Post Top Ad

Your Ad Spot

OGLASI

loading...

29. 01. 2019.

31.01.2019. Radionica Magdalene Veljković - Pravljenje Akcionara - Ljubav prema sebi. Beograd

I sam Ajnštajn je rekao:
"Definicija ludosti je činiti stalno jednu te istu stvar i očekivati različite rezultate"
31.01.2019. Radionica Magdalene Veljković - Pravljenje Akcionara - Ljubav prema sebi. Beograd


U današnje vreme intenzivnog pesimizma, pozitivne psihologije i ateizma, odlučila sam da ne odbacujem ništa, ali da prihvatam sebe. Da po sebi merim šta jeste, a šta nije, jer istina je samo ono što ti služi i ne mora se slagati ili poklapati sa drugima. I isto tako može biti promenljiva.

Misli imaju uticaj na kvalitet života, no koliko god sam ih menjala ili pokušavala da ih kontrolišem, prosto to je za mene bila izgubljena bitka. Onda sam odustala od toga i otkrila da AKCIJE ne samo da utiču na kvalitet života, već imaju uticaj na kvalitet misli. Jer, sve moje misli su bile upućene na to šta nisam,...šta sam mogla, kako ne mogu, ili kako neću. Dok, kada sam krenula, pokušala, uradila, moj Um je mogao da mi šalje drugačiji kvalitet misli, jer nije imao šta da mi zameri. Bio je šokiran time, što sam nešto preduzela uprkos samosabotaži.
I stvarno zapazite, sve drugo u prirodi ne misli, već samo deluje. Uopšte se ne opire životu, već u skladu sa tim što se dešava - bude, dozvoljava i prihvata. Dok mi stalno analiziramo i bojkotujemo.
Naravno, naša podsvesna verovanja imaju uticaj na snagu volje, jer ukoliko je podsvesni naboj intezivan, volja će lako biti pokorena strahom.

Meni je PEAT metoda pomogla da proniknem u te aspekte nesvesnog i oslobodim potencijal, koji se krije iza nekih trauma i uspomena.
No, čak i tada, ako ne bi u pravcu podrške te nove lakoće preduzela akciju, obnovila bih podsvesna verovanja,...Tada sam shvatila da sve potpuno možemo promeniti AKCIJOM. Dok PEAT metodom uklonim naboj, novom Akcijom posejem seme u tu plodnu zemlju, te onda svedočim novoj sebi i novoj realnosti.
Jer, svaka drugačija akcija je domino efekat, koji će izazvati potpuno nove okolnosti i iskustva.

Zato sam došla na ideju da napravim radionicu Pravljenje Akcionara – Ljubav prema sebi, jer zaista ako nemamo svesni plan, Um će stvoriti izgovor. A, svaka akcija koju preduzmemo iz ljubavi prema sebi, otvara vrata za onu realnost u kojoj je ljubav i živimo.
Na samoj radionici pokrićemo bezbroj tema, jer smo mi kompleksno biće sa jednostavnim potrebama. Onda ćemo videti, kako bi ljubav prema sebi iskazivali na dnevnom, nedeljnom, mesečnom nivou,...A, zatim i na tromesečnom, šestomesečnom i godišnjem.

Ako želite da budete dosledniji, brižniji prema sebi i želite da preuzmete realnost, koju živite u svoje ruke, itekako ste dobro došli na radionicu, koja će se održati 31.01. od 18 - 21h.
Za više detalja možete me kontaktirati, klikom na link OVDE.

Autor: Magdalena Veljković, sertifikovani trener i procesor dubokog PEAT-a i savetnik za revitalizaciju materice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot