SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Opozicija između Venere i Jupitera snažno će djelovati od 22. 06. do 25. 06. 2019.U periodu od 22. 06. do 25. 06. imat ćemo aspekt Opozicije između Venere i Jupitera. 

Ovaj aspekt obuhvaća drugu polovicu sedmice, a proteže se i na narednu sedmicu.

Opozicija spada u red izazovnih aspekata, ali ovdje imamo spoj dva najveća benefika u astrologiji, Venere i Jupitera. 

Što nam ona govori i savjetuje? 

Pred mnogima je novi ciklus u životu, što podrazumijeva i odricanje od nekih aktivnosti, koje su bile u prošlosti. To odricanje bi moglo stvarati određene neugodne osjećaje, najčešće blagu tugu. Ali, ako stavite fokus na nove ciljeve, posebno na njihove pozitivne aspekte, sve će se lakše premašiti. 

Ovaj aspekt, sukladno ostalim aspektima, ukazuje na odlazak u inostranstvo, zbog koga mogu trpjeti pojedini bliski odnosi. Ali, ne dozvolite da vas to pokoleba. Jer, svaki blizak odnos jest baziran na uzajamnom razumijevanju i prihvaćanju. Pa tako, ako bliska osoba nije u stanju prihvatiti vaš odlazak u inostranstvo zbog poboljšanja određenih aspekata vašeg života, onda ta osoba ima problem, na kome treba poraditi. Vi tu ništa ne možete. Jedino što možete, to je otići za svojom većom srećom. A, što se tiče poljuljanog bliskog odnosa, ako mu je suđeno on će se poboljšati, i nakon nekog vremena čak može biti i bolji, nego što je bio. Ako mu nije suđeno, na vama je da to prihvatite. No, ne zamarajte se time - je li suđeno ili nije, već čvrsto stavite svoj fokus na ono što želite ostvariti odlaskom u inostranstvo. 
Vrlo često opozicija Venere i Jupitera donosi rastave brakova i veza, zbog odlaska jednog u inostranstvo. Međutim, to dovoljno govori da su u pitanju klimavi brakovi i veze, koji bi, sve i da ostanete, bili sve gori i gori. Sem, ako možda ne biste uložili nekakav nadljudski napor da ih poboljšate. 

Pored navedenog, Opozicija Venere i Jupitera savjetuje vam da budete umjereni u trošenju novca, kao i na to da se čuvate iskorištavanja od strane drugih ljudi.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU