SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


VELIKI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA MART / OŽUJAK 2019.

Mart / Ožujak predstavlja posljednji mjesec u jednoj astrološkoj i numerološkoj godini. Prema struji astrologije i numerologije, koju zastupam, Nova Godina počinje od proljeća, ulaskom Sunca u 1. znak zodijaka, a to je znak Ovna. 
Sunce je izvor života i svih procesa u našoj Galaksiji. 


VELIKI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA MART / OŽUJAK 2019.
VELIKI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA MART / OŽUJAK 2019.


OPĆA PROGNOZA ZA 3. MJESEC

Iz navedenog razloga opća prognoza za 3. mjesec će se obaviti na nešto drugačiji način, nego obično. Umjesto standardne podijele na 3 dekade, podijela ide na 2 perioda - 1. period, koji traje od 01. do 20.03. i 2. period, koji traje od prvog dana proljeća, točnije od 21. do 31.03.2019.


PRVI PERIOD - OD 01. DO 20.03.2019.

Ovih posljednjih 20 dana zime, nalazit će se pod dominantnim utjecajem energije broja 4. Četvorkom primarno vlada Sunce, koje će se nalaziti u znaku Ribe, a sekundarno Saturn, koji već uveliko tranzitira znakom Jarca. Sunce u Ribama je osrednje postavljeno, dok je Saturn u Jarcu na mjestu svoga sjedišta. Ako bismo gledali koja će od ovih dviju planeta jače djelovati, to je Sunce, zato što će se u znaku Ribe, u kojem se nalazi biti i Merkur. Znak Ribe je Jupiterov znak, a pored toga, imamo i samog Jupitera u svom 1. sjedištu, u znaku Strijelca. Također, pokazatelj jačeg upliva Sunca je i taj što će se 01.03. dogoditi Mladi Mjesec u znaku Ribe. Ovaj, jači utjecaj Sunca svakako je pozitivan pokazatelj. Ali, nikako ne trebamo smetnuti s uma i dvije vrlo teške astrološke postavke, a to su:
1) Trostruko oštećeni Merkur, time što je u znaku Ribe, gdje je u izgonu i padu, kao i time što je retrogradan
2) Mars u znaku Bika, gdje mu je mjesto izgnanstva.

Energija će biti vrlo izražena. Samo je pitanje, kako ćete s njome? Uglavnom ćete biti skloni neracionalnom rasipanju energije na gluposti, umjesto na ono što vam je značajno za život ili još više, umjesto da se dobro odmorite. Postoje periodi u životu, kada se doista treba maksimalno aktivirati na jednom ili više životnih područja, ali na drugoj strani, postoje i oni periodi kada se treba spustiti lopta, polako i opušteno djelovati u smjeru prijašnjih akcija, bez grča, panike i stresa, i dobro se odmoriti. Upravo, ovaj period od 01. do 20.03. je jedan takav period.Na osobnom planu...

Na osobnom planu, vrlo lako možete biti skloni pojačanim brigama i strahovima. I upravo je sad pravo vrijeme da se suočite s njima. Čemu briga, čemu strah? Zapitajte se - Što mi donosi briga i strah? Naravno, apsolutno ništa! Naravno, samo sve više neostvarenih želja, sve veće udaljavanje od sebe, sve više patnje i boli, te najzad bolesti. Da, da i da! I znanost sve više potvrđuje da su problemi na razini psihe okidači za većinu bolesti. Danas u 21. stoljeću, kada se duhovna svijest sve više budi, strah je ravno luksuzu. Educirajte se. Ima toliko psihološke i duhovne literature, radionica, tečajeva, videa, koji se bave brigama i strahovima, kao i njihovim premašivanjem. U nastavku ću vam dati nekoliko afirmacija od slavne Louise Hay, koje služe premašivanju strahova:

- Spreman/Spremna sam da se oslobodim strahova.
- Živim i krećem se u sigurnom svijetu.
- Oslobađam se od svih destruktivnih strahova i sumnji.
- Prihvaćam sebe i stvaram mir u svom umu i srcu.
- Oslobađam se prošlosti s lakoćom i vjerujem životu.
- Sada sam spremna/spreman da vidim samo svoju veličanstvenost.
- Imam moć da unosim promjene.
- Uvijek sam pod božanskom zaštitom.Druga bitna stvar, koju trebate imati na umu, jest da izlazimo iz godine broja 2. Dvojka predstavlja duboko potisnute nagomilane negativne emocije, koje vode u razna neugodna i frustrirajuća stanja. A, emocije su upravo najvažnije. Emocije su centar našeg postojanja, od njih kreće sve što nam se u životu događa. Zato, maksimalno poradite na svojim emocijama, na čišćenju od neugodnih emocija, na emocionalnom oslobađanju, oprostite svima koji su vas povrijedili, ne radi njih, već radi sebe samih. Ukoliko vas muče teške emocije, ne zanemarujte ih, konzultirajte stručnjaka pod obavezno.U nastavku ćemo navesti još neka ključna područja, usmjerenja i dešavanja za ovaj period:

- Četvorka predstavlja završetke, a kako imamo Sunce i Merkura u znaku Riba, posljednjem znaku zodijaka, kao i retrogradnost Merkura, koja vraća na staro, jedan od glavnih savjeta jest: Završite sa svime s čime nijeste završili a trebate. Neovisno o čemu se radi. Završite sa svime što trebate završiti, sa svime što vam stvara neugodnosti, sa svime što vam visi nad glavom i čini vas tenzičnima i napetima. Vidjet ćete, do kakvog velikog olakšanja će doći u vašoj duši.
Ako su u pitanju završeci odnosa s nekim ljudima, nemojte žaliti. Sve što nam se događa, ima svoje veće dobro za nas.

- Kako je Četvorka broj porodice, uzevši u obzir sve aspekte, dolazimo do je snažno prikazane problematične komunikacije sa članovima porodice. Opet priče oko istih problema, opet patnja zbog toga što vas je neki član porodice u prošlosti jako povrijedio, opet teška komunikacija, a s obzirom na to da je Mars u Biku itekako su moguća uzajamna optuživanja i svađe. Savjet je da ovog puta odigrate drugačije. Umjesto da se predate problemu, vi se povucite, to je najbolje rješenje. Mislite da će te time, još više urušiti odnose? Nećete. Povlačenje je neophodno, da bi se određene kockice posložile. Ako ste odlučili povući se i ako to učinite, onda nemojte više stavljati fokus na problem u porodici, već na ono, što vama osobno predstavlja ugođaj. Podižite svoje raspoloženje, podižite svoju vibraciju, kako biste pomogli rješenju problema u porodici ili članu porodice koji je u problemu.

Detaljnije o poljuljanim porodičnim odnosima, pisao sam u članku koji nosi naslov - SUNCE U RIBAMA I MJESEC ČETVORKE: Astronumerološka prognoza za period od 18.02. do 20.03.2019. godine a koga možete pročitati, klikom OVDJE. Od srca vam preporučujem, jer sam u njemu dao savjete koji vam mogu koristiti u premašivanju porodičnih problema.

- Dominantan utjecaj Četvorke u godini Dvojke, a pritom i jedan i drugi broj predstavljaju plodnost, kao i naglašeni plodni znaci, mnogima će donijeti izražene mogućnosti za ostvarenje potomstva. Ipak, zbog tenzično postavljenih Merkura i Marsa, ako imate problema s ostvarenjem potomstva, pa razmišljate podvrći se određenom liječničkom tretmanu, to nikako, sve do sredine 4. mjeseca. Ne dozvolite sebi još jedno razočaranje ili još gore da uspije, ali da daljnji tijek trudnoće bude pod visokim rizikom za razvoj ploda.

- Četvorka uz loše postavljenog Merkura aktivira probleme s kućnom instalacijom. Kako je izražen vodeni element, posebno se savjetuje da dobro prekontrolirate vodnu instalaciju. Također, strogo vodite računa o korištenju električkih uređaja, u smislu da ih ne dovodite u dodir s vodom. Sve što ne štima od kućne instalacije, popravite čim prije, kako ne bi došlo do određenih problema.

- Kombinacija dominantne Četvorke, retrogradnog Merkura u Ribama, kao i Marsa u Biku, ukazuje na opasnosti od provala i razbojništava, tako da je neminovno osigurati sve svoje nekretnine.

- Četvorka predstavlja imanje, dok Dvojka, kao broj godine, predstavlja zemlju i plodnost. Povoljni su uvjeti za sijanje i sadnju unutar vrta. Međutim, zbog izazovnih aspekata, koje imamo, dobro poradite na sigurnosti polja na kojem sijete ili vrta, u svim mogućim pogledima.

- Zbog retrogradnog Merkura i oštećenog Marsa (kakvi god da su drugi tranziti) strogo povedite računa u saobraćaju! Ne samo što se tiče sudjelovanja u njemu, već i svega drugog, popratnog. Npr. strogo vodite računa o saobraćajnoj dokumentaciji, da ju ne biste izgubili ili da vam ju netko ne bi ukrao. Ako se vozite grupnim prijevozom, nikako nemojte zaboraviti da kupite ili ponesete svoju kartu. Obratite pozornost na to gdje i kako se parkirate, jer jedan trenutak nepažnje može napraviti čitav dar-mar, čak i s fatalnim posljedicama.
Nikako kupovati nova prijevozna sredstva, jer ćete u suprotnom s njima, zasigurno imati određenih manjih ili većih nevolja. Nisu nikako dobri aspekti niti za kupnju i prodaju starih prijevoznih sredstava, izuzev ako je riječ o old-tajmerima, kao dijelu kolekcije.
Ako trebate ići na put u drugo mjesto, drugu regiju ili inostranstvo, radije birajte ići grupnim prijevozom, u kojem je svakako sigurnije. U grupnim prijevozima, obratite pozornost u komunikaciju sa drugim putnicima. Razgovarajte i pričajte što više. Sjajno je upoznavati nove ljude. Upravo, za vrijeme retrogradnog Merkura se kroz polje saobraćaja, upoznaju vrlo zanimljivi ljudi, s kojima smo u naglašenoj karmičkoj vezi. Nekima se čak može dogoditi i upoznavanje osobe za ljubavni odnos u javnom prijevozu. I super ! No, ako vidite da je netko svadljiv i sklon agresiji, nikako se ne upuštajte u komunikaciju s njime. Također, nikako ne govorite o tzv. škakljivim temama, kao što su prevashodno politika i ratovi, jer naizgled inspirativan razgovor, lako može prerasti u nerazumijevanje, pa čak i u sukob.

- Ako imate za rješavati određenu papirologiju i administraciju, unaprijed se spremite na to da će biti određenih neugodnosti. U slučaju da je riječ o papirologiji koja u prošlosti nije riješena, onda se bez obzira na sve poteškoće, obavezno usmjerite na njenu realizaciju. Ako je vaš posao vezan uz veći rad s papirologijom, nikako nemojte ostavljati svoje obaveze za sutra, već ih isplanirajte do najsitnijih detalja.

- Vodite računa o sredstvima komunikacije, posebno onima, koje koristite u poslu.

- Iz svega navedenog, možete lako zaključiti da je totalno nepovoljno za početke novih, većih poslova, kao i za promjene poslova. Nikako. Samo ćete sebe dovesti u vrlo neugodne pozicije i situacije. Radite što ste i do sada, a onda od narednog mjeseca razmišljajte o novim pothvatima. U smislu novog, posebno su problematično postavljeni sklapanje novih poslovnih partnerstava i rad na proizvodnji novih proizvoda, kao i na njihovom plasmanu. Sada je vrijeme da završite sve što je u poslu ostalo nedovršeno, sve što se vuče već neko vrijeme, kao i da odmorite i budete spremni za vrlo dinamično poslovno proljeće. U slučaju da je vaš posao na bilo koji način vezan uz papirologiju, tu obratite posebnu pažnju. Nije nikako povoljno za nove početke, ali postoje područja, na koja ako se fokusirate, poraz možete pretvoriti u pobjedu. To su: marketing i veće sniženje cijena.

- Što se tiče zdravlja, ovaj period je vrlo tenzičan.
Prvo, jako je teško za psihičke bolesnike i ovisnike, gdje je mogućnost da ugroze sebi život na najvišoj mogućoj razini. Zato, ako imate neku takvu osobu u svom bliskom okruženju, pomozite joj maksimalno, poduzmite sve preventivne mjere. Zatim, i sami vodite računa o tome kako koristite lijekove. Mogućnost uzimanja prekomjerne količine lijekova, vrlo je velika i kod mentalno zdravih ljudi. Zatim, nikako nije dobar period za bilo kakve pretrage, kirurške zahvate ili intervencije. Mogućnost krivih procjena je ogromna. Odgodite navedeno za period od sredine 4. mjeseca. Sem u izuzetnim slučajevima. Mada, ako baš morate ići kod liječnika, nikako nemojte primati njegovo mišljenje kao jedino i konačno, već nakon izvjesnog vremena potražite i drugo mišljenje.
Slabe točke su: imunitet - sada je vrijeme da se maksimalno radi na jačanju imunološkog sustava; koštani sustav, posebno dio od kukova do stopala; dišni putevi - posebno, ako imate alergije, astmu, gušenja; sekundarno srce.
Ipak, kada govorimo o fizičkom zdravlju, imajte na umu da je naše fizičko tijek, zapravo odraz naše nutrine. Zato, još jednom, podsjećanja radi - Kako se nalazimo na izlasku iz godine broja 2, stavite fokus na sređivanje vlastitih emocija - na emocionalno oslobađanje i čišćenje od neugodnih emocija.

- Dominantna stvaralačka energija Četvorke uz naglašeni utjecaj znaka Ribe, ukazuje da je, u ovom periodu, jako povoljno i poželjno staviti fokus na jačanje svoje kreativne strane.
Da li ste svjesni činjenice koliko je rad na kreativnoj strani značajan za naš život? Da li ste svjesni toga da je čitav Univerzum, a time i čitav naš život, odraz konstantne kreacije. Kada bi se ljudi više kreativno izražavali, ovaj svijet bi bilo daleko ljepše mjesto.
Mislite li da ne posjedujete kreativnost ili da ste ju davnih dana negdje zaturili? Oh, kakve li zablude i gluposti. Pa, svi smo mi, doduše neki više, neki manje, ali svi, doslovce smo rođeni s određenim kreativnim potencijalom. Na nama je samo da ga pronađemo. Pronaći ga i nije teško. Za one, kojima je baš teško - neka to bude ono kreativno, što najviše volite. Mnogo je teže usredotočiti se na njega, osloboditi ga.
Da biste oslobodili svoj kreativni potencijal, prvo morate osloboditi sebe. Kako osloboditi sebe? Dovoljno je što ćete se bez razmišljanja što će drugi reći, usmjeriti na razvoj svog kreativnog potencijala. To što će drugi reći, predstavlja još jednu glupost. E kada se usmjerite ka razvoju svog kreativnog potencijala, vidjet ćete koliko ćete se samo slobodnije osjećati, kako će vaš život, po mnogim aspektima, postajati drugačiji, smisleniji i sadržajniji. Mnogi zanemarujete svoju kreativnost. Ali, hajde sada je pravo vrijeme da joj se, koliko god više možete, posvetite. Nema izgovora - ne mogu zbog ovog ili ovog. Možda, doista i ne možete. No, ako nađete vremena za npr. gledanje nekakve sapunice ili zabijanje na društvenim mrežama itd. onda znajte da imate izgovor. Izgovori su ubojice uspjeha. Ok, možda ne vidite svoj uspjeh u kreativnom izražavanju, ali kreativno izražavanje će vam svakako poboljšati raspoloženje i podići vibraciju, što je od iznimnog značaja za uspjeh na nekom drugom životnom području.

Ako se bavite kreativnim poslovima, sasvim je sigurno da u ovom periodu možete očekivati pregršt novih ideja. Na vama je samo da budete spremni prihvatiti ih kao Božanske darove.

- Najzad, naglašen utjecaj znaka Ribe uz Jupitera u Strijelcu, sada će intenzivirati potrebu za spiritualnim razvojem. 
S obzirom na naglašene Ribe, te oštećenog Merkura i Marsa, dolazi do jačanja vjerskog fanatizma i izražene su opasnosti od sektaškog vrbovanja. Ipak, to nikako ne anulira razvoj duhovnosti na pravilan, duši najbliži način. Savjet je da intenzivirate duhovne tehnike koje prakticirate i služe vam.
S obzirom na to da se nalazimo u periodu kada glavna težnja treba biti ka emocionalnom oslobađanju, od velike koristi vam može biti meditacija. Mnogi i ne znaju što je to meditacija, pa robovlasnička propaganda ju čak izjednačava s nekakvim sektaštvom, što apsolutno nije istina.
Meditacija je stanje bez intenzivnih misli ili kako bi neki duhovnjaci rekli - stanje bez misli. A, upravo su misli te, koje snažno utječu na naše emocije, od kojih rekosmo sve potiče. Zašto meditirati? Zašto ulaziti u stanje uma bez misli? Upravo, zato što možemo prepoznati prave misli za nas, kada nam se pojave. Da li nam služe i trebamo li se usmjeriti na njih ili nam ne služe? Meditacija je ta, koja nas vodi do spoznaje sebe i ujedno nas oslobađa od stresa. A, upravo su nedovoljno poznavanje sebe i stres glavni okidači neispunjenog života, tuge, patnje, boli i u konačnici fizičke bolesti. Dobro razmislite o ovome. A, kako meditirati, možete se informirati u brojnim knjigama, YouTube videima, internetskim člancima, kao i radionicama i školama iz osobnog razvoja.DRUGI PERIOD - OD 21. DO 31.03.2019. 

Ulazimo u godinu u NOVU ASTROLOŠKU I NUMEROLOŠKU GODINU,...GODINU TROJKE. Neka nam je svima sretna, puna mira i radosti na svakom životnom polju!!!

Ovo je godina kada će potreba za samoizražavanjem biti daleko veća, kao i energičnost, odlučnost i komunikativnost.

Ali, detaljno o mogućnostima i zbivanjima u novoj astro-numerološkoj godini, govorit ćemo u Godišnjem astronumerološkom horoskopu, koji izlazi uskoro.


Sad se vratimo na period od 21. - 31.03.2019. 

Period od 21. - 31.03.2019.  je period obojen energijom broja 3. Trojkom vladaju Mars i sekundarno Mjesec i Merkur.

Ovaj period, pravo je vrijeme da raskrstite sa svim što vas muči - da prestanete s aktivnostima, koje vas frustriraju, da prestanete s nezdravim navikama, da presiječete, kada se radi o toksičnim odnosima s drugim ljudima.

Što se ostalog tiče, i dalje ćemo imati retrogradnog Merkura u Ribama i Marsa u Biku, koji će biti još oštećeniji time, što se nalazi u konjunkciji sa zvijezdama iz sazviježđa Caput Algol.


U nastavku ćemo se pozabaviti utjecajem Marsa u konjunkciji sa zlosretnim Caput Algolom u ovom periodu 

Sazviježđe Caput Algol je i dalje velika misterija, kako u astronomiji, tako i u astrologiji. Ipak, stoljećima unazad, dokazan je njegov destruktivan utjecaj. Algol predstavlja nesreću, nasilje, neobuzdanu prirodu, koja zbog svoje neobuzdanosti strada, seksualne poremećaje, nasilnike, ratove, itd. Mada, ako su druge postavke u horoskopu dobre, Algol govori o genijalnosti, kakva je prisutna u horoskopu i životu jednog Nikole Tesle.

Dominantna opasnost u ovom periodu jest opasnost od nasilja u svim oblicima. Iz tog razloga, dobro vodite računa gdje i kako idete. Izbjegavajte mračna mjesta, kao i mjesta gdje je frekventnost ljudi niska. Ako ste žrtva nasilja, djelujte pravovremeno, da ne biste došli u fazu ozbiljne životne ugroženosti. Zatim, uzevši u obzir Marsovu ratničku prirodu, kao i utjecaj manipulativnog retrogradnog Merkura u Ribama, u politici i medijima će itekako biti zastupljen govor mržnje, kao i ratno-huškačka retorika. Na područjima, gdje je prisutno ratno stanje ili drugi politički nemiri, mogući su problemi većih razmjera. Ako živite na nekom takvom području, izbjegavajte masovne skupove, gdje vrlo lako može doći do tolikih opasnosti, da mnogi životi budu ugroženi. Također, kako Mars predstavlja muškarce u horoskopu, ako ste slobodni i tragate za ljubavlju ili ste pak prekinuli vezu s nasilnikom, neka u ovih 10 dana emocije prespavaju, kako ne samo da se ne biste razočarali, već i upali u problematičan odnos, iz kojega je potom teško izaći i radi koga i sebe i sebi bliske ljude možete dovesti u brojne opasnosti. Na drugoj strani, u ovom periodu, mnogi znanstvenici, izumitelji i umjetnici, doći će do velikih spoznaja i ideja, koje će značajno utjecati na njihov dalji kako profesionalni, tako i cjelokupni život.
NUMEROLOŠKA PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU

NUMEROLOŠKA PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU


Prvo, kako izračunati Sudbinski broj?

Vrlo je jednostavno, zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.
Evo primjera:
Osoba je rođena - 01.09.2018. godine. - 1+9+2+0+1+8=21= 2+1 = 3
Dakle osobni broj ove osobe je 3.SUDBINSKI BROJ 1

Posao: Izuzetno dobra situacija. Sve čemu težite polako se ostvaruje. Veliku podršku imate od strane osoba koje su vam bliske ili prijatelji. Novo prijateljstvo dolazi kroz polje posla. Ako je bio poljuljan odnos s jednom ili više osoba iz poslovnog okruženja, pružaju se prilike da porazgovarate otvorenih karata. U toj situaciji, od vas će se zahtijevati kompromisnost i dublje razumijevanje druge strane i okolnosti, koje su dovele do problema u komunikaciji.

Financije: Ono, na što trebate obratiti pozornost u ovom periodu jest racionalno trošenje. Nikako se ne preporučuju nove investicije. Čuvajte se krađa i potkradanja.

Ljubav: Ako ste slobodni, vaš interes za ljubav postaje veći. Kod mnogih će doći do obnove odnosa iz prošlosti, koji će sada poprimiti jednu drugu, kvalitetniju dimenziju. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom će biti otežan. Zato, već sada sagledajte vaš odnos, te odmah krenite raditi na svemu onome, što čini nedostatak. Mnoge klimave i dublje nesređene veze će se trajno prekinuti.

Zdravlje: Stabilno.SUDBINSKI BROJ 2

Posao: Stagnacije. Stvari ne idu, kako ste očekivali. Žalite zbog toga što nečeg više nema, ili ste razočarani zbog manjka posla ili nemogućnosti da se vaše poslovne želje i težnje realiziraju. Otpustite ovu tugu. Stavite fokus na pozitivne strane posla, i vidjet ćete, kako će sve polako postajati bolje. Period godine trojke, donijet će vam mnogo pozitivnih poslovnih događaja, samo je potrebno još da se strpite ovog mjeseca.

Financije: Blago nezadovoljstvo, mada više je riječ o subjektivnom osjećaju nezadovoljstva, nego o nekom konkretnom nedostatku.

Ljubav: Ako ste slobodni, upoznat ćete jednu osobu ili će se stvoriti mogućnosti za obnovu veze iz prošlosti. Ipak, taj odnos vam se nipošto ne preporučuje, jer se samo možete razočarati. Druga strana će vas željeti držati pod kontrolom i manipulirati vama na razne načine. U nekim slučajevima, može se raditi o osobi, koja je mentalno i psihički nestabilna. Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, povećana ljubomora dovodi do otežane komunikacije. Osvijestite što je to što vam ne odgovara, a tiče se odnosa s partnerom, pa porazgovarajte na tu temu, ali krajnje smireno i staloženo, jer u suprotnom možete izazvati samo kontraefekt.

Zdravlje: Odlično. U slučaju da očekujete liječenje u nekoj drugoj zemlji ili regiji, stvari se rješavaju na najbolji mogući način. Ako odlazak u nekakvo lječilište ili mjesto odgovara vašem zdravstvenom problemu, obavezno nađite vremena i otiđite. Vi sami sebi treba da ste na prvom mjestu, to upamtite.SUDBINSKI BROJ 3

Posao: Veća otežanja, vezano uz sve što radite. Ipak, ostanite tu gdje jeste, kako ne biste napravili samo gore. Posebno je loše postavljeno polje inostranstva, kao i svega što se vezuje za put. U slučaju da pohađate kakvu profesionalnu edukaciju ili planirate otpočeti s njom, savjet je da se svakako više potrudite i prije svega dobro preispitate, koliko sve to želite. Ako se tek trebate odlučiti za profesionalnu edukaciju, savjet je da sačekate početak proljeća. Ako imate za polagati nekakav ispit, morat ćete uložiti mnogo truda, a rezultati su upitni. U svakom slučaju, za polaganje ispita će biti bolji naredni rokovi, pa ako i to malo možete, pomjerite ispit za sljedeći rok.

Financije: Nezadovoljstvo, koje postaje kronično, a vi se osjećate kao da su vam ruke svezane. Poradite na vlastitim uvjerenjima koja imate u vezi s novcem, to je od presudnog značaja za ovaj period.

Ljubav: Ako ste slobodni, moguće je i da upoznate osobu za vezu, ali da ubrzo dođe do konflikta, pa time i da se odnos ne realizira. Ako ste zauzeti, situacija je relativno stabilna. Ipak, postoji mnogo zatvorenosti u izražavanju emocija i osjećanja. Sada je pravo vrijeme da poradite na romantici.

Zdravlje: Sasvim u redu.SUDBINSKI BROJ 4

Posao: Solidna situacija. Nije povoljno za bilo kakve nove početke, sve do kraja mjeseca. Ali, vezano uz ono što radite, imat ćete uspjeha. Moguće je poslovno putovanje, gdje biste samo trebali više povjesti računa o dokumentaciji, u smislu toga da ponesete svu potrebnu dokumentaciju, kao i toga da ne izgubite dokumentaciju koju nosite. Odličan period za sve što se odnosi na edukaciju.

Financije: Odlične. Mnogima u ovom periodu stoji dodatni izvor zarade ili prihoda.

Ljubav: Ako ste slobodni, niti ovog mjeseca neće doći do stabilne veze. Predstoji ljubavni odnos, koji je neformalnog tipa i u vama budi jake strasti. Samo je važno da od tog odnosa, ne očekujete ništa više, kako se ne biste razočarali. Jedino, ako je odnos istospolan, mogao bi se u budućnosti formirati u nešto ozbiljnije.
Ako ste zauzeti, izražena je napetost u komunikaciji. Kod mnogih, osjećaj emocionalne praznine, bez mogućnosti djelovanja u smjeru poboljšanja odnosa. Suviše ste se udaljili od sebe, te je krajnje vrijeme da se fokusirate na ono što vama osobno predstavlja zadovoljstvo i ugođaj.

Zdravlje: Sve je u redu. Samo djelujte preventivno na vaše kronične tegobe.SUDBINSKI BROJ 5

Posao: Odnosi s ljudima u poslu će biti poljuljani. Gledajte da ispoštujete svaki dogovor. Ipak, kako je u vašem karakteru to da previše marite za stav drugih, poradite da toga ne bude. Najvažnije je da se vi osjećate dobro dok nešto radite. Jer, sve što radimo, pa tako i posao, radimo da bismo se osjećali dobro. U slučaju da ste nekog oštetili u prethodnom periodu, sada budite spremni na to da ćete morati ispraviti tu štetu, kako znate i umijete. Ako je u vašem poslu marketing važan i značajan, maksimalno poradite na njemu. Ako ste javna osoba, čuvajte se skandala... jedan trenutak nepažnje, može vas odvesti do stupca srama. Ono što će, većina Petica osjetiti, to je sabotiranje od strane konkurencije. Pored navedenog, Sunce i Merkur u Ribama, sukladno vašem sudbinskom broju 5, daje izuzetan prostor za kreativno izražavanje, na koje biste se pojačano trebali usmjeriti, pod obavezno.

Financije: Pažljivo s trošenjem. Nemojte kupovati i što vam treba, i što vam ne treba. Nije povoljno za veće investicije i nabavke, samo onoliko, koliko vam je najpotrebnije
da biste svoj posao držali u normi. Također, čuvajte se gubitaka novca, kao i krađa, a tiče se sve vaše pokretne imovine.

Ljubav: Ako ste slobodni, vaša nedovoljna zainteresiranost za novu ljubav je evidentna. Nìšto od ljubavi u ovom periodu. Ako ste sklopili poznanstvo s osobom iz druge regije ili inozemstva i očekujete od tog odnosa nešto više, u ovom periodu nemojte očekivati ništa. Ako ste zauzeti, prikazano je mnogo prepreka u skladnom funkcioniranju odnosa.
Kakav god da je vaš odnos s partnerom, nešto veliko mu trebate oprostiti, kako bi vaš odnos funkcionirao lijepo i pozitivno. Zato, ne gurajte glavu u pijesak, već se suočite s time što trebate oprostiti i oprostite ili pak idite dalje, jer sadašnja situacija ne vodi dobru.

Zdravlje: Stabilno. Samo djelujte preventivno po pitanju kroničnih tegoba. Savjet je da se usmjerite na početak uzimanja nove alternativne terapije, vezano uz vaše kronične probleme.SUDBINSKI BROJ 6

Posao: Vama će ovaj period donijeti bolju poslovnu situaciju. Ako imate završiti nešto važno i značajno, retrogradni Merkur će biti na vašoj strani. Savjet je da u ovom periodu završite sve ono što se vuče iz prošlosti. Mnogi će se vratiti svojim starim poslovima ili aktivnostima.

Financije: Stabilna situacija.

Ljubav: Ako ste slobodni, najprije trebate raskrstiti u svojoj glavi s frustrirajućim odnosom ili odnosima iz prošlosti. Oprostite svojim bivšim partnerima, ne radi njih, već radi sebe. Tako ćete se otvoriti za novu ljubav, kakvu zaslužujete. Također, ne nadajte se perspektivi odnosa iz prošlosti. Ako ste zauzeti, vaš odnos s partnerom će biti skladan. Ako težite realizaciji nekog posla sa svojim emotivnim partnerom ili planirate ići na neko zajedničko putovanje, sve će se odigrati u najboljem redu.

Zdravlje: Dobro. Pripazite se prehlada i upala. Posebno, pripazite na grlo i dišne puteve.SUDBINSKI BROJ 7

Posao: Očekuje vas sasvim stabilna situacija. Učvršćenje pozicije. Težnja ka novim pothvatima, ali odgodite njihove početke za period od 4. mjeseca. Pazite se, ako radite nelegalno ili tako da ostvarujete rezultate, a štetite drugima, istina će vrlo brzo izaći na svijetlo dana, a vi ostati na gubitku. Imat ćete snažnu podršku osoba na visokom položaju, nadređenih, šefova, isl.

Financije: Prilično dobra situacija. Nije povoljno za veće investicije i ulaganja.

Ljubav: Ako ste slobodni, predstoji vam mogućnost ulaska u vezu, ali u što će se dalje ta veza pretvoriti, mnogo ovisi o vašoj angažiranosti, na koju dugo nećete biti spremni. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom ulazi u mirniju fazu, romantika i strasti se bude. U slučaju da je vaš odnos u prošlosti bio značajnije poljuljan, sada ćete odlučiti dati još jednu šansu vašoj vezi, što je sjajno... Ali, potrebno je da ovog puta odigrate posve drugačije, to uvijek imajte na umu.

Zdravlje: Klimavo. Poradite na jačanju svog imunog sustava. Ne izlažite se vremenskim uvjetima, koji vam ne odgovaraju. Ako ste meteoropata, redovito pratite vremensku prognozu, i sukladno njoj postupajte preventivno. Ako imate zakazan neki važan pregled ili kirurški zahvat, najbolje bi bilo da ih odgodite za period od sredine 4. mjeseca. Ako baš ne možete, onda je svakako preporučljivo da uzmete još jedno liječničko mišljenje, s obzirom na to da je vaš problem potrebno dublje sagledati.SUDBINSKI BROJ 8

Posao: Ovo je period kada ćete raskrstiti s neugodnostima, koje su prisutne kroz polje posla. Taj proces raskrštavanja, neće ići niti malo lako i jednostavno, ali vas vodi ka svođenju računa, koje je neophodno za daljnje uspješno poslovanje. Maksimalno se potrudite da, u ovom periodu, završite sa svim poslovnim izazovima, koji ometaju vaše normalno funkcioniranje. Završite sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno. Odnosi s ljudima u poslu, mogu djelovati poljuljano, ali nemojte tomu pridavati suviše pozornosti. Samo budite ono tko zaista jeste, govorite istinu i vidjet ćete da će s vremenom, sve doći na svoje.

Financije: Mogući su manji gubici. Nikako se nemojte odlučivati na veće investicije, posebno ne na zajedničke, gdje biste mogli doživjeti veće gubitke. Također, dobro osigurajte svu svoju pokretnu imovinu, jer su predispozicije za krađe i pljačke, u vašem slučaju, vrlo visoke.

Ljubav: Ako ste slobodni, predstoji vam zanimljiva avantura s osobom, koja nije iz vašeg mjesta. Ako ste zauzeti, partner će učiniti nešto, što će vas ugodno iznenaditi. Mnoge od vas očekuju sretne vijesti, koje se tiču potomstva i proširenja obitelji. Ipak, nije povoljan period za otpočinjanje zajedničkog života, kao ni za planiranje i sklapanje brakova. Tu priču odgodite za proljeće.

Zdravlje: Ono na čemu, pod obavezno, trebate poraditi jest vaš imuno sustav. Konzultirajte stručnjaka, te počnite uzimati sve što je potrebno za jačanje imunog sustava. Zatim, povedite više računa, ako imate kroničnih tegoba s kostima, kao i s visokim ili varirajućim tlakom.SUDBINSKI BROJ 9

Posao: Razočaranje. Stvari se ne odvijaju, kako biste željeli. Neispunjena očekivanja. Ipak, ako razmišljate mijenjati nešto oko posla, nikako sad, jer možete dovesti sebe u još neugodniju poziciju. Do tada, odmarajte. Nekada je itekako potrebno otpustiti. Preusmjerite svoj fokus na nešto drugo, što nema veze s poslom. I vidjet ćete, kako će se već s početkom proljeća, sve kockice posložiti. Frustracije će mučiti one koji traže zaposlenje. Nije nemoguće naći zaposlenje, ali to što budete našli, bit će daleko ispod vaših kriterija. Pa, dobro razmislite želite li ga prihvatiti.

Financije: Dobra situacija. Povoljno je za kratkotrajne dodatne poslove i izvore prihoda.

Ljubav: Ako ste slobodni, neraspoloženje, kojem su uzročnik nagomilane negativne emocije iz prošlosti, utjecat će na daljnji nedostatak ljubavi u vašem životu. Mnoge od vas muči ogorčenost, a ogorčenost je zapravo potisnuti bijes. Zato, krajnje je vrijeme da nađete način kako da izbacite taj bijes iz sebe, te otvorite se, ne samo za ljubav, već za život u cijelosti. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom dovodi do određenih, većih nezadovoljstava. Poradite na otvorenosti u komunikaciji i pokazivanju razumijevanja i emocija prema partneru, što predstavlja vašu glavnu prepreku. U slučaju da ste u vidno poljuljanom odnosu, razmislite o tomu da je vrijeme da već jednom raskrstite s tom pričom, jer ovako samo sebe vučete u sve gori očaj.

Zdravlje: Krajnje je vrijeme da više obratite pozornost na vaše fizičko zdravlje. Sada, poradite na svemu što vas muči. Savjet je da konzultirate liječnika iz alternativne medicine, u ovom periodu, a što se tiče pregleda kod liječnika konvencionalne medicine, njih odgodite za sredinu 4. mjeseca. Zašto? Većina vaših problema je na psiho-somatskoj razini, pa je moguće da pregledi kod liječnika konvencionalne medicine daju mnogo ozbiljniju sliku problema, no što on u biti jest. Također, ako vas muče negativne emocije, koje samo vi tako dobro umijete prikrivati, krajnje vrijeme je da napravite jedno duboko preispitivanje. To, rijetki od vas mogu sami. Mnogo toga se lošeg nakupilo. Pa, bilo bi jako dobro, ukoliko biste otišli kod psihoterapeuta.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE*** Zahvaljujući suradnji sa portalom www.radiotrecadimenzija, možete pogledati video verziju članka: 
NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU