SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


VELIKI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA APRIL / TRAVANJ 2019.
Ovaj April / Travanj bit će pod vrlo naglašenim energijama brojeva 3 i 4. Ipak, Trojka će biti daleko dominantnija, zato što smo upravo ušli u njenu godinu.
Sada da se malo osvrnemo na pregled događanja po dekadama.

1. DEKADA - od 01. 04. do 10. 04. 2019.

Apsolutna dominacija Trojke. Trojka se vezuje za fizički dio čovjekove ličnosti i postajanja. Predstavlja energičnost, pokret, akciju, ambiciju, odlučnost, odluke i rezove.
Primarni vladar Trojke, Mars, nalazi se u znaku Blizanci, dok se sekundarni vladar još uvijek nalazi u znaku Ribe.

Pred nama je jedan vrlo živ i dinamičan period. Energičnost je na vrhuncu. Izražene želje i potrebe za novim počecima i promjenama, za donošenje bitnih i važnih odluka, za dokazivanjem, za putovanjima, kao i za raskrštavanjem sa svime što vam je na teretu.
Samo naprijed. No, imajte na umu da je Merkur još uvijek u Ribama, gdje je dvostruko oštećen, što lako može donijeti konfuziju i nesigurnost. Na primjer: uradite nešto veliko, značajno ili drugačije, te se onda počnete preispitivati da li ste prenaglili. Čak i strahovati od toga da li ste prenaglili u vlastitim reakcijama ili riskiranju. Nema potrebe za time. Energija Marsa u Blizancima vam daje istančan osjećaj za ono što je pravo za vas, a krajnji dispozitor Jupiter povoljan ishod.
Jedino što će vam nestrpljenje biti slaba točka. Polako. Djelujte, ali ne brzajte. Kad primijetite da ste se zalaufali, vratite se u " petu brzinu ".

2. DEKADA - od 11. 04. do 20. 04. 2019.

Merkur, drugi vladar Trojke preć će u znak Ovna, čime se obrazuje sjajna, sjedišna recepcija između Merkura i Marsa. Konačno. Konačno, dolazi vrijeme velike akcije i velikih postignuća.

Na osobnom, psihološkom planu, izražena je potreba za akcijom, ali i nedostatak strpljenja. Poradite na strpljenju. Ako u nekom trenutku želja za nečim bude prejaka, potrudite se maksimalno otpustiti je. Kako ćete to ostvariti? Stavljanjem fokusa na nešto drugo i (iznimno važno) odmorom, usmjerenjem na zabavne aktivnosti, meditacijom, itsl.

Sjajno za sve nove velike početke. Glavni savjet je da počnete sa svime što želite i završite sa svime što vam ne odgovara. Ne bojte se, mada će se većina vas okuražiti na velike stvari - poduhvate i odluke. Slobodno možete pojačati gas na maksimum. Što luđe, to bolje - glavna je parola za ovaj period. Uradite sve novo što želite, jer uspjeh ne samo da neće izostati, već će vas voditi ka sve većim postignućima. Mnogi od vas će doista postupiti ovako. Neki od vas će učiniti kardinalne promjene. A neki napraviti i revolucionarne stvari.

Značajno mjesto zauzima polje međuljudskih odnosa, posebno odnosa sa osobama iz bliskog okruženja, gdje će doći do velikih prekida s toksičnim odnosima. Mnogi će prekinuti svoje veze, brakove, prijateljstva, poslovne suradnje, itd. Kao mačem. Tako i treba. Pa niste rođeni da trpite one koji će vam sisati energiju, već uživati okruženi ljudima s kojima ste na srodnim talasnim dužinama.
Na površinu izlaze velike istine, pa ako ste bili žrtva spletki i manipulacija pojedinih ljudi, konačno možete odahnuti. Istina isplivava na vidjelo u svoj svojoj punini. Ako ste pak s druge strane, vi spletkaroš i želite nauditi drugima, budite spremni na čitav niz neugodnih situacija. Velike su šanse da će vas nečemu i naučiti.
Na drugoj strani, doći će do brojnih novih poznanstava vezano uz sva životna područja. Ono što će karakterizirati te nove odnose jest iskrenost, direktnost i otvorenost. Složit ćete se, sjajna podloga za razvoj čvrstih i stabilnih relacija i odnosa. 

Naglašeno je polje putovanja, inostranstva i kontakata sa strancima. Htjeli to - ne htjeli, mnogi ćete putovati više nego inače. Odlični su uvjeti onima koji teže životu i radu u inostranstvu, kao i onima koji trebaju regulirati papirologiju, neophodnu za produženje boravka u inostranstvu ili pak trajni boravak.

Odlično je za sve vrste edukacije. Oni koji su već u nekom edukacijskom procesu mogu očekivati sjajne rezultate, kako po pitanju stečenih znanja i razvijenih sposobnosti, tako i po pitanju vrjednovanja znanja. Velikog uspjeha će imati oni koji se bave istraživačkim radom i neformalnim obrazovanjem.
Ovo je vrijeme kada će brojni izumitelji ostvariti doista impozantne rezultate.

Što se tiče poslovne strane, maksimalno poradite na svom predstavljanju, poslovnom imidžu i marketingu. Povežite se sa stručnim ljudima iz oblasti poslovnog savjetovanja i rezultati će doći mnogo brže no što to možete zamisliti.
U poslu, najviše uspjeha će imati osobe koje se bave pregovaračkim poslovima, savjetovanjem drugih, predavaštvom, medijima, menadžmentom, marketingom, trgovinom i poslovima u domeni saobraćaja.

Odlično je za rješavanje administrativnih i papiroloških pitanja.

Odlično je za kupnju tehničkih uređaja i prijevoznih sredstava, kao i za popravke i nadogradnje istih.

Potreba za društvenim aktivizmom bit će grandiozna. Čini se nikad veća. Pa ako se bavite spomenutim, samo naprijed, čekaju vas velike aktivnosti i veliki poduhvati, a s njima i značajni rezultati koji stvaraju temelje daljim, još većim postignućima.

Gledano s energetske strane, savjet je da se više posvetite fizičkoj aktivnosti, kako biste iz sebe izbacili bijes koji vas može mučiti.

3. DEKADA - od 21. 04. do 30. 04. 2019.

Energija Trojke u ovom periodu sve više ustupa mjesto energiji Četvorke. Četvorkom vladaju Sunce i Saturn. I ono vrlo zanimljivo očituje u tome što su i Sunce i Saturn u istom, zemljanom triplicitetu. Sunce je u Biku, a Saturn je u Jarcu. Ipak, energija Trojke i Marsa su još uvijek vrlo izraženi.

Na osobnom, psihološkom planu, emocije će biti snažne i intenzivne. Izražena briga, da biste ubrzo uvidjeli kako je bespotrebna. Izuzev ako se ne radi o brizi o starijem članu obitelji, ili pak članu obitelji koji ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, gdje će vaša podrška biti od velikog značaja. Mnogi će uraditi rekapitulaciju svog dosadašnjeg života, te poželjeti promjene, a uz više fokusa i usredotočenosti na sebe, možete doživjeti velika prosvjetljenja i promjene.
U 1. i 2. dekadi, vrlo su izraženi nestrpljenje i nemir, a sada dolazi do postepenog ostvarenja osjećaja mira i stabilnosti. Upamtite - Mir je polazna točka sretnog i ispunjenog života. Iz mira se razvija sva harmonija življenja. Iz mira nastaju sve velike stvari. Iz mira nastaju radost i sreća, samo ako se usmjerite njihovim putevima.

Ako u prethodne dvije dekade niste otpočeli ono što želite, sada je krajnje vrijeme. Nema više čekanja. Čekanje sve više vodi u propuštene šanse. A jedan od najvećih razloga ljudske nesreće je žal za propuštenim šansama. Ako ste poduzeli nove korake, sada možete očekivati prve značajne pomake i učvršćenje pozicija.

Na poslovnom planu dolazi do napretka. Mnogi od vas ćete doživjeti značajne uspjehe na tom planu. Sjajne su prilike da realizirate brojne svoje poslovne želje i ciljeve. Sjajno je za pokretanje vlastitog biznisa, a ako već imate svoj biznis, onda obavezno poradite na njegovom proširenju. Kod mnogih zaposlenika će se aktualizirati ideje i priče o unaprjeđenju koje će uroditi plodom. A ako je već došlo do toga, vrlo je moguće ostvarenje unaprjeđenja, ili eventualno poduhvati koji vode ka njemu. Četvorka govori da će najviše uspjeha imati oni koji djeluju unutar porodičnog biznisa, kao i oni koji rade iz svog doma.

Četvorka će staviti na dnevni red polje porodice i porodičnih odnosa. Četvorka uz Sunce u Biku kod mnogih će stvoriti pojačanu želju da što više vremena provedu u toplini porodičnog doma, kao i u druženju s članovima porodice. Pravo je vrijeme za porodična okupljanja, zajedničke ručkove, kao i feštanja. Ako je u vašoj porodici bilo nekakvih nemira i problema, sada dolazi do suštinskih rješenja tih nemira i problema.

Četvorka i Saturn aktiviraju polje nekretnina. Odlični su uvjeti za rješavanje svih pitanja koja se tiču nekretnina. Tu možete očekivati značajne stvari i uspjehe. Ako prodajete nekretninu, slobodno možete ići s većim cijenama. Jedino ne zaboravite da ste u godini Trojke, pa je, ako prodajete nekretninu, neminovno da maksimalno poradite na oglašavanju te nekretnine koju prodajete. Podjednako dobro je i za kupnju i uzimanje nekretnina u najam. Ako tražite, sigurno je da ćete pronaći nekretninu koja vam savršeno energetski odgovara. Gledajte da bude u prometnim djelovima. Najbolje je da u blizini nekretnine budu škola, vrtić, edukacijskii centar, biblioteka, pošta, knjižara, medijska kuća, vatrogasni dom, kao i druge srodne ustanove i institucije. Također, jedna od smjernica jest da nekretnina bude u blizini mjesta gdje se razdvajaju dva veća dijela grada - npr. stari i novi grad.
Zatim, mnogi će biti fokusirani na sređivanje svog stambenog prostora. Čak se preporučuje da poradite na uređenju vašeg životnog prostora, jer su prisutne visoko frekventne energije, pa ako sada poradite na uređenju svog životnog prostora, ne samo da ćete sprovesti većinu ili sve svoje želje i zamisli po pitanju estetike, već ćete se i energetski osjećati mnogo bolje u svome domu.

Pored navedenog, odlični su aspekti za sve što ima veze s državnim institucijama, kao i statusnim pitanjima. Ako ste u prethodnim periodima, posebice u 3. mjesecu, imali problema sa administracijom i papirologijom, tu sada dolazi do pozitivnog okončanja. Ako niste ništa poduzimali po pitanju neriješene papirologije, sada je idealan period da krenete u akciju.PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU


Kako izračunati Sudbinski broj?

Zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.
Evo primjera:
Osoba je rođena 11. 06. 1987. godine => 1+1+0+6+1+9+8+7=33 = 3+3 =6
Dakle, Sudbinski broj ove osobe je 6.


SUDBINSKI BROJ 1

Posao: Očekuje vas mnoštvo zanimljivih situacija kroz posao. Odlično za sve nove početke. Ako ste nezaposleni ili težite promjeni posla, ostvarit ćete svoj cilj, ali posao kojeg ćete dobiti nije stabilnog karaktera. Radit ćete ga određeno vrijeme, a onda dolazi novi posao, kakav želite. Također, mnogo zanimljivih ljudi kroz polje posla vam dolazi, a nekima i ljubav.

Financije: Prolazno nezadovoljstvo. Neki od vas će se pokajati zbog nekih odluka iz prošlosti, a tiču se novca.

Ljubav: Ako ste slobodni, ničeg na pomolu. Poradite na raščišćavanju nesređenih odnosa iz prošlosti. Kako? Tako što ćete ih otpustiti. Jer da vam je sreća u tim odnosima bila suđena, već biste ju imali. Prestanite gajiti iluzije o partnerima ili simpatijama iz prošlosti, a ako to ne činite, onda prestanite razmišljati o partnerima ili neostvarenim ljubavima iz prošlosti. Otpustite i otvorite se za nove prilike. Ako ste u vezi ili braku, udaljavanje zbog obaveza i određena bespotrebna zabrinutost. Iskren razgovor sve može riješiti, samo sačekajte na taj iskren razgovor do sredine mjeseca.

Zdravlje: Odlično. Mogući manji problemi onima koji imaju povišen šećer ili dijabetes, no uz preventivne metode sve se da riješiti.

SUDBINSKI BROJ 2

Posao: Sporadični osjećaj tuge i nezadovoljstva zbog propuštenih šansi. Nikako ne dozvolite sebi da propustite šanse koje vam se budu nudile u ovom periodu, jer mogu biti odlične za vas. Kreirajte prilike i šanse svojim željama i mislima. Ako ste nezadovoljni postojećim poslovnim okolnostima, istražujte nove poslovne prilike.

Financije: Čuvajte se gubitaka. Vodite računa gdje i kako držite novac. Ne ulazite u poslovne dilove s osobama koje ne doživljavate dovoljno pouzdanima. Izbjegavajte sumnjive investicije, jer vas mogu odvesti od vašeg zacrtanog cilja i dovesti do gubitaka.

Ljubav: Mnogim slobodnima predstoji zanimljivo poznanstvo s osobom iz drugog mjesta ili iz druge države. Može se tu razviti skladan ljubavni odnos, a sad kakva će biti njegova perspektiva, to ovisi o vašoj angažiranosti. Kod zauzeti prisutni su problemi u komunikaciji i nemogućnost realizacije zajedničkih ciljeva. Ako ste u poljuljanom odnosu, svi su izgledi da će taj odnos pući. Tako je najbolje. Tako se otvarate za nove prilike u ljubavi. Veliki izazovi očekuju one koji su u vezama na daljinu, ali uz rad na razumijevanju partnera i prihvaćanju situacija koje čine izazove, stanje odnosa se značajno može poboljšati. Ako ste s partnerom planirali zajedničko putovanje, tu su moguće neugodnosti, pa bi bilo poželjno da ga odgodite za naredni mjesec.

Zdravlje: Podložnost upalama, kao i visoke predispozicije za povrijede, posjekotine i opekotine. Savjet je da radite na jačanju imunog sustava.

SUDBINSKI BROJ 3

Posao: Ovo je vaše vrijeme što se posla tiče. Vrijeme bitnih i značajnih odluka. Vrijeme novih početaka, samo ako ih želite. Originalne ideje će vas pratiti kroz čitav mjesec.
Sprovedite ih u djelo, koliko god više možete, bez straha. Uspjeh će biti i veći no što ste to očekivali. Imajte na umu - Ovaj mjesec je vaš mjesec, pa zato dajte puni gas, učinite što više. Samo je savjet da budete promišljeniji po pitanju osoba koje vam budu dolazile kroz posao, a djeluju vam sumnjivo. Nemojte izbjegavati suradnju s njima, jer vam u nekim segmentima posla itekako mogu pomoći, ali držite ih na oku.

Financije: Prilike za sustavno poboljšanje prihoda. Rješavanje određenih, a možda i svih repova koji se vuku iz prošlosti. Odlični aspekti za igre na sreću, gdje biste obavezno trebali koristiti brojeve 3, 9 i 45.

Ljubav: Ako ste slobodni, konačno sjajna prilika koja vodi ka ozbiljnom odnosu, vezi koja ima potencijal zajedništva i braka. Kod zauzetih posve drugačija priča. Izazovi u odnosu. Sad, koliki izazovi ovisi o prirodi vašeg odnosa. No, ako ste u poljuljanom odnosu, sigurno je da će doći do trajnog prekida. Možda ćete patiti zbog tog prekida, ali vjerujte, donijet će vam ogromno rasterećenje.

Zdravlje: Odlično. Ako imate određenih, većih zdravstvenih problema, pomoć od strane velikog stručnjaka koji će se prema vama prijateljski ophoditi, ili pak velika pomoć od strane prijatelja u procesu iscjeljenja. Samo se maksimalno potrudite razmišljati pozitivno, čitajte što više, intenzivirajte svoj duhovni razvoj, boravite u prirodi i obavezno se usmjerite na alternativne metode liječenja.

SUDBINSKI BROJ 4

Posao: Živa i dinamična poslovna atmosfera. Prilike za nove poduhvate i početke, realiziranje svega onog što želite u periodu od zadnje dekade mjeseca. Ako težite promjeni posla, dobro promislite do treće dekade mjeseca, jer do tad možete naći posao koji neće biti baš po vašim standardima. Zato, savjet je da konačne odluke po tom pitanju odgodite za zadnju dekadu mjeseca. Ako ste nezaposleni, predstoji vam posao koji nije stabilnog karaktera, ali predstavlja iznimno lijep početak vašeg cjelokupnog profesionalnog razvoja. Svi vi možete računati na podršku drage osobe, vezano uz sve vaše poslovne želje, zamisli i ciljeve.

Financije: Povremeni, bespotrebni strahovi. Uvijek kada vas uhvati strah od financijskih problema ili pak propadanja, samo imajte na umu kako je to misao koja se može zamijeniti nekom ljepšom mišlju, i to (naravno) obavezno učinite.

Ljubav: Mnogim slobodnima dolazi do obnove odnosa koji je prekinut. Ako takve osobe nema u vašem životu, teško da će biti nekih konkretnijih događaja na polju ljubavi. Eventualno ulazak u vezu s osobom za koju ćete jako brzo uvidjeti da nije po vašoj mjeri. Ako ste zauzeti, mogućnost neočekivanih prepreka i problema koji vas mogu uzrujati i potresti. Svakako posvetite daleko više pozornosti komunikaciji s vašim partnerom. U mnogim poljuljanim vezama i brakovima doći će do prevara, izdaja i prekida. Spomenuto se posebno odnosi na veze koje su otvorene i tajne.

Zdravlje: Kronična iscrpljenost dolazi na dnevni red. Pod hitno uradite pretrage vezano uz sve što vas muči i poradite na smanjenju stresa, kao i na jačanju svog imunološkog sustava. Visoko rizičan period za teške kronične bolesnike, gdje se savjetuje konstantan liječnički nadzor i strogo sprovođenje propisanih terapija i mjera.

SUDBINSKI BROJ 5

Posao: Period kada slobodno možete riskirati u poslu. Slijedite svoje snove i želje. Ako ste nezadovoljni aktualnim radnim mjestom, mijenjajte ga. Ako želite pokrenuti vlastit posao, pokrenite ga. Ako želite poduzeti kakav novi poduhvat u sklopu postojećeg privatnog biznisa, samo hrabro. Što luđe, to bolje. Vrijeme je da napravite novi značajan korak. Jedino povedite računa o tome s kakvim ljudima stupate u poslovne kontakte, jer je moguće da dođe do određenog konflikta. Neke očekuje prekid poslovnog partnerstva, no ne žalite, ovo je ujedno idealan period da nađete novog poslovnog partnera koji ima daleko više entuzijazma. Period od zadnje dekade mjeseca je sjajan za one koji žele ići u raditi u inostranstvo, kao uostalom i sve poslove koji se tiču inostranstva.

Financije: Dobro. Jedino na što trebate obratiti pozornost jest sljedeće: ne ulaziti u zajedničke investicije, ne posuđivati novac osobama za koje niste skroz sigurni da će vam ga vratiti, kao i da vodite računa o kvaliteti i cijeni onog što kupujete.

Ljubav: Ako ste slobodni, moguća ljubavna veza, ali s osobom koja nije za vas, koja će vam prije ili kasnije pokazati svoje ne tako dobre namjere. Najbolje je u ovom periodu nikako ne ulaziti u vezu, kako se poslije ne biste kajali. Kod zauzetih će situacija biti solidna. Moguć osjećaj da je odnos ušao u fazu monotonije, pa osviježite ga na način kako vama i partneru najbolje odgovara.

Zdravlje: Stabilno.

SUDBINSKI BROJ 6

Posao: Period do 21. 04. jest taj, kada trebate raskrstiti sa svime onim što je stajalo kao prepreka u vašem kvalitetnom poslovanju. Neovisno da li se radi o završetku s određenim poslovnim obavezama, toksičnim odnosima u poslu, ili pak stavljanju točke na aktualan posao kako biste otpočeli drugi. Maksimalno se potrudite iskoristiti ovaj period da raskrstite sa svim što vas muči u poslu. Možda trebate neke stvari istjerati na čistac, pa slobodno i hrabro. Zatim, pripazite se ljubomornih i sujetnih osoba iz bliskog poslovnog okruženja ili od strane konkurencije, a kod nekih i jedno i drugo. No, samo vi stavite fokus na svoje aktivnosti i ta ljubomora vam ništo neće moći. U periodu od 21. 04. pa do kraja mjeseca konačno dolaze bolji dani za vaše polje posla. Posebno je dobro za one koji idu raditi u inostranstvo ili surađuju sa strancima na druge načine. U ovom periodu otpočnite sa svim aktivnostima koje želite, a uspjeh će biti zagarantiran.

Financije: Stabilno. Jedan ste od najsretnijih brojeva u ovom mjesecu što se tiče financija. Jako dobri uvjeti za sve vrste pregovora koji se tiču zarade, poboljšanja prihoda i povrata dugova. Jedino što se tiče ulazaka u zajedničke investicije, savjet je da ne brzate, već da dobro istestirate drugu stranu kako kasnije ne bi došlo do određenih, manjih problema.

Ljubav: Slobodni bi mogli ući u vezu, te ubrzo se razočarati. Druga strana je mnogo drugačija nego što se predstavlja, neuravnotežena i sklona izdajama. U pitanju je izazovan karmički odnos koji moguće da mnogi od vas neće izbjeći, ali uz veću dozu opreza, sve može biti mnogo drugačije i bolje za vas. Kod zauzetih poboljšanje odnosa, pojačana bliskost. Ako je u prošlosti bilo kakvih većih problema, sada je pravo vrijeme da s partnerom sjednete i porazgovarate. Ako vam je uistinu stalo, jedno drugom oprostite, te nastavite dalje, drugačije i bolje nego do sad.

Zdravlje: Manje nervoze. Podložnosti prehladama i upalama. Slaba točka je trbuh.

SUDBINSKI BROJ 7 

Posao: Ovaj mjesec će biti u znaku posla. Što god da krenete, uradit ćete uspješno. Shvatite ovo za ozbiljno, pa se usredotočite koliko god više možete na realiziranje vaših poslovnih ideja, želja, zamisli i ciljeva. Velika podrška dolazi od strane drugih, posebno osoba s kojima ste prijatelji ili jako bliski. Jako je dobar period za svaki vid društvenog aktivizma.

Financije: S financijama situacija neće biti baš tako laka kao s poslom. Odgađanje realizacije određenih financijskih pitanja. Bolji period za iste dolazi krajem mjeseca i ide kroz naredni mjesec. Na vama je samo da se strpite. Navedeno se posebno odnosi ako očekujete nekakav novac kroz inostranstvo ili kroz polje pravde. Također, ako uzimate kredit, dobro promotrite sve opcije, kako ne biste uzeli kredit pod nepovoljnim uvjetima.

Ljubav: Ako ste slobodni, moguć je ulazak u ljubavni odnos. Kod mnogih se radi o pomirenju s bivšom ljubavi. Ali odnos u koji budete ušli bit će prilično klimav, nema nikakvu značajniju perspektivu, ma koliko se trudili oko njega. Izbjegavajte ulaziti u veze po svaku cijenu. Prvo na čemu trebamo poraditi to je ljubav prema sebi, što (primarno) znači ugoditi sebi na sve moguće načine, vezano uz sve aspekte života. Zauzete očekuje sreća kroz odnos u kome su. Mnogi parovi će planirati zajednički život ili brak, mnoge očekuje ostvarenje potomstva, mnogi će se radovati navedenom, koje se događa njihovim najbližima. Uživajte u toj sreći i radosti.

Zdravlje: Zaokupiranost brojnim obavezama i napetost u prethodnom periodu mogu se sada negativno odraziti na gubitak energije. Dobro se odmorite i intenzivirajte svoj duhovni razvoj. Također, moguće su manje smetnje vezano uz genitalne i reprodukcijske organe, kao i uz mjehur... No, ništa strašno.

SUDBINSKI BROJ 8

Posao: Značajni poduhvati, a za neke i ogromni. Omogućit će vam daleko bolju zaradu. Iskoristite ovaj mjesec na što bolji način. Ne bojte se nepoznatog, jer upravo se na novim i nepoznatim područjima nalazi vaša poslovna sreća. Mnogima će korjenite promjene donijeti pregršt prilika za dalji napredak. Na vama je samo da poradite na odlučnosti. Nikako da se premišljate i analizirate do beskraja, kako umijete, već da odluke donosite brzo i efikasno. Ako u svom bliskom okruženju osjećate sabotažu ili ima oprečnih mišljenja vezano uz ono što predstavlja vaše profesionalne želje, savjet je da se izolirate koliko god više možete, kako biste što dublje zaronili u sebe.

Financije: Uz značajan trud kojeg ćete uložiti, a koji vama nikako ne predstavlja problem, doći ćete do mnogo bolje zarade. U ovom mjesecu dominira energija broja 2, koja je suprotna vašoj Sudbinskoj Osmici, što govori i o sjajnim prilikama za rješavanje pitanja dugova, ovrha, zatim prispeću novca od osiguravajućih kuća, podizanju povoljnih kredita, itd. Sjajne su mogućnosti za sva veća investiranja. Ovo je period kada rizik donosi rezultate.

Ljubav: Ako ste slobodni, mogućnost ljubavnog poznanstva i ulaska u vezu koja nema stabilan karakter. Mada, većina vas će toliko biti zaokupirana drugim životnim obavezama, da ćete se od ljubavi poprilično udaljiti. Ako ste u vezi ili u braku, strogo povedite računa. Može se dogoditi da svoje frustracije, koje su prisutne iz dalje ili čak daleke prošlosti, reflektirate kroz odnos s partnerom. Kako? Uglavnom tako što ćete se ponašati razdražljivo i bijesno. Mnoge od vas će mučiti i ljubomora. Sve ovo se užasno loše može odraziti na vaš odnos. Zato kada vas uhvate epizode nezadovoljstva partnerom i odnosom u kom ste, najprije preispitajte sebe, svoje reakcije, kao i njihov uzročnik. Ako ste u značajnoj poljuljanom i nedefiniranom odnosu, prekid istog je sasvim izvjestan. Do ozbiljnih problema i prekida će doći kod onih parova koji su u vezi od nedavno, točnije od 2. mjeseca ove godine.

Zdravlje: Klimavo. Osjetljivost. Potisnute negativne emocije, napetost, stres i razne svakodnevne brige toliko su se nagomilali da se značajno negativno odražavaju na vaš imunološki sustav. Zato pod hitno radite na jačanju istog. Ako ste skroz posvećeni zdravom načinu života, sada je vrijeme da uzimate malo jaču hranu.

SUDBINSKI BROJ 9

Posao: Značajno poboljšanje ako je bilo kakvih većih izazova. Ako ste zadovoljni svojim poslom, uživat ćete i zabavljati se. Mnogo novih ideja na čiju realizaciju nikako ne biste trebali čekati, već prigrliti ih odmah i sad. Ako očekujete realizaciju nečeg što ste poduzeli u prošlosti, do iste dolazi na jako lijep i pozitivan način. Ma na najbolji moguć način! Podrška drugih ljudi bit će velika, što god da radite i čemu god profesionalno da stremite. Savjet je da s ljudima iz svoga posla provedete što više vremena u druženju i zabavi. To će još više izgraditi uzajamno povjerenje i učvrstiti poslovni odnos. U poslu najviše ima emocija samo ako se voli posao koji radite.

Financije: Otežan protok novca. Rezultati truda neće biti vidljivi sve do kraja mjeseca, ali od oko 25. 04. kreće na bolje. Zatim, trudite se da racionalno trošite novac. Nikako da se odričete, samo kada kupujete dobro razmislite da li vam je i za što potrebno. Također, ako redovito igrate igre na sreću, ovog mjeseca vam nisu dobri uvjeti za spomenuto. Samo možete dovesti sebe do bespotrebnih gubitaka.

Ljubav: Ako ste slobodni, jedna osoba će pokazivati značajniji interes za vas. I mnogi od vas će se zainteresirati za nešto više, ali to više ne znači i uspostavu ozbiljnog ljubavnog odnosa. Da bi od te priče došlo do ozbiljnog ljubavnog odnosa, potrebno je mnogo se potruditi i biti daleko romantičniji. No, vaš fokus će na svemu drugom biti više, nego na emocijama i ljubavi. U redu, super, sve u svoje vrijeme. Samo se potrudite da toj osobi kojoj se budete dopali ne dajete lažna obećanja, kako ju ne biste povrijedili, jer je riječ o vrlo kvalitetnoj osobi, a u nekoj daljoj budućnosti možda biste i mogli ostvariti lijep odnos. Zauzetima problemi u komunikaciji. Ovo je period kada definitivno morate poraditi na razumijevanju, kompromisnosti i strpljenju u partnerskim odnosima. Budite umjereni u svojim reakcijama. Ako ste već duže vrijeme nezadovoljni partnerovim reakcijama i ponašanjem, i u sebi kupite to nezadovoljstvo, sada biste mogli eksplodirati, te reći partneru i što mislite i što ne mislite. Savjet je da dobro razmislite čime ste to nezadovoljni, pa da porazgovarate otvorenih karata. Ipak, ako je vaš odnos jako problematičan, sigurno je da će se u ovom periodu okončati na vrlo buran i dramatičan način. U slučaju da ste u vezi s osobom koja je nasilna prema vama ili vam prijeti, okončajte odnos i ne upadajte u bilo kakve rasprave.

Zdravlje: Pad energije, napetost, stres. Posvetite se sebi. Više se bavite fizičkom aktivnošću, uzimajte laganu i zdravu hranu i maksimalno poradite na jačanju imunog sustava. Također, čuvajte se upala i infekcija uro-genitalnog sustava.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE*** Zahvaljujući suradnji sa portalom www.radiotrecadimenzija, možete pogledati video verziju članka:
NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU