SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


LOUISE HAY

ŽIVOT MI PRUŽA POMOĆ U SVAKOJ NEVOLJI. ŽIVOT UTOLJAVA SVAKU MOJU GLAD. ŽIVOT HODA U KORAK SA MNOM, VODI ME. U SVAKOM TRENUTKU, SVAKOG DANA,...SVE ONO ŠTO JESAM, ŠTO MOGU I ŠTO ĆU BITI,...TAKO JE! JER, ŽIVOT ME VOLI!

OGLASI

loading...

24. 02. 2019.

3 Dana Posta

Upravo danas oko 12 završava moj post koji je trajao 3 dana, a činilo se kao 3 godine.

Mogu reći da je vrlo koristan u nekim segmentima života poput:

– čišćenje tijela od toksina

– odmaranje tijela od hrane

– regeneriranje i obnova tjelesnih stanica i organa

– odmaranje uma

– spoznaja sadašnjeg trenutka u potpunosti.

3 Dana Posta


Tijelo se čisti od toksina, samim time što ne unosimo hranu u tijelo. Hranimo se odabranim juhama, čajevima i prirodno cijeđenim sokovima, sve ovisno kakav nam je post potreban. Tako naš sustav sve ono loše u nama probavi i izbaci van iz tijela.

Odmaranjem od hrane, se regeneriramo i psihički i fizički. Ta 3 dana nemamo ni snage ni vremena baviti se vlastitim problemima i tko zna čim sve se zamaramo svakodnevno. Fizički se zaista događa čišćenje kakvo je teško postići bez posta. Postoji i 10 – dnevni post, 21 – dnevni post koji liječe čak i “neizlječive bolesti”, barem tako kažu doktori, iako sve više vidim da ne postoji neizlječivo.

Regeneriranje i obnova tjelesnih stanica i organa se događa naprosto sasvim prirodno iz razloga jer smo dali tijelu odmor od hrane. Tijelo to iskorištava tako da sve toksično i kancerogeno doslovno izbaci van iz tijela.

Odmaramo um jer naravno i hrana ima utjecaj na naše opće stanje, pogotovo ako imamo problem s prilagodbom i prihvaćanjem naše realnosti. Znanstvenici tvrde da imamo i probavni mozak da tako kažem koji sve iz srčane čakre probavlja i šalje u um te se tamo još dodatno procesuira ili obrnuto. Tako da sve ono što osjetimo na području srca, želuca, jetre itd. je vrlo usko povezano s našim mislima.

Najdraža mi je spoznaja sadašnjeg trenutka u potpunosti. Zašto to kažem? Stanje u kojem se nalazimo nakon prvog dana posta doslovno neutralizira sve osim bivanja. Postajemo svjesni sebe i okoline, vidimo svijet drugačije, otvara nam se pogled i vidimo onako kako jest a ne onako kako naša perspektiva vidi. Povezani smo s izvorom, jače osjetimo njegovu vibraciju – energiju.

Teško je postiti ali i vrlo divno i korisno.

Pustimo sad post 😀

Ja jedva čekam da nešto pojedem.

Sve mi miriše kao nikad do sad i tjera me u napast.

Sva sreća pa se mogu kontrolirati, praksa je učinila svoje.

Nemojte misliti da nećete dolaziti u napast, ali sjetite se zašto radite to što radite, koja je svrha, beneficije. 

Kada pogledate da živimo 70-80 godina u prosjeku, što su 3 dana 2-3 puta godišnje koja nas ožive i daju sasvim novu energiju.

Ako se ikad odlučite na post, bilo kakav post, iako je bezopasan, nije se loše posavjetovati s nekim tko ima iskustvo na tom polju. Post može imati više razloga zbog kojih ga radimo i načina djelovanja i zato je dobro učiti od stručne osobe.

Toliko od mene na temu posta.

Želim vam ugodan dan!


Autor: Marko Ivandić - više o njemu, klikom OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot