SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


09.02.2019. Radionica Adele Franceković - Kako osvojiti svog muškarca? Zagreb

Ljubav ne kuca sama na vrata. Ispod prozora vam svaki dan ne prolaze idealni muškarci. Iz iskustva sigurno znate, da nije jednostavno pronaći srodnu dušu, osobu koja će te razumjeti, s kojom ćeš moći dijeliti svakodnevnicu, svoje brige, ali i radosti. 

09.02.2019. Radionica Adele Franceković - Kako osvojiti svog muškarca? ZagrebMnoge žene misle da se ljubav jednostavno mora sama od sebe dogoditi i ako ti nije suđeno, nikome ništa. To ipak nije tako. Svaka žena mora znati da u njoj spava tigrica, vatrena ljubavnica, nježna suputnica i vješta organizatorica.
Da biste uspjele pronaći muškarca svog života, potrebno je osvijestiti sve te uloge i naučiti tajne zavođenja, ali i u sebi se osloboditi svih emocionalnih blokada koje nas sputavaju da možemo prepoznati idealnu osobu. Ne gubite vrijeme na nepotrebne pogreške, saznajte kako pronaći i osvojiti pravog muškarca, svog muškarca.

Ako osjećate da je nešto krenulo pogrešnim tijekom, a trenutno ne vidite kako na to možete utjecati ili to promijeniti u svoju korist, pridružite nam se na SPOJilici: Kako osvojiti svog muškarca i oslobodite se naučenih uloga, opterećujućih uvjerenja i blokada, koje vas sputavaju da živite ljubav o kojoj sanjate!Tehničke informacije:


Voditeljica radionice: Adela Franceković - više o njoj, saznajte klikom OVDJE

Datum i vrijeme održavanja radionice: 09.02.2019. godine, od 18 - 20h.

Lokcija: Centar znanja i uspjeha. Cetingradska 6.

Cijena radionice: 150 kn pojedinačno, a za 2 osobe, koje dođu skupa, cijena je 200 kn.

Kontakt za dodatne informacije i pribilježbe: 091 17 08 085.

Napomena: Predbilježbe obavezne radi broja mjesta!

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU