SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Ljubav i karma prošlih života

Leo je u natalnoj karti imao Saturna u sedmoj kući i možemo reći da mu je to donijelo gubitke u odnosu. Gledajući karmički, Leo je u prošlom životu bio u puno veza, ali tri veze su mu bile jako bitne, odnosno to su bile osobe kroz koje je osvještavao sebe. Što bi to značilo?Recimo, ego je kao kamen i zato se većina teško prepušta odnosu. Kad je jak ego, ponašate se tako da osvajate u vezi, ali ustvari se dokazujete i povređujete druge osobe.

U ovom životu kada Leo susreo te osobe, sve do jedne su ga ostavile, osjećale su prema njemu neku odbojnost, ali i privlačnost. Izazivao je u njima nešto što ih je tjeralo na napadanje i vrijeđanje. Leo bi često govorio: zašto mi se to dogodilo, odnosno on nije mogao vidjeti da iz svojih nesvjesnih spremnika privlači upravo one emocije koje je sam sijao i sada su mu one trebale poslužiti kao pomoć kako bi osvijestio svoj drugi dio sebe.

No, ako ove emocije i događaje shvatite drugačije a to čini većina, frustracija i razočaranost je neizbježna. Leo se kroz puno truda i rada na sebi doveo do stanja gdje je povezao događaje sa sobom i uvidio je da je sve te osjećaje trebao proživjeti kao bi postao nježan i spreman da daje, te postati odlučan kad je to potrebno. Bez tih događaja bio bi nemoćan doći do spoznaje. neki će u ovoj spoznaji uspjeti a oni koji neće ponavljat će tu pogrešku u drugom životu o čemu govore retrogradne planete.

Leo je osim rada na svojim emocijama pomogla meditacija, koja mu je dala u ključnim trenucima snagu da izdrži i da ne pobjegne od neugodnih iskustava. Proći kroz iskustvo odnosa, kroz pozitivno i negativno većinu plaši zato jer nemamo instrumente i znanje koje nam može otkriti detalje. Jyotish pomaže u tome da ne zalutamo, da vidimo stvarnost svojih odnosa, a nakon toga da počnemo djelovati s obzirom na ono što smo donijeli iz prošlih života, a to znači nastaviti raditi na onome što još nismo dovoljno razvili.

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU