SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


SUDBINSKI BROJ 7: NUMEROLOŠKI HOROSKOP OD PROLJEĆA 2019. DO PROLJEĆA 2020. GODINE
Ovo je Vaša godina broja 1. Godina novih temelja i početaka.
Na jednoj strani prisutan je umor zbog od svih problema koji su vas mučili u prethodnim godinama. Mnogo toga što ste težili realizirati u prošlosti konačno ulazi u svoju finalnu završnicu. U nekim periodima ćete se osjećati izmoreno i istrošeno. Ali izdržite još malo. Onda odmorite i počnite okretati novi životni list. U ovoj godini postavljate temelje za narednih devet godina, koliko traje jedan osnovni numerološki ciklus.

Sada je vrijeme da započnete sve što ste planirali. 
Neće ići lako, ali kada se budete odvažili na početak, dobit ćete jednu novu energiju i sve potencijalne prepreke ćete uspjeti savladati. Ovaj početak se odnosi na sve segmente života. A posebno na vaše dugo skrivane i zanemarivane ciljeve. Započnite nešto novo, pa sve i da ste potpuno zadovoljni svojim životom. Jer svi smo mi neiscrpan izvor mudrosti, talenata i potencijala, pa da bi naši životi bili smisleniji i kvalitetniji, neophodno je stalno aktivno djelovanje na pozornici života.
Ujedno, s novim počecima, u godini Jedinice potrebno je, štoviše neophodno, završiti sa svim onim stvarima koje su vam pričinjavale loša raspoloženja, neugodne osjećaje, tenzije, nervoze i sl. Čime god da niste zadovoljni, prekidajte to. Ali, ako se radi o stvarima koje se tiču vašeg osobnog života, uvijek prije toga nađite alternativno rješenje. Ako vam je npr. više dosta posla na kome ste, usmjerite se na drugi posao, pa onda napravite rez. Pronalaženje alternativnog rješenja se već ne odnosi na polje međuljudskih odnosa. Tako da, ako ste u lošoj vezi ili braku, nikako ne biste trebali ići logikom da prvo nađete nekog s kim ćete biti nakon prekida veze ili braka. To bi samo odražavalo vaše strahove da ćete ostati sami. A strahovi su ti koji ćovjeka samo blokiraju i koče, koji vode u sve gore izbore.

Snažno je naglašeno polje posla i karijere. 
Sada vam se u ovoj godini pružaju odlične prilike da uradite ono o čemu ste dugo maštali i razmišljali, planirali ili pak ono za što ste već postavili ciljeve. Doista su sjajni uvjeti za spomenuto. Maksimalno ih iskoristite. Ovo ozbiljno shvatite. Naime, praksa mi je pokazala da, ako u godini broja 1, osoba ne načini promjene vezane za posao i karijeru, a pritom je negdje svjesna da ih želi, onda krenu da se nagomilavaju iskušenja koja mogu biti prilično neugodna. Strah je taj koji mnoge od vas može kočiti da sada, u godini Jedinice, napravite značajne promjene na polju posla i karijere, što je i logično, jer Jedinicom vlada Saturn, a Saturn je simbol straha. No, hajde, vi se možete izboriti s vlastitim strahovima. Samo ako priznate sebi da ih imate. Najbolji način za to da se izborite sa strahom, i što je još važnije, da živite ispunjenije, očituje u tomu da stavite čvrst i jasan fokus na polje posla i karijere, i na svemu novom što želite. Zahvalite se na svemu što ste stekli do sada, ali ma koliko bili zadovoljni time, imajte na umu to kako se uvijek treba ići dalje i naprijed. Možda čak smatrate da se nema kud više i dalje ići... Možda smatrate kako ste ostvarili sve što treba u svom poslu... Možda vam je dosta posla u životu... Ali vjerujte da niste u pravu. Dobro preispitajte sebe, tj. koliko ste zadovoljni dok radite svoje aktualne poslove, pa ćete vidjeti da zapravo želite i trebate ići dalje. Tu može doći do mnogo izgovora, kao npr. -  Nema se kude više napredovati u poslu kojeg radim. No, to je samo izgovor. Da, možda i nema, ali čim želite više, onda sagledajte druge mogućnosti, kojih, vjerujte, ima na pretek.

Odnos vaše Sudbinske Sedmice i broja godine 1 ukazuje na značajna zbivanja i događanja na planu međuljudskih odnosa.
U ovih godinu dana ćete raskrstiti sa svim toksičnim odnosima ako ih naravno ima. Mnoga poljuljana prijateljstva, mnoge poljuljane veze i mnogi poljuljani brakovi bit će prekinuti za sva vremena. I to je super. Time otvarate svoje srce novim osobama, događajima i situacijama u vašim životima. Ljudi koje budete upoznavali u ovoj godini bit će topli i srdačni, a pored toga imat će prilično visok status u društvu ili veliki ugled u onom čime se bave.

Najzad da se malo osvrnemo na zdravlje, koje bi trebalo zauzimati vrlo važno mjesto u godini Jedinice, u kojoj se nalazite.
Naime, bit će potrebno da poduzmete jednu novu, veću odgovornost. Jer sve ono negativno što je bilo prisutno u vašem životu sada zahtijeva da ispliva na površinu. Pa ako ste ga dugo držali u sebi, vrlo lako se može negativno odraziti na zdravlje.
Slabe točke bit će: glava i lice, oči, uši, nos, zubi, srce i tlak, mjehur i bubrezi, kao i kosti. Ako već imate kakvih problema sa spomenutim, povedite više računa, kao i ako budete osjetili tek nekakve smetnje vezano uz spomenuto. Zatim, čuvajte se opekotina, posjekotina, padova, povreda.
Poseban oprez savjetuje se kardiovaskularnim bolesnicima kroz čitavu godinu.
Jako težak period je za bolesnike u terminalnim fazama, gdje samo zvanična medicina više neće moći pružiti adekvatnu pomoć. U ovakvim slučajevima savjetuje se obavezno podvrgavanje i alternativnim metodama liječenja, posebno travarstvu i bioenergiji.
Mnogi od vas koji imaju kakav ozbiljniji zdravstveni problem, započet će liječenje novom terapijom ili kroz značajne izmjene u okvirima postojeće. Više se bazirajte na fizičku aktivnosti, kao i na boravak u prirodi. I obavezno se usmjerite na neki vid alternativnog liječenja.

Poruka Numeroloških karti:
Karta Prijatelji
Totalno sukladno vašem Sudbinskom broju, u ovoj godini fokus će vam biti na građenju skladnih i harmoničnih odnosa s drugim ljudima. Računajte na snažnu podršku prijatelja i bliskih vam osoba. Očekuju vas nova poznanstva koja imaju sav potencijal ozbiljnih odnosa ustrojenih na velikom međusobnom razumijevanju. Ova karta potvrđuje i raščišćavanje sa svim toksičnim odnosima, mada će vam fokus biti na onim lijepim i pozitivnim, kao i na novim poznanstvima.

Sretni brojevi: 7, 10, 19 i 37.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU