SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


DNEVNA TAROT PROGNOZA

Svakog dana možete pročitati dnevnu tarot prognozu i saznati što vas očekuje u toku dana. Sačuvajte ovu stranicu, jer vas svakog dana očekuje nova dnevna prognoza. 


Unesite vašu email adresu i uvijek budite obavješteni o novim tekstovima na portalu:


Delivered by FeedBurner


PETAK - 02. 08. 2019. godine

Pred nama je dan, koji je vrlo važan. Morate biti odlučni da bi krenuli putem napretka. Neki će imati potrebu da nešto nauče, netko će poželjeti da otputuje, netko će se okrenuti zdravijem načinu života, netko će se baviti svojim zdravstvenim stanjem,...Imat ćete sreće, nove šanse će vam se otvoriti, a sve to je negdje igra sudbine, gdje će promjene ici u vašu korist. Ukoliko ste u nekom kompliciranom odnosu, gledajte da ga danas riješite. Također, neke tajne će vam biti otkrivene.

Posao: Kreće na bolje ili povoljniji period. Već sada možete planirati i postaviti sebi ciljeve, da biste znali kojim putem da idete. Nezaposleni bi mogli uskoro da dobiju poziv za razgovor za zaposlenje.

Ljiubav: Vrlo je povoljna klima i kada se radi o pitanjima ljubavi. Odlično je vrijeme za druženja. Upoznat ćete zanimljivu osobu na sasvim neočekivanom mjestu. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će postajati sve bolji i iskreniji.

Zdravlje: Pripazite na glavobolju, tlak, pad energije i kožu.

Autor: Tatjana Nisner Bajin - više o njoj, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU