SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Nagradna igra - O partneru koji ulazi u vaš život: ODGOVOR NA PITANJE SRETNOJ DOBITNICI.

U našoj novoj nagradnoj igri - Odgovor na pitanje OPIS PARTNERA KOJI ULAZI U VAŠ ŽIVOT, od Sanje Paraminski Aishe, osvojila je čitateljka, čiji je psudonim KELERABA. Čestitamo joj od srca!

Više o Sanji Paraminski Aishi, koja je autorica ove specijalne metode otvaranja tarota, možete pročitati, klikom OVDJE gdje se nalazi i mogućnost, kako da ju kontaktirate, ukoliko želite naručiti svoj odgovor na ovo, većini zanimljivo pitanje.

Nagradna igra - O partneru koji ulazi u vaš život: ODGOVOR NA PITANJE SRETNOJ DOBITNICI.

U nastavku, evo odgovora, našoj sretnoj čitateljki:


O Njemu...

Muškarac koji ti ulazi u život prikazan je kao osoba zračnog znaka ili karakteristika. Riječ je o inteligentnom muškarcu, naglašenih intelektualnih sposobnosti. Ovo je osoba koja brzo razmišlja i brzo donosi zaključke...Moćnih vokabularnih sposobnosti i netko, tko posjeduje znanje više stranih jezika.
Dosta je kontroliran i naočit, iako u sebi krije i jedno divlju i neukrotivu stranu ličnosti. Na prvi pogled ne bi se reklo, međutim ovaj muškarac dosta često vodi borbe sa osjećajem praznine i neispunjenosti.
Kao da dosta često pada u stanja potpune bezvoljnosti i kriza identiteta. Postoji jedna vječna borba sa osjećajem depresije.


Materijalni problemi sa kojima je okružen su nešto što izgleda, kao slaba točka njegovog karaktera. Financijski je većinu vremena u problemima i često zapada u financijske krize.


Što se samog njegovog posla tiče, vidljivo je da nema nekakvu stabilnu poslovnu poziciju. Više su to poslovi kratkog zamaha,...poslovi avanturističkog tipa,...poslovi koje odradi na poziv ili po dogovoru.
Vrlo često radi i poslove koji zahtijevaju fizičku snagu. Po tom pitanju nije izbirljiva osoba. Radišan je i vrijedan, ali nekako još uvijek dorečen u karijernom smislu.
Nažalost, često obavlja poslove, koji nisu dobro plaćeni i u kojima mu poslodavci ostaju dužni. Samim time, vidi se da je on vrlo često u situaciji kada je ozbiljan dužnik nekome.


Što se tiče njegovog odrastanja, vidi se jedna velika emocionalna povezanost sa obitelji. Međutim, ističe se i veliki šok i stres, koji je doživio unutar porodice.
Vrlo vjerovatno, dijete je razvedenih roditelja, koji na neki način nosi biljeg disfunkcionalne obitelji. Iako se tako ne čini, to je ostavilo veliki trag na njemu.
Verovatno je odrastao sa majkom, koja je prikazana kao vrlo brižna, ali i poslovna, te zaposlena žena,...Ona je poprilično škrta u emocionalnom izražavanju, ali i posesivna prema njemu.
Majka mu je prikazana kao žena zemljanog znaka ili karakteristika. Odgovorna i disciplinirana, ali pomalo robotski nastrojena. Vidi se da mu ona dosta često pomaže u financijskim problemima i da je na neki način ovisan o njoj.


On je prikazan kao netko tko ima problema sa ostvarivanjem emocionalnih odnosa, odnosno, ima određenu odbojnost prema instituciji braka. Neki vid neformalne zajednice više bi mi odgovarao.
Privlače ga žene, koje su poduzetne i vrijedne...Žene stabilnog karaktera, pa i starije od njega.
Voli da žena ima financijsku neovisnost i da ne zahtjeva pretjeranu brigu ili posvećenost.


Fizički gledano, riječ je o tamnijem muškarcu. Tamno smeđe do crne boje kose. Srednje visine, prosječne za muškarce. Naglašenog širokog vrata i širokih prsiju. Nabildanijeg gornjeg dijela tijela. Oštrih crta lica kvadratastog oblika. Sa naglašenijom bradom. Oči su sitne okrugle i tamne. Često su stisnute, kao da škilji. Nos je izdužen i pravilan, te zaobljen na vrhu. Usne su tanje i stisnute.
Moguće da ima problema sa koljenima, kao i da je imao nekakav lom ili operaciju odnosno zahvata na području desne noge.


U trenutku vašeg upoznavanja, ti ćeš biti u nekom ženskom društvu većeg tipa. Vidi se da je to neki vid proslave i druženja. Dakle, vrlo opuštena atmosfera. Nešto poput rođendana, ili proslave, ili nekog izlaska.
U tom društvu istaknuta je muška osoba vatrenog znaka ili karakteristika. Netko tko vjerovatno ima, ili će imati takođe neko zanimanje ili interes za tebe, ili ti za njega.
Dakle, u trenutku upoznavanja, ti ćeš biti slobodna, ali moguće i u nekoj šemi ili zanimanju prema nekoj drugoj osobi.O vašem odnosu...

Novi muškarac koji ti dolazi u život biti će u tom trenutku zaokupljen poslom i financijama. Držat će se dosta otmjeno i elegantno. Biće okružen se dosta poznatim i utjecajnim osobama, pa ćeš steći dojam da je riječ o osobi, koja je visoko pozicionirana u društvu.
Doživjet ćeš ga kao nekoga, tko ti odmah na prvu može biti zanimljiv...Kao nekoga, tko je emocionalan i šarmantan. Osjetit ćeš da posjeduje notu nježnosti u karakteru i da je generalno vrlo topla osoba.
Svidjet će ti se način, na koji komunicira, ali i način na koji razgovara sa drugim ljudima. Ljudi ga često pitaju za savjet. Zbog toga, možeš doživjeti kao osobom od povjerenja i nekoga, tko jako dobro analizira situacije.

Ti si njemu sa druge strane na prvi pogled nećeš svidjeti na način, kao on tebi. Dakle neće te u startu primijetiti kao potencionalnu partnericu, ili nekoga tko mu je na prvu privlačan.
Njemu je potreban period upoznavanja, da bi se zbližio sa nekime i da bi stvorio određenu atrakciju. Ipak, smatrat će da si ozbiljna i odgovorna i imat će želju da te dublje upozna.

Ono što se ističe kao dobra i pozitivna strana odnosa jest činjenica da se vas dvoje možete jako dobro nadopunjavati. Ti posjeduješ kvalitete, koji njemu nedostaju i obratno. Kako ste poprilično različiti karakteri, djeluje kao da bi vam zajedno moglo biti dosta zabavno.
Ushićenje i dobar provod jest ono, što je zagarantirano. Ono, što može biti prepreka je svakako činjenica da ćeš ti zeljeti da se odnos realizira odmah i sada, a on neće imati takvu namjeru.
Ovo je odnos, koji često može biti i u fazama neaktivnosti, odnosno fazama, u kojima imate pa nemate kontakt.
Iako, ovo nije priča, koja će te voditi u brak ili neku ozbiljnu emotivnu vezu, svakako je bitna za savladavanje određenih lekcija,...najviše učenja strpljenju.Savjeti za tebe...

Pripazi samo da se u startu emotivno ne zaletiš i ne dopistiš emocijama da te drže i kontroliraju, jer bi se mogla osjećati, kao njihova žrtva.

Bitno je da naučiš, kako da se odupreš mislima da ti ništa ne mozeš napraviti, osim čekati.
Ukoliko ti odnos ne odgovara, trebaš ga prekinuti na vrijeme.

Sretno!

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU