SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


LOUISE HAY

ŽIVOT MI PRUŽA POMOĆ U SVAKOJ NEVOLJI. ŽIVOT UTOLJAVA SVAKU MOJU GLAD. ŽIVOT HODA U KORAK SA MNOM, VODI ME. U SVAKOM TRENUTKU, SVAKOG DANA,...SVE ONO ŠTO JESAM, ŠTO MOGU I ŠTO ĆU BITI,...TAKO JE! JER, ŽIVOT ME VOLI!

OGLASI

loading...

03. 01. 2019.

VI PITATE: Odgovori life coacha Marka Ivandića na 5 najoriginalnijih pitanja!

Dragi čitatelji, naš poznati life coach Marko Ivandić je odgovorio na 5 najoriginalnijih pitanja. Čestitamo sretnim dobitnicima! 


VI PITATE: ODGOVORI LIFE COACHA MARKA IVANDIĆA NA 5 NAJORIGINALNIJIH PITANJA!
VI PITATE: ODGOVORI LIFE COACHA MARKA IVANDIĆA NA 5 NAJORIGINALNIJIH PITANJA!Jedan koristan savjet: Sva izabrana pitanja i odgovori na njih, tiču se određenih, univerzalnih životnih vrijednosti, pa ih podrobno pročitajte i potrudite se, kolko god više možete, primjeniti ih na vaše živote. 

KRENIMO...
Life Coach Marko Ivandic1. pitanje:
Poštovani Marko. Na koji način se Vi oslobađate stresa? Vaše lično iskustvo pomoglo bi nam mnogo.

Markov odgovor:
Najbolji način za to je odvojiti se od onoga što uzrokuje stres.
Da to stavimo u neki primjer. Dok ima stresa, ima i problema. Samim tim što je stres prisutan, Vi dajete svoj fokus problemu i želite ga se riješiti što prije. Iako ne znate kako se toga osloboditi i riješiti problem, svejedno hranite taj stres svojim mislima. Ono što hranite, to preživljava i postaje jače iz dana u dan.
Dakle, sve što je potrebno je promjeniti fokus, ne dozvoliti umu da se veže za misao, koja uzokuje stres i to vježbati i vježbati,...imati vjeru da Izvor radi za Vaše najviše dobro (to znači da ste automatski pustili to što vas muči da se razriješi za Vaše dobro) jer uvijek je za Vaše dobro,...postaviti se u poziciju pasivnog promatrača, jer onda taj problem lakše vidite iz više kuteva, koji su ključni za oslobođenje.
Zakon Privlačenja kaže: ono čemu daješ misli, postaje energija, koja se manifestira u fizičkoj realnosti. Važno je biti nježan prema sebi i svome EGU, jer je on taj koji se buni, on je taj kome to nešto ne paše. Duša s druge strane je radosna i zahvalna na svakome iskustvu. Pa, kažite onda svome EGU da se nema čega bojati, jer zaista je tako. Koliko ste se samo puta bojali nečega i nije se dogodilo ništa strašno. Na vama je da tu realnost transformirate, na način da transformirate sebe. Vi ste uzrok!
Jedna kratka vježba za to bi bila: Fokus na disanje, i mantrate: Ja se odvajam od ovog osjećaja - stresa. Neka izvor ovo razriješi za moje najviše dobro. Umanjujem važnost tog problema.
Budite nježni prema EGU i on će to prihvatiti s vremenom, jer Vi odmah odgurujete od sebe, a točno tu gdje ste, sada je poruka za vas, koju morate vidjeti, kako bi savladali lekciju. Umanjivanjem važnosti ste puno slobodniji, jer se na taj način oslobađate fokusa, koji je bio na stresu (neugodan osjećaj i daj molim te makni. sve vam je u glavi) i zbog toga ne vidite ništa drugo, a navika vam je da automatski reagirate, tako da budite stres. Samo je bitno odvojiti se, vjerovati, otpustiti i s vremenom će biti bolje. Pokušajte manje kontrolirati sve u svome životu, jer je to gotovo nemoguće. Najljepše stvari nam se događaju, kada dozvolimo Izvoru da "uprlja" svoje prste.2. pitanje:
Veliki pozdrav, Marko. Jako mi se dopada tvoj rad. Smatram da se iz tvojih članaka ima mnogo toga naučiti. Inače, radim na sebi, ali imam jedan izazov, a to je reći ne. Nekada dozvolim drugim ljudima da suviše uđu u moj život i nastane izazov, kada mi se popenju na glavu. Trebam reći ne, a bude mi teško. I kada se dogodi da kažem ne, poslije osjećam krivnju. Kako prevazići to?

Markov odgovor: 
Pozdrav,
To ti dolazi od onoga: - Ja nisam dobar, ako kažem ne. Ti zapravo kriviš sebe, što nisi udovoljio xy osobi. A moraš znati da, ako osjećaš da gaziš sebe i osjećaš da bi trebao reći ne, onda nema ništa loše u tome. Ako to napraviš, ti nisi loš čovjek. Osjećaš se nemoćno, jer ne želiš povrijediti ljude, a zapravo im time još više odmažeš. Moraš znati da to što radiš, dolazi od onoga „ne volim sebe“, „ne poštujem sebe“,...
Tebi treba upravo to, da kažeš ne, a toj osobi, pak treba taj ne, razumiješ? Jer, ti iz toga učiš - kako da više voliš sebe, kako da se više poštuješ i cijeniš, kako da se ne osjećaš krivim, ako si rekao ne. A, ta xy osoba treba taj ne, jer se ona mora naučiti uzimati odgovornost u svoje ruke, mora se naučiti sama obavljati svoje obaveze, mora se naučiti da ne bude toliko sebična. Ti si joj dao prst, a ona bi cijelu šaku, samo da se što manje muči sa time.
Stvar je do tvoje osobne moći, koju si ostavio negdje, kada su bili strogi prema tebi. Umjesto ljubavi si dobio strogoću i zato si se trudio udovoljiti što više i što bolje, kako bi zavrijedio tu ljubav.
Kaži sebi: „Ja sam slobodan reći ne“
Vrijeme je da si daš više ljubavi!

Life Coach Marko Ivandic3. pitanje:
Godinama vredno učim i profesionalno se usavršavam. Ova godina je godina moje lične transformacije, koja je krunisana Masterom, kao i dobijanjem licence za posao koji obavljam. Toliko dugo sam to čekala. Trebalo bih da sam srećna. Međutim, dešava se da sam izgubila sve ambicije vezane za posao. Osećam da tu nešto nedostaje. Već mesecima bezuspešno pokušavam da otkrijem moju životnu svrhu. Bila bih ti zahvalna na pomoći i objašnjenju.. Hvala hvala hvala...

Markov odgovor:
Hajde si malo razmislite, da li ste Vi to doista željeli, ili je to netko drugi želio za Vas. Postavite si to pitanje i razna druga poput: Zašto sam iscrpljena sada?...Zašto više nemam takvu ispunjuću životnu energiju prema tome što radim? Prema čemu ja tu imam otpor? Da li prema poslu, ili prema šefu, možda prema nekome od radnika, ili zato što sam puno truda uložila u to, i sada sam jednostavno prazna?
Meni dođe da ste iscrpljeni od života, jer ste imali puno prepreka, koje su Vam uzele radost prema životu. Previše ste vremena dali tom poslu i zapostavili sebe i svoje potrebe. Dali ste sav fokus u to, da napravite nešto od svog života i da kad pogledate iza sebe imate neko postignuće. U svemu tome ste se zaboravili igrati. Život je igra i mnogo više od samo posla. Ispunite si život nekom željom iz djetinjstva, učinite svaki dan nešto novo i ispunjujuće za sebe, nešto što vas raduje. Dozvolite si opustiti se, jer ne mora sve biti kako ste si zacrtali.


4. pitanje:
Pitanje za Marka...Ja želim nov pocetak u životu, u emotivnom smislu. Da li će ga biti i kada?

Markov odgovor: 
Pozdrav,
Zatvorili ste se previše u sebe, a htjeli bi da Vas netko voli i cijeni!
Dok ste zatvoreni za nove odnose i dok god ne budete spremni za novo iskustvo, bit će Vam praznina. Uvijek se prvo sve manifestira unutar nas, poravna se unutar nas, balansira, pa tek onda krene fizička manifestacija.
Tko god da Vas je povrijedio, to je iza Vas. Ljubav ne možete dobiti, ako imate strah od povrede, prevare, da će Vas lagati i iskorištavati. Vi sebe na taj način pokušavate zaštititi, ne znajući da si tako uskraćujete ljubav, a ona je izvor života. To, što je neko iskustvo boljelo, ne znači da nije bilo za vaše najviše dobro i iz ljubavi. I bol nam je prijatelj, od boli smo naučili divne lekcije, zar ne? Zapitajte se koliko se zaista cijenite i volite? Koliko, zbog svoje prošlosti, stvarate pritisak sami na sebe, iščekujući te bolje dane?
Uzmite odgovornost u svoje ruke. Sve što Vam se dogodilo u životu, bilo je tu za Vas. Morate otvoriti svoje srce. Shvatite da kako vjerujete, tako i privlačite. Kreirajte svojim mislima iz ljubavi (ne iz straha) bolji život. Vaša osobna uvjerenja su kreatori Vaše realnosti. A zašto baš Vi ne bi bili voljeni, maženi i paženi? Samo Vi imate moć to promjeniti. Ako Vam je veliki kontrast između 1) te stabilnosti i ljubavi, koju želite i 2) toga kako se sada osjećate; savjetujem vam vođene meditacije za ljubav.
Budite strpljivi i uporni, jer ništa ne dolazi preko noći, ali… Prije krenete, prije ćete stići na željenu destinaciju.


Life Coach Marko Ivandic


5. pitanje:
Pozdrav Marko. Ja bi volio znati kako da bolje i jasnije čujem svoju intuiciju?

Markov odgovor:
Pozdrav,
Ako imate punu glavu misli, pitanja, problema, kako očekujete da ćete čuti bilo što drugo? Kako očekujete da ćete moći prepoznati što je intuicija, a što ego?
Ako ste neispunjeni, ne poznajete se dovoljno, ne znate zašto ste na ovome svijetu, osjećate se izgubljeno, to znači da ste dali premoć svome egu, kako bi udovoljili svijetu oko sebe, i naravno u tome ste izgubili sebe.
Kako ćete više i više dolaziti k sebi, više upoznavati sebe, uroniti u sebe, tako ćete biti čišći od raznih misli i emocija, koje sada imate, jer naravno imate mnoga pitanja, koja trebaju odgovore. Samim time će Vam jačati intuicija.
Svakako bi Vam poslužilo da manje analizirate sve po redu i da manje pokušate držati stvari pod kontrolom, jer strah (ego) se boji za svoju egzistenciju i potrebno mu je da budete nježniji prema njemu. Koliko puta ste samo ego odgurnuli od sebe, a on je dio vas. Kako to mislite da ćete ga se riješiti? 
Primjetio sam da mnogi ljudi krivo shvate tu lekciju, pri duhovnom buđenju. Misle si da ego treba uništiti, riješiti ga se, da on nije mi. Upravo to, što ste izvorno, a to je ljubav, morate dati svakom djeliću sebe. Duh, um i tijelo su jedno. Odabrali ste ovo tijelo, ovu planetu, ovo iskustvo, kako bi širili svoju svijest i um (ego) i dušu (intuicija). Oni su tu da Vas upoznaju sa ovim, divnim iskustvom, zvanim život.
Svemir je entitet koji je svjestan sebe, energija koja se želi izraziti i upoznati u svoj svojoj punini, i Vi ste samo dio toga. Uživajte u tome!Za kraj, mnogo toplih pozdrava od Marka i uređivačkog teama Visoke Vibracije. Pratite Markove članke, kao i zanimljive sadržaje, koje pripremamo za vas. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot