SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


TAROT HOROSKOP ZA APRIL

OVAN

Za Ovnove, april će biti veoma pozitivan mesec. Očekuju vas lepa iznenađenja, novi počeci. Bićete puni energije, novih ideja. Ukoliko imate neke loše situacije, ovo je mesec kada ćete sve to rešiti. Ukoliko radite na poslu, napredovaćete. Imaćete nove poslovne ponude i uglavnom pokušajte više da sarađujete sa muškim osobama. Ukoliko ste nezaposleni, preko muške osobe možete dobiti posao. Ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo je miran mesec, pun emocija i harmonije. Slobodni Ovnovi mogu očekivati ozbiljnu vezu sa osobom koja može biti i sa daljeg puta. Što se tiče zdravlja, pripazite tokom meseca na cirkulaciju, slezinu, kičmu i oči.


BIK

Ovo je mesec kada ćete se osloboditi svog nagomilanog tereta. Sopstvenom snagom ćete rešiti većinu nagomilanih problema iz prethodnog perioda koji vas već duže vreme prate. Velika je verovatnoća da ćete ovaj mesec rešiti stambeno pitanje. Poslovno, april nije preterano naklonjen, pa ćete morati mukotrpno da radite. Dobro bi bilo da radite posao koji ima veze sa nekretninama ili građevinom. Imaćete potrebu za stabilnošću u porodici. Pokušajte da ovaj mesec u kući zavladaju pozitivne emocije i mir. Pripazite na probleme sa zubima, kožom, alergijama, reumatskim problemima i štitnom žlezdom.


BLIZANCI

Blizancima ovo nije povoljan mesec. Mnogi će se namučiti da bi realizovali ono što su zamislili. Ići ćete stazom koja će biti jako trnovita. Ovo je inače bitan mesec za vas, jer će veoma važni događaji da se odigraju tokom meseca. Ovo je mesec i kada će, ukoliko imate sudske procese, oni biti rešeni u vašu korist. Nemojte da izbegavate odgovornost. Za posao izrazito loš mesec. Nemojte ulaziti u sukobe, niti pokušavati da promenite posao. Takođe, nezaposleni nek ne očekuju neku bitniju promenu u svom statusu. Emotivno ćete biti nezadovljni. Bitne promene će tek da se dese tokom meseca na polju ljubavi i partnertnersva. Stoga, strpljivo sačekajte. Obratite pažnju na psihu, srce, leđa i varenje.


RAK

Za Rakove je ovo mesec problema i briga. Nemojte da klonete i nemojte da imate uticaja sa strane, već se uzdignite iznad situacije i energično krenite da rešavate nastale probleme. Za svaku situaciju postoji izlaz. Poslovno izrazito loš mesec, bez priliva novca. Što se tiče emotivnog života, briga i nesigurnost će vas pratiti ovaj mesec. Sve će vam biti lošija komunikacija sa partnerom. Pokušajte da rešite probleme. Pripazite na vodu u organizmu.


LAV

Za Lavove ovo je mesec u kome će preuzeti odgovornost i rešiti se prošlosti. Velike promene vas očekuju u aprilu. Ovaj mesec će vam doneti konačno presek između promašaja iz proslosti, a ujedno i nove početke za budućnost. Poslovno, ovaj mesec morate napraviti korenite promene i energično krenuti u nov početak. Emotivno, još imate jak osećaj razočarenja koji vas blokira da prevaziđete probleme i da se posle loših emocija u ljubavi okrenete pozitivnim i krenete napred. Što se tiče zdravlja, pazite se pritiska, aritmije i psihosomatskih oboljenja.


DEVICA

Za Device je ovo mesec sudbinskih odluka. Imaćete ceo mesec da birate i donosite odluke kako vi želite. Od vaših odluka će zavisiti vaš dalji životni tok. Sa puno razuma se treba vratiti u prošlost, jer kroz kazne i iskupljenja ćemo steći humanost. Od vašeg truda zavisi da li ćete poslovno dobiti adekvatnu nagradu. Nezaposlenima moguće zaposlenje. Što se tiče emotivnog života, treba doneti pravu odluku o nastavku neke veze i podizanju na viši nivo, tako da vam preporučujem da dobro sagledate sve razloge za i protiv. Za one koji su u vezi i braku sledi harmoničan i miran mesec. Pripazite na grlo, vene i žuč.


VAGA

Za Vage, ovo je kraj jednog ciklusa i početak drugog. Očekuju vas veliki sudbinski preokreti. Ovo je mesec gde će se prekinuti sve što je bilo loše i krenuće se u nove pozitivne početke. Sve prethodno loše što se taložilo negde, sad se preseklo i preobrazilo u pozitivnu energiju za nove početke. Za posao morate odlučiti i sve pogrešne poteze saseći i krenuti u nove poslovne poduhvate. Sve loše ostavite iza vas i krenite poslovno potpuno nešto novo. Nezaposlenima u toku meseca moguće zaposlenje. Ako ste u vezi ili braku, očekujte pozitivne promene, a svi nesporazumi će biti rešeni na lep način. Slobodne Vage nek očekuju nove ljubavi tokom meseca ili ulazak u vezu. Pripazite na cirkulaciju, aritmiju, oči, slezinu i kičmu.


ŠKORPION

Ovaj mesec će za Škorpije biti pun tajni i emocija. Tokom aprila ćete imati neodređena osećanja. Ukoliko možete, bilo bi dobro da provodite slobodno vreme blizu vode ili u prirodi. Imaćete tokom meseca čudne snove, bilo bi dobro da ih pratite. Ukoliko očekujete neke vesti, dobićete informacije tokom meseca i to će vam promeniti neke situacije. Dobri su aspekti za promenu posla i sklapanje novog ugovora. Nezaposleni mogu očekivati zaposlenje tokom meseca. Što se tiče emotivnog života, ovaj mesec je odličan. Slobodni će ući u vezu, a oni koji su već u vezi ili braku uživaće uz uzvraćenu partnerovu ljubav. Povedite računa o reproduktivnim organima, pritisku, psihi, vodi u organizmu.


STRELAC

Za Strelčeve je ovo mesec nezavisnosti i slobode. Strelčevi su sebi ovaj mesec postavili nove ciljeve kroz finansije i bez straha će napraviti promenu. Vi ćete biti puni volje, energije i strasti, da ćete osetiti izvesnu dozu nervoze. Bićete dinamični u toku meseca i povedite računa da se ne javi negde agresivno ponašanje. Što se tiče posla, poželećete nezavisnost i da pokušate da pokrenete privatni posao, a sve to sa željom za većim statusom. Tokom meseca očekuju vas stabilne finansije. Kad govorimo o emocijama, dvoumite se da napravite korenite promene. Imate želju da vratite partnera sa kojim ste ranije prekinuli ljubavnu vezu/brak, što vam tokom ovog meseca ide na ruku, pa bi trebalo da se pokrenete u tom smeru. Moguće zdravstvene tegobe: glava, bešika, nadbubrežna žlezda i nervi.


JARAC

Za Jarca ovo je mesec komunikacije, promene i borbe. Ovo je mesec koji će vam biti pun preokreta i biće van vaše kontrole. Ceo mesec pazite se laži, prevara, nerazumevanja, dvoličnosti... Mesec će biti dinamičan, te se pripazite hirovitih reakcija. Što se tiče posla, pazite se prevara i budite uvek na oprezu. Vodite računa da ne uđete u sukob sa zakonom. Takođe, povedite računa i o obmanama. Morate biti jako mudri da to nadvladate. Pazite da ne upadnete u dugove. Kad govorimo o emotivnom životu, vi očekujete dominaciju. Naglašena je loša komunikacija za one koji su u vezi i braku, kao i nepoverenje. Za slobodne Jarčeve - pogrešan izbor partnera. Obratite računa na reumu, stopala, vid, psihu, nervozu i probleme sa ravnotežom.


VODOLIJA

Za Vodolije ovo je mesec gde će biti lukave i pune trikova kako bi došle do onog što žele. Ovo je mesec gde bi trebalo da se promenite u pozitivnom smeru. Trebalo bi dobro da povedete računa o komunikaciji i dobro da razmislite kome ćete i šta reći. Ukoliko kažete lepu reč u pravom momentu, možete rešiti problem. Vodite računa tokom meseca o prevari i počnite da preuzimate odgovornost za svoje postupke. Poslovno, pazite na komunikaciju i finansije. Ovde morate biti oprezni. Što se tiče emotivnog života, menjajte se, da bi veza/brak opstali. Samo sebe ističete. Povedite računa o zubima i psihi.


RIBE

Za Ribe je ovo mesec promena i otkrivanja tajni. Ovo je mesec kada će vam život biti monoton, tako da pokušajte da promenite već ustaljene životne navike. One vas sputavaju da napredujete u pozitivnom smeru. Vreme je da u ovom mesecu krenete u nove životne spoznaje i pokrenete se da promenite životna načela. Poslovno, moguće obnavljanje ugovora, ali i promena posla. Moguće je da vam neko uputi savet, obavezno ga saslušajte. Ukoliko je veza/brak u lošem odnosu i neispunjenih očekivanja, uz razgovor ćete sve probleme rešiti. Slobodni će ovaj mesec biti usamljeni. Zdravstveno, pazite na kosti, žuč i povišen šećer.


Autor: Tatjana Nisner Bajin - više o njoj, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU