SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


NUMEROLOŠKI HOROSKOP OD PROLJEĆA 2019. DO PROLJEĆA 2020. GODINEPred vama je veliki numerološki horoskop  za period od proljeća 2019. do proljeća 2020. godine, kojeg je za vas napisao Damir Igor (astrolog, numerolog i life coach). Više o njemu, možete pročitati, klikom OVDJE.Period od proljeća 2019. do proljeća 2020. godine označava jednu astronumerološku godinu, koja će se nalaziti pod dominantnim utjecajem energije broja 3.

OVO JE GODINA KRUPNIH I VELIKIH ODLUKA, PROMJENA I REZOVA.

Izražena je potreba za preispitivanjem. Prvo, što smo to učinili u prethodnih dvije godine, a zatim i što bismo to trebali promijeniti u svom životu. I promjene neće izostati. Dapače. Kod nekih će promjene biti korjenite, kako na osobnom, tako i na fizičkom planu.

Rezovi će se odraziti i na polje međuljudskih odnosa. Dolazi do uspostavljanja čvrstih i jasnih granica u svim iritirajućim odnosima. Ipak, neki vrlo bliski odnosi će pući. Možda vam s ove distance pucanje zvuči suviše oštro, a nekima i teško, međutim, kad dođe do pucanja bliskog odnosa koji vam donosi probleme, osjetit ćete veliko olakšanje. Uvijek imajte na umu da se jedna vrata moraju zatvoriti kako bi se otvorila nova, koja vode ka nekim ljepšim odajama.

Na drugoj strani, kako Trojka predstavlja poznanstva, doći će do sklapanja mnogih novih poznanstava, a zbog opozicije broja 3 i Jupitera u Strijelcu, konkretnije se radi o poznanstvima s osobama iz drugih, daljih regija i država.

Vrlo je naglašeno polje putovanja i inostranstva. Iskoristite ovu godinu maksimalno za putovanja na kojima ćete doživjeti pregršt ugodnih trenutaka i s kojih ćete se vratiti s mnogo novih informacija i znanja. Većina vas će putovati mnogo više nego inače zbog najrazličitijih razloga. Mnogi od vas će biti poslovno vezani uz putovanja ili duže boravke u inostranstvu. A mnogi od vas će ući u ljubavnu vezu s osobom iz inostranstva, eventualno dalje regije. Također, odlični su uvjeti za sve vas koji težite ostvarenju prava na duže boravke u inostranstvu.

Veliko i značajno mjesto u ovoj godini zauzima obrazovanje. Najveća iskonska radost svakog čovjeka je ona kada nauči nešto novo. U ovih godinu dana je pravo vrijeme da se usmjerite na stjecanje novih znanja koja će zasigurno biti od višestruke koristi. Odlične su predispozicije za sve vas koji težite promjeni profesionalne orijentacije, stručnom usavršavanju, svim studentima i budućim studentima, kao i ako se bavite istraživačkim radom. Ako se više ne pronalazite u onome što radite ili u onome što učite, mijenjajte smjer... Ne osvrćite se na uložene godine truda, one su iza vas. Imajte na pameti da ćete biti daleko sretniji ako se usmjerite ka onom području s kojim daleko više rezonirate sada. Pored navedenog, sjajno je za učenje stranih jezika, za izučavanje stranih kultura, kao i za pisanje. Apropo pisanja, možemo očekivati godinu s doista kvalitetnih literarnih sadržaja.

Pred nama su i brojni izumi i istraživanja koja će biti prezentirani široj javnosti i njihov doprinos razvoju čovječanstva je doista veliki.

Medijska scena postaje još šira i veća. Utjecaj sporih tranzita Jupitera u Strijelcu i Saturna u Jarcu, gdje su oba svojim sjedištima, govori o značajnom poboljšanju kvalitete plasiranog sadržaja kroz medije. Sve veći uspjeh doživljavaju edukacijski mediji.

Iznimno su dobri uvjeti za reguliranje svih administrativnih i papiroloških pitanja.

Uz tranzite Jupitera u Strijelcu i Saturna u Jarcu, ova godina Trojke će donijeti značajne pomake u zakonodavstvu i sudstvu. Kazne i pooštrene mjere po pitanju svih nelegalnih poslova. Politička i tajkunska hapšenja i afere doživljavaju svojevrsnu kulminaciju. Vjerodostojnost rada sudova u ovoj oblasti ostaje upitna. Ipak, doć će i do hapšenja i izricanja velikih kazni koja se tiču ubojstava i drugim pravnim deliktima najvišeg stupnja.

Trojkom vlada Mars, koji je planet revolucije, te uz Jupitera u Strijelcu koji teži pravdi, možemo očekivati sve masovnije političke i ideološke prosvjede. Laži i manipulacije od strane vlasti čini se nikad veće. Ipak, sve vodi ustrojenju jednog svakako humanijeg i demokratskog društvenog koncepta po kom će 21. stoljeće ostati historijski upamćeno i značajno. Spomenuti koncpet intenzivno se kreće sprovoditi od godine Petice, tj. od 2021. godine.

Najizazovnije područje u ovoj godini je saobraćaj, gdje može dolaziti do vrlo teških situacija. Vrlo su visoke predispozicije za ishode s fatalnim posljedicama. Zato, budite krajnje obazrivi.
Drugo izazovno područje je veća izloženost kriticizmu od strane drugih, što se neće odraziti samo na javne osobe, već i većinu ostalih. Savjet jest da ne primate k srcu to što drugi o vama govore. Ako dođete u situaciju da vas netko verbalno napada potrudite se riješiti taj izazov smireno i s argumentima, no ako vidite da ne pomaže, onda se povucite. Nekad je prema nekim ljudima potrebno izgraditi superego kako bismo živjeli u miru. Što se tiče javnih osoba, bit će više nego ikada prisutan trend skandala i afera.


Ukratko o poslu, ljubavi i zdravlju u ovoj astronumerološkoj godini

Kada govorimo o području rada, posla i karijere, svi novi poslovi započeti u ovoj godini, zbog izraženog utjecaja Saturna koji je u Jarcu, na mjestu svog sjedišta, imat će trajan i stabilan karakter. Mnogi će se odlučiti za velike, korjenite promjene na svom profesionalnom planu, što predstavlja savršeni put. Općenito, uspjeh u poslu, u ovoj godini, leži u što više otpočetih novih aktivnosti. Što luđe, to bolje. Osnovni savjet svima koji imaju vlastiti biznis ili rade samostalno jest maksimalno poraditi na razvoju imidža svog poslovanja i marketingu.
Najveću ekspanziju doživjet će intelektualni, savjetodavni i medijski poslovi, kao i poslovi u IT sektoru. Ogroman rast i razvoj očekuje informatičku, telefonsku i industriju saobraćajnih sredstava. Bit će ostvarena značajna postignuća u domeni niskogradnje.

Što se tiče ljubavnog života, savjetuje se više taktičnosti i diplomatičnosti. Trojka je Marsova energija, zbog čega može dolaziti do brojnih nesmotrenih i ishitrenih izjava, te intenzivnih konflikata i sukoba. Na drugoj strani, Trojka predstavlja komunikaciju, pa je zaključak izrečenog sljedeći: maksimalno se potrudite oko komunikacije sa svojim partnerima. Morat ćete napraviti balans između iskrenosti i otvorenosti na jednoj, i diplomatičnosti i suptilnosti na drugoj strani. Problematične veze i brakovi će doživjeti velike i burne prekide. Doć će do uspostave zanimljivih ljubavnih poznanstava, ali kamo će ona voditi umnogome ovisi o angažiranosti i posvećenosti, za što mnogi od vas nećet biti spremni zbog veće usmjerenosti na druga područja života.

Kada je riječ o zdravlju, slabe točke će biti nervni sustav, gornji dio kičme, kao i dišni putevi. Ako vam spas predstavlja liječenje u inostranstvu, drugoj regiji ili pak u udaljenom, većem gradu, nemojte brinuti, liječenje će biti uspješno sprovedeno.PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU


Kako izračunati Sudbinski broj?
Zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.
Evo primjera:
Osoba je rođena 11. 06. 1987. godine => 1+1+0+6+1+9+8+7=33 = 3+3 =6
Dakle Sudbinski  broj ove osobe je 6.


                    Klikom na sliku saznajte što vam poručuje vaš sudbinski broj.
NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU