Post Top Ad

Your Ad Spot

OGLASI

loading...

25. 02. 2019.

Putovanje kroz svijet THETAHEALINGA 3.dio

Duhovna osjetila su električna osjetila moždanih valova koje tradicionalno zovemo Duhovna osjetila. 


Putovanje kroz svijet THETAHEALINGA 3.dio
Putovanje kroz svijet THETAHEALINGA 3.dioDa bi um mogao održati duboko meditativno theta stanje, sva duhovna osjetila i čakre moraju biti u jedinstvu, ili u Kundalini.
Ima mnogo ljudi kojima su intuitivna osjetila prirodno aktivna, dok su kod nekih od Vas uspavana i čekaju da ih pokrenete. Sustav vjerovanja, kod nekih ljudi, ne dozvoljava da koriste intuitivna osjetila.

U theta stanju ova se duhovna osjetila bude i sjedinjuju u jednu svijest, koja se šalje u traganje za Bogom.

Empatija ili Empatijsko osjetilo je smješteno u našem solarnom pleksusu, otprilike između rebara i trbuha. Svatko od vas ima svoje vlastito osjetilo, kojim osjećate kako druga osoba doživljava emocionalne misaone oblike na duhovnoj, mentalnoj, tjelesnoj i metafizičkoj razini.
Primjerice radi: Druga osoba ima jaku glavobolju, a, Vi osjećate probadanje na istoj strani glave samo u manjem obliku,...Jednostavno "znate" da ta osoba ima u tom području tijela problem...Ili npr. uđete kod neke osobe u kuću i točno osjetite tko Vas prihvaća kao gosta a, tko ne prihvaća.

Vidovitost ili Vidovnjačko osjetilo je energija trećeg oka zajedno s ostalim energetskim centrima u tijelu. Vidovitost je sposobnost viđenja detalja (slika) koje ne možete vidjeti obićnim osjetilima. Trećim okom se može vizualizirati...Možete vidjeti energiju aure i vizije događaja ili zbivanja. Neki vidovnjaci imaju sposobnost čitanja misli druge osobe, koristeći telepatiju. Kad razvijete sposobnost vidovitosti, postižete vrlo točna očitavanja. Treće oko može precizirati pri očitavanju tijela osobe, jer se bavi onim što je ovdje i sada, ali nije tako precizno u predviđanju budućnosti, jer uglavnom kažete osobi ono, što želi čuti, a ne ono, što bi trebala čuti. Ima ljudi, koji ne žele čuti istinu zbog strahova u sebi.

Za najvišu istinu morate se prvo povezati sa Stvoriteljem svega što jest.

Osjetilo intuitivnog slušanja je intuitivno osjetilo sluha. Smješteno je iznad ušiju, i od intuitivnih osjetila ono se posljednje razvije. To osjetilo Vam omogućava da čujete poruke Anđela čuvara, kao i druge intuitivne poruke.
Na primjer: Čujete Anđela čuvara, koji Vam se obraća glasom : Nemoj zvati, ne idi na taj sastanak! Nije nužno da te glasove čujete uvijek u ušima, nego se mogu čuti kao misaoni oblici, ili čak kao vibraciju svuda oko Vas.

* U sljedećem tekstu ću pisati o Proricateljstvu ili proricateljskim osjetilima, Čakrama, Kundalini i mnogim drugim temama. *


Autor: Željka Topić - više o njoj, klikom OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot