SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Kako se horoskopski znakovi ponašaju u lošim vezama?Ovan; Kad su nesrećni, trude se da njihov život i veza prividno izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičniji što su oni nesrećniji. 

Bik; Kad su nesrećni trude se prividno da njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesrećniji. 
Bikovi su estetičari, vizuelni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih, piše The Thought Catalog. 

Blizanci; Oni će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrirani i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, vikati na prijatelje, sve zato što ne znaju da se nose s činjenicom da stvarno nisu srećni. 
Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim što se događa. 

Rak; Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan jako nesretan. 

Lav; U početku su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju krenuti dalje. 

Devica; Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesigurno, baviće se svim i svačim samo da skrenu pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše. 

Vaga; Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju posvećivati svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života. 

Škorpija; Ili odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počinju da se nerviraju oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni da dugo ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Njihovi intenzivna osećanja i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo - vrlo verovatno u vrtlogu svađe. 

Strelac; U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo ćutati o stvarima koje ih muče. 

Jarac; Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju kontrolisati sve u svom životu. Razmišljaće o tome što ih muči i pokušati rešiti problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećnim, nema nazad - veza se ne može spasiti. 

Vodolija; Ulaze u vezu s velikim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju ostvariti. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Strašno su ambiciozni ljudi orjentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom. 

Ribe: One žele 'slobodu'. Inače Ribe žele iskusiti sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i što se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne više baviti svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Izvor: infpult.info

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU