će svoju obnovu. Pa ovog puta odigrajte smotrenije. I za kraj ono najljepše - Venera u Raku predstavlja spoj dvije od najplodnijih energija horoskopa, pa eto nam i mnogo beba u budućnosti.

Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU