SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


ANĐEOSKA PORUKA za period 25.2 - 3.3.2019

Moje poštovanje dragi čitaoci ☺

Došlo je vreme da nastavimo sa druženjem, drago mi je što ćemo upoznavati svet Anđela zajedno.

Ne znam da li ste upoznati sa Anđelima i da li o njima nešto znate, ali ja ću se potruditi za početak našeg druženja da vam predstavim Anđele na moj način. 
ANĐEOSKA PORUKA za period 25.2 - 3.3.2019
ANĐEOSKA PORUKA za period 25.2 - 3.3.2019

O sebi sam vam već pisala da obožavam svet Anđela , volim da prenosim poruke od Anđela i živim svoju svrhu. Inače sam diplomirani ekonomista, to mi je struka, a svrha mi je da osvešćujem ljude o životu koji je zaista prelep. Vetar u leđa ljudima koji prate moj rad.

Do sada sam napisala knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele, kreirala Dnevnik Anđela i kartice Anđeli šapuću sa Aki Sunce, volim da kreiram nakit i u njega utkam ljubav prema životu. Obožavam kristale, njihovu energiju, imam ih dosta u svojoj kolekciji. Održavam radionice u regionu, predavanja kako uživo tako i online putem. Inače radim sa ljudima kao inspirativni trener i Anđeoski šaptač, iza sebe imam 7 godina rada sa ljudima, bezbroj neverovatnih iskustava. U ovom čarobnom svetu sam punih 30 godina i biće mi zadovoljstvo da vam minimum jednom mesečno pišem o Anđelima i svetu duhovnosti. 

Neću vam nikad napisati da sam učitelj, jer smatram da je jedini učitelj svima nama BOG. Kao što volim da kažem učesnicima mojih predavanja i radionica JA SAM DOŠLA NA OVAJ SVET DA OBNOVIMO ONO ŠTO STE ODAVNO ZABORAVILI.ANĐEOSKA PORUKA za period 25.2. - 3.3.2019

Ove nedelje budite vedrog duha I puni optimizma, sledi neki uspeh, zbog nečega ćete biti jako srećni I ponosni. Imate podršku prilikom nekih stvari koje biste voleli da započnete, nemojte odustajati. Sledite svoje snove, jer vi ćete ih realizovati, ne drugi ljudi već Vi. Slušajte svoje srce. Nađite vremena za sebe, odmorite se malo. U narednih 7 dana ćete učiti kroz neka iskustva koja budete prolazili.

Tražite od Anđela pomoć za šta god želite, nemojte se ustručavati . Dopustite da dođu stvari koje su za vas u ovom periodu. Budite nežni prema sebi, ne osuđujte se za neke momente koji su bili u prošlosti, otpustite sve ono što vam više nije potrebno.MOLITVA ZA NAREDNIH 7 DANA iz DNEVNIKA ANĐELA je :

Molitva za RADOST: Dragi moj Bože i Jofiele, želim da mi u srce unesete radost i oterate svu negativnost iz mog okruženja, od mene i moje aure, voljna sam da iskusim radost i istinsku sreću u sebi. Da spoznam svoju unutrašnju lepotu, da znam da sebi ulepšam misli, da uvidim da sam ja kreator svog života. Hvala vam. Amin.
Dnevnika Anđela možete poručiti putem e-mail adrese : andjeliaki888@gmail.com.


Verujem da ćete biti zadovoljni ANĐEOSKIM PORUKAMA, pišite slobodno, uvek sam za interakciju sa čitaocima. Ovo je samo početak našeg druženja ☺

Ovim putem bih volela da vam najavim ONLINE RADIONICU POKRENI MAGIČNU ŽENU U SEBI, radionica je 3.3.2019 u 11:11 , povodom dana žena. 

Pokrenućemo žensku energiju, poverenje prema sebi I veru u magičnu ženu koju imamo u sebi, radionica traje oko sat ipo vremena, dobijate prilikom prijave sve informacije.

Prijave su obavezne, putem maila ili na fb stranici: Aki Sunce – Anđeli šapuću.
Autor: Aki Sunce
Sa Aki Sunce, u kontakt možete stupiti na sledeće načine:
Facebook stranica: AKI SUNCE
Instagram: AKI SUNCE INSTAGRAM
Sajt: www.akisunce888.wordpress.com
Mail: andjeliaki888@gmail.com


NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU