SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


ANĐEOSKA PORUKA za period 11.2. - 25.2.2019

Moje poštovanje dragi čitaoci ☺

Došlo je vreme da se upoznamo, drago mi je što ćemo se družiti u narednom periodu.
Ne znam da li ste upoznati sa Anđelima i da li o njima nešto znate, ali ja ću se potruditi za početak našeg druženja da vam predstavim Anđele na moj način. Za sada kroz Anđeosku poruku za narednih 14 dana , to je moj dar čitaocima ovog divnog portala.
ANĐEOSKA PORUKA za period 11.-25.2.2019
ANĐEOSKA PORUKA za period 11.-25.2.2019

O sebi ću reći da obožavam svet Anđela , volim da prenosim poruke od Anđela i živim svoju svrhu. Inače sam diplomirani ekonomista, to mi je struka, a svrha mi je da osvešćujem ljude o životu koji je zaista prelep. Vetar u leđa ljudima koji prate moj rad.

Do sada sam napisala knjigu Sjaj ljubavi uz Anđele, kreirala Dnevnik Anđela i kartice Anđeli šapuću sa Aki Sunce, volim da kreiram nakit i u njega utkam ljubav prema životu. Obožavam kristale, njihovu energiju, imam ih dosta u svojoj kolekciji. Održavam radionice u regionu, predavanja kako uživo tako i online putem. Inače radim sa ljudima kao inspirativni trener i Anđeoski šaptač, iza sebe imam 7 godina rada sa ljudima, bezbroj neverovatnih iskustava. U ovom čarobnom svetu sam punih 30 godina i biće mi zadovoljstvo da vam minimum jednom mesečno pišem o Anđelima i svetu duhovnosti. 

Neću vam nikad napisati da sam učitelj, jer smatram da je jedini učitelj svima nama BOG. Kao što volim da kažem učesnicima mojih predavanja i radionica JA SAM DOŠLA NA OVAJ SVET DA OBNOVIMO ONO ŠTO STE ODAVNO ZABORAVILI.

Postaviću vam pitanje Da li volite da se igrate ?
Ako je vaš odgovor DA, odlično, sjajno ćemo se družiti, a ako je odgovor NE, postaviću vam još jedno pitanje Otkud znate, ako se nikad niste igrali ? ☺


ANĐEOSKA PORUKA za period 11.2. - 25.2.2019


Ovo je period kad se treba posvetiti OPROŠTAJU, koliko puta ste sebi zamerili nešto ili nekoj drugoj osobi, sad je vreme poraditi na tome. Neka situacija će vas navesti da o tome razmišljate i treba se pokrneuti u tom pravcu, da se isceli neki odnos koji vam stvara osećaj krivice ili zameranja, odnos može biti i prema sebi. Ako je u pitanju neka druga osoba, popričajte, imajte razumevanje za mišljenje i osećanja te osobe, iskažite ono što osećate. Istina je ključ za slobodu.

Može se desiti da počnete da razmišljate o promeni kad je u pitanju posao, da počnete da radite nešto za sebe, da pokrenete neki posao, slušajte svoj osećaj i bićete Božanski vođeni.
Pitaćete se ŠTA JE TO ŠTO JA ZASLUŽUJEM, ŠTA JE ONO ŠTO ISTINSKI HOĆU U ŽIVOTU, bilo bi dobro da odgovore zapišete, jer će vam koristiti tokom rada na sebi i promena.

Anđeli su uvek tu za vas, možete ih uvek pitati za pomoć, nikad vas ne napuštaju, vi samo ponekad nećete da ih vidite, prepustite se i dopustite da vam pomognu bez upliva očekivanja, prosuđivanja i rasuđivanja.

Verujem da ćete biti zadovoljni ANĐEOSKIM PORUKAMA, pišite slobodno, uvek sam za interakciju sa čitaocima. Ovo je samo početak našeg druženja ☺


Autor: Aki Sunce

Sa Aki Sunce, u kontakt možete stupiti na sledeće načine:

Facebook stranica: AKI SUNCE
Sajt: www.akisunce888.wordpress.com
Mail: andjeliaki888@gmail.com

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU