SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


DNEVNA TAROT PROGNOZA

Svakog dana možete pročitati dnevnu tarot prognozu i saznati što vas očekuje u toku dana. Sačuvajte ovu stranicu, jer vas svakog dana očekuje nova dnevna prognoza. 


Unesite vašu email adresu i uvijek budite obavješteni o novim tekstovima na portalu:


Delivered by FeedBurner


PETAK - 19. 07. 2019. godine

Danas nemojte dozvoliti da vas brige i pesimizam preplave; zapitajte se da li je situacija doista toliko loša. Zapitajte se - što je najgore što se može desiti i vidjet ćete da ništa nije toliko strašno i nepopravljivo. Povedite računa o papirima, da se neki ne zagubite i ne počinjite danas ništa vezano uz papirologiju. 

Posao: Slijedi vam donošenje važnih odluka. Budite sigurni da ste razmotrili sve mogućnosti, jer je izgleda najbolja odluka ona koja se na oko čini vrlo nepovoljnom za vas. 

Ljubav: Ako ste u vezi u kojoj se osjećate sputano i oklijevate prekinuti odnos, centralna karta sugerira da ga trebate prekinuti i da je kraj blizu .Ako niste u vezi idite na kratko putovanje, na kome ćete upoznati osobu s kojom biste mogli ostvariti ljubavnu vezu. Odlično je vrijeme za druženja, upoznat ćete nekoga na sasvim neočekivanom mjestu.

Zdravlje: Pazite na emocije, izbjegavajte stresne situacije i pazite se samopovređivanja.

Autor: Tatjana Nisner Bajin - više o njoj, klikom OVDJE

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU