SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


LOUISE HAY

ŽIVOT MI PRUŽA POMOĆ U SVAKOJ NEVOLJI. ŽIVOT UTOLJAVA SVAKU MOJU GLAD. ŽIVOT HODA U KORAK SA MNOM, VODI ME. U SVAKOM TRENUTKU, SVAKOG DANA,...SVE ONO ŠTO JESAM, ŠTO MOGU I ŠTO ĆU BITI,...TAKO JE! JER, ŽIVOT ME VOLI!

OGLASI

loading...

01. 01. 2019.

Numerološki horoskop za Januar / Siječanj 2019. godine

Period do 20.01. bit će pod snažnim uplivom energije broja 2, a od 21.01. počinje da jača utjecaj energije broja 3. Vrlo živ i dinamičan mjesec je pred nama, ali donosi i određena, veća iskušenja. 

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA JANUAR 2019
Numerološki horoskop za Januar / Siječanj 2019. godineOPĆA PROGNOZA ZA 1. MJESEC PO DEKADAMA
1. DEKADA -  od 1. do 10.01.

Apsolutna dominacija energije broja 2. Brojem 2 vlada planet Jupiter, a on je u znaku Strijelca, gdje mu je sjedište. 
Većina vas može očekivati jako lijep početak godine. 
Dvojka predstavlja dvojnost, saznanje da nismo sami na ovom svijetu, da smo dio obitelji, društva, Kozmosa. U ovom periodu, bit će vrlo jaka potreba da što više vremena provedemo u društvu ljudi, koji su nam dragi. Venera, planet koji predstavlja odnose sa drugim ljudima, ulazi u znak Strijelca, u kome je i Jupiter, pa eto i izraženih hedonističkih poriva. Također, doć će i do brojnih zanimljivih poznanstava, koja nose sav potencijal da postanu vrlo ozbiljni odnosi. Jako je povoljno za sve oblike suradnje. Ako se dvojite oko toga, da li određenu aktivnost otpočeti sami ili u suradnji sa nekim, onda je svakako savjet da to bude u suradnji. Dvojka i Jupiter predstavljaju novac, pa će se mnogi moći pohvaliti boljim financijskim stanjem. Prilike za zaradu se otvaraju, kao i prilike da riješite svoje financijske izazove i blokade. Samo, poradite na pozitivnom odnosu prema novcu, odnosno, na eliminiranju ograničavajućih uvjerenja, koje imate u vezi sa novcem. Najbolje riješenje za spomenuto je - staviti fokus na aktivnosti, koje istinski volite obavljati. Naprosto, radite ono što volite, što u vama pobuđuje ugodne i plemenite osjećaje. Pored navedenog, ako težite bilo kakvom značajnom pothvatu u životu, u skorijem periodu, obavezno to učinite u ovom periodu. Jer, period od 11. do 27. nikako nije dobar za bilo kakve nove pothvate.2. DEKADA - od 11. do 20.01.

Ova dekada, nastavlja utjecaj energije broja 2, ali pokreće onu njenu, ne tako ugodnu, a u nekim slučajevima i mračnu stranu. Naime, u ovom periodu, imati ćemo jednu, jako teško astrološku konztelaciju, kvadrat Marsa i Saturna. Ovaj aspekt se u tradicionalnoj astrologiji, drugačije naziva aspektom zla i mržnje. Kako će se on odraziti, sagledat ćemo kroz negativne strane Dvojke. To su nagomilane negativne emocije, uglavnom straha, koje vode u još veće strahove, blokade, ophrvanost egom. Na scenu isplivavaju osjećaj poniženosti, sujeta, ljutnja, bijes, zavist, prijezir, poriv za okrivljavanjem drugih, i bol. Tako, vrlo su moguće burne i ishitrene reakcije, koje mogu poljuljati brojne odnose i unijeti dodatni veći nemir u život. Kontrolirajte ih. Ne upadajte u konflikte. Ako vas netko iritira, bolje se sklonite. Ne padajte na tuđe provokacije. Ne bavite se time, što drugi ljudi kažu ili rade. Zapravo, uradite kolko god više možete, samo da ne dovedete sebe u tešku situaciju sa drugim ljudima. Uvijek, pođite od toga, kako se iza svake loše ljudske reakcije krije emocionalna povrijeđenost u prošlosti. Agresivni i destruktivni porivi su porivi nemoći. Pa, ako želimo ljepši život, zar ćemo onda sebi dozvoliti da budemo dio njih? Naravno da nećemo. Nego, otić ćemo svojim, ljepšim putem, kako god znamo i umijemo. A, mogućnosti da krenemo tim putem uvijek ima. Mislite da nema? To su samo ograničenja u vašim glavama. Ako pogledate sa strane, da je život, koji živite, samo i isključivo u vašim rukama, onda ćete shvatiti mizernost svega u čemu vidite prepreku za to da živite, životom kakvim želite živjeti. 

Poseban savjet za ovaj period: U svakom trenutku, težite osvještavanju vlastitih emocija, misli, želja i potreba. Nije niti malo loše biti "zaposjednut" lošom emocijom ili misli, ali daleko je bolje stalno birati one pozitivne. Maksimalno se potrudite izvući najbolje, kako iz sebe, tako i iz drugih ljudi. Budite ljubav, iz nje je nastao čitav Univerzum. 

Pored navedenog, u ovom periodu se nikako ne preporučaju bilo kakve veće investicije, jer vas mogu dovesti u razne nevolje. Što se trošenja tiče, u ovom periodu, trošite samo onoliko, koliko vam je najnužnije. I, naravno, maksimalan oprijez u saobraćaju.3. DEKADA - od 21. do 31.01.

Ulazimo pod dominantan uticaj energije broja 3. Brojem 3 vlada planet Mars. A, Mars će se nalaziti u tenzičnom kvadratnom odnosu sa Saturnom, sve do 27.01. Sam odnos broja 2 (broj godine) i broja 3 ukazuje na konflikt - Dvojka je ranjiva, a Trojka ratnik.
Ovaj period ukazuje na još veće mogućnosti sukoba među ljudima. Brojni odnosi će doći u fazi zahlađenja, ili će biti prekinuti. Isto, kao i u prethodnom periodu (od 11. do 20.01.) nikako se ne preporuča da upadate u konfliktne situacije, ali bit će nužno da se postave čvrste i jasne granice prema ljudima, koji vas svojim postupcima iritiraju. A, neke odnose će biti nužno i prekinuti. Ako se na bilo koji način dvojite, da li ćete povrijediti neku osobu, time što ćete joj čvršće i odlučnije reći da vam ne odgovara njeno ponašanje, ili time što ćete prekinuti odnos sa osobom, koja vas ugrožava, nemojte se dvojiti. Prvo se zapitajte - A, kako je meni? Sav potencijal je u nama, samima. Onako, kako osjećamo i mislimo, tako će nam se u životu i događati. A, što mislite, kako možemo osjećati i misliti, i kako nam se u životu može događati, ako smo dio nekog toksičnog odnosa, koji u nama pobuđuje teške osjećaje i sputava nas da napredujemo na životnom putu!? Odgovor se logično nameće, sam po sebi. Nema druge, nego postaviti čvrste i jasne granice, ili prekinuti toksičan odnos.
Sukladno napisanom, citirat ću Sigmunda Freuda, čuvenog psihoanalitičara 20. stoljeća - "Prije nego što zaključite da ste depresivni, provjerite da niste okruženi idiotima." I... Sve je jasno!

Pored navedenog, u ovom periodu su još naglašenije opasnosti u saobraćaju, pa dobro vodite računa o svemu, što podrazumijeva sudjelovanje u njemu. Zatim, do 27.01. nikako se nemojte odlučivati na bilo kakve značajne životne pothvate. Doista, nije nikako dobro za bilo kakve nove početke. Čak i kada govorimo o prekidima toksičnih odnosa, budite maksimalno obazrivi, trudite se (kolko god više možete) da ne reagirate u afektu i burno. Zatim, povedite računa o papirologiji, gdje je moguće da jedna sitnica napravi čitavu pometnju. Ako težite riješavanju nekog papirološkog pitanja, odgodite ga za period od 27.01, pa na dalje. Zatim, moguće su razne nevolje sa tehničkim uređajima i kućnom instalacijom. Mars simbolizira vatru, pa krajnje oprijezno u rukovanju sa elektrikom. Ovo shvatite za ozbiljno. Itekako su mogući požari, i zapravo sve, što predstavlja veće probleme sa električnom energijom. 

Od 27.01. pa do kraja mjeseca, dolazi do vidnog rasterećenja i počinje jedan duži lijep period, povoljan i sjajan za mnogo toga, što čini život.NUMEROLOŠKA PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJUKako izračunati Sudbinski broj?

Vrlo je jednostavno, zbrojite sve brojeve iz vašeg datuma i dobiveni iznos svedete na jednostavan broj.

Evo primjera:

Osoba je rođena - 01.09.2018. godine. - 1+9+2+0+1+8=21= 2+1 = 3

Dakle osobni broj ove osobe je 3.

NUMEROLOŠKA PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJU
NUMEROLOŠKA PROGNOZA PO SUDBINSKOM BROJUSUDBINSKI BROJ 1

Posao: Stabilna poslovna situacija. Rađaju se nove ideje. Mogućnosti da načinite značajne, pozitivne poslovne promjene su vrlo naglašene, u periodu od 01. do 10.01. Ako, do tada, ne budete učinili promjene, onda ih odgodite za period od 27.01. Uspjesi na poslovnim putovanjima, kao i poslovima u inozemstvu i drugim regijama. Ako pohađate nekakav edukacijski program i imate za polagati ispit, rezultati mogu biti dosta dobri, uz samo malo više fokusiranosti i rada na jačanju koncentracije.

Financije: Dobra situacija. Ukoliko očekujete novac od neke osobe ili grupe ljudi, taj novac će doći. Bolja zarada, ukoliko imate svoj posao, a posebno, ukoliko taj posao podrazumijeva prodaju proizvoda ili pružanje usluga.

Ljubav: Ako ste slobodni, zakopiranost brojnim životnim obavezama, neće vam dati prostora da se ozbiljnije upustite u bilo kakav ljubavni odnos. Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, prikazano je razočaranje u partnera, koje bi zatim moglo stvoriti mnogo otežanja u komunikaciji, a ako je odnos značajnije poljuljan, onda je vrlo moguć prekid.

Zdravlje: Odlično. Ako imate neki veći zdravstveni problem, djelujte preventivno u periodu od 10. do 27.01. Ukoliko ste podvrgnuti nekom ozbiljnijem metodu liječenja, bit će otežanja, ali sve vodi pozitivnom ishodu od 27.01. pa na dalje.SUDBINSKI BROJ 2

Posao: Stabilna situacija. Ali, stagnacija, u odnosu na prethodne periode. Možda i osjećaj da vam je zakinuto nešto, što vam pripada. Pojačan stres. No, na tome se svakako da poraditi. Umjesto zabrinjavajućih, birajte pozitivne misli. A, što se tiče novih značajnih poteza, obavezno sačekajte period od 27.01.

Financije: Stabilne. Ukoliko očekujete novac od jedne osobe ili grupe ljudi, taj novac će doći, samo ništa bez vaše akcije,...Akcije, u smislu da se obratite, da razgovarate, da pitate. Dobar period za sve vrste prodaje, samo će u periodu od 10. do 27.01. biti potrebno da pristanete na veće kompromise, vezano uz cijenu.

Ljubav: Ako ste slobodni, u ovom mjesecu su moguća poznanstva, mada niti jedno nema perspektivu stabilnog ljubavnog odnosa. Čak, neki od vas bi mogli naići i na odbijanje. Ako ste slobodni i dopada vam se određena osoba, stvorit će se situacija, koja će vam jasno reći, kako ta osoba nikako nije za vas. Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, odnos sa partnerom bit će vrlo lijep i ugodan. Partner će učiniti nešto, što će vas vrlo pozitivno iznenaditi. Čak i ako ste u teškom odnosu, sada će se pružiti odlične prilike da se isti popravi, ali to ne znači da će takva situacija ostati zauvijek prisutna. pa obavezno poradite na onome što vas muči u odnosu. Ono, što nikako ne smijete dozvoliti sebi više, to je da budete žrtva svog partnera, na bilo koji način.

Zdravlje: Mentalna napetost, previše brige i stres, kome ste jako podložni, negativno se odražavaju na vaš imunološki sustav. Pod hitno, počnite raditi na jačanju svog imunološkog sustava, kao i na eliminiranju ovih neugodnih emocija. Meditacija i Yoga vam mogu biti od ogromne pomoći.SUDBINSKI BROJ 3

Posao: Bit će prilično izražen uticaj kardinalnog kvadrata između Marsa i Saturna, na vaše područje posla i karijere. Nikako nije dobar period za bilo kakve promjene. Ako ih ne načinite u periodu do 10.01., onda ih nikako nemojte činiti do 27.01. U periodu od 10. do 27.01., zbog neusklađenosti sa vlastitim odlukama, možete napraviti poteze, koji su nagli i nepromišljeni, te kao takvi mogu vas dovesti u brojne nevolje. Zatim, mogući su razni problemi u komunikaciji sa osobama iz poslovnog okruženja. Brojni poljuljani poslovni odnosi bit će trajno prekinuti. Ono što je na vama, to je da konstantno radite na postizanju vlastitog mira, kao i da budete taktični i diplomatični u komunikaciji sa ljudima iz poslovnog okruženja. Zatim, vodite računa o tehničkim uređajima, koji vam služe u poslu. Također, veliki izazovi su prikazani i sa papirologijom i administracijom, pa ako možete, odgodite riješavanje takvih pitanja za period od 27.01.

Financije: Nezadovoljstvo. Stvari ne idu onako, kako ste zamislili. Osjećaj da niste dovoljno cijenjeni ili nagrađeni za vlastiti rad. Ipak, to je prolaznog karaktera. Dobro razmislite, što biste to novo mogli poduzeti, pa od 27.01. krenite u akciju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, velike su predispozicije da ostvarite vrlo lijepu i stabilnu ljubavnu vezu. Osoba se pojavljuje iznenada. Kod većine zauzetih bit će većih konflikata i raspravki. Partner bi vas nekim svojim riječima i postupcima mogao izazvati. Ne šutite, već sjedite, te kroz otvoren i staložen razgovor riješite sve, šta vas oboje muči u odnosu.

Zdravlje: Odlično.SUDBINSKI BROJ 4

Posao: Radna atmosfera. Mnogo obaveza, ali sa lakoćom ćete ih obavljati. Sve će ići odlično - zarada, odnosi sa ljudima u poslu i sve drugo, što čini vaš posao. Ako želite načiniti nekakav novi poduhvat, onda neka to bude do 10.01., jer ma koliko vam je dobro prikazano polje posla, ipak vam se ne preporučaju novi poslovni poduhvati u periodu od 10. do 27.01. Dakle, novi poduhvati, ili do 10.01. ili od 27.01. pa na dalje.

Financije: Manja zabrinutost, ali bez razloga.

Ljubav: Ako ste slobodni, druge obaveze vam neće ostaviti značajnog prostora za ljubav. Zbog izraženog utjecaja energije broja 8, kod nekih će se (ponovno) aktualizirati osoba iz prošlosti, ali bez značajnije perspektive. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom će biti dobar, samo je potrebno poraditi na onome, što vas muči. Ukoliko imate poteškoća da partner pristane na nešto, što vi želite, uz određeni, veći trud sa vaše strane, partner će ipak kapitulirati. Period do 10.01. i period od 27.01. pa do kraja mjeseca, jako su povoljni za sve parove, koji teže ostvarenju potomstva, a do sada nisu imali uspjeha.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu. Ukoliko imate kakav veći zdravstveni problem, situacija polako ide na bolje. Ukoliko očekujete dalje lječenje u inozemstvu, ili u drugom većem gradu, ili u drugoj regiji, sve će se pozitivno riješiti.SUDBINSKI BROJ 5

Posao: Jako lijep i kvalitetan poslovni period je pred vama. Potrudite se da u prvoj dekadi (od 01. do 10.01.) uradite nešto novo, ako želite. Nakon toga, period do 27.01. nije povoljan za nove poduhvate, a od 27.01. otvaraju se putevi značajnim poslovnim uspjesima. Savjet je da u ovom periodu, ispoljite što više kreativnosti. Kroz posao ćete upoznati mnogo novih i zanimljivih ljudi, sa kojima ćete ostvariti iznimno lijepe kontakte. Potrudite se da maksimalno uživate u svemu, što radite, a to ćete ostvariti stavljanjem fokusa na pozitivne aspekte vašeg posla, kojih sigurno ima. U slučaju da tražite zaposlenje, dobit ćete ga, samo naprijed.

Financije: Moguća sporadična zabrinutost, koja je inicirana određenom situacijom, ali brzo uviđate, kako je ta zabrinutost bez razloga. U periodu od 10. do 27.01. nikako ne činite bilo kakve investicije, niti posuđujte novac drugima, jer teško da ćete ga ikad više vidjeti.

Ljubav: Ako ste slobodni, ovaj mjesec vam neće biti naklonjen. Poradite na riješavanju emocionalnih frustracija, koje su inicirani teškim emotivnim odnosima u prošlosti. Prošlost je završena, život vam je već pripremio nova iskustva sa novim osobama. Potrebno je samo da se otvorite za njih. A, kako ćete to? Pa, jednostavno. Tako, što ćete maksimalno poraditi na tome, da vaše misli budu pozitivne i motivirajuće. Ako ste zauzeti, u vezi ili u braku, dolazi do mnogo lijepih i pozitivnih iznenađenja. Mnoge od vas očekuju preljepe vijesti o ostvarenju potomstva, odnosno, prinovi u obitelji. Period od prvih 10 dana, jako je povoljan za planiranje ili ostvarenje zajedničkog života ili braka.

Zdravlje: Sporadično, moguća aktivacija kroničnih tegoba. Djelujte preventivno. Svaki zdravstveni izazov, ima svoj psihološki uzročnik. Negativne emocije dovode do stvaranja fizičkih tegoba. Zato, maksimalno poradite na njihovom iskorjenjavanju. Kako ćete to učiniti? Prvo, stavljanjem fokusa na vlastita zadovoljstva. Ono, što bi vam u ovom periodu mnogo značilo, to je da pojačate meditaciju i da se motivirate na razne načine (npr. literatura i videa iz pozitivne psihologije).SUDBINSKI BROJ 6

Posao: Pozitivna poslovna atmosfera. Uživat ćete u poslu. Po prirodi ste suviše skloni da vodite računa o svakoj sitnici, zbog čega se previše opteretite. Sada, poradite na eliminiranju stresa. Znajte da je stres posljedica strahova, koje nosimo iz prošlosti. Preispitajte ih, poradite na smirenosti i pozitivnom razmišljanju. Komunikacija sa osobama iz poslovnog okruženja bit će iznimno dobra. Ukoliko ste u prošloj godini imali probleme u komunikaciji sa nekom osobom iz posla, situacija se po tom pitanju polako riješava.

Financije: Briga, ali bez potrebe. Kada vas uhvate teške misli o novcu, zamjenite ih ljepšima. Naš život je odraz naših uvjerenja. Zato, nemojte razvijati loša uvjerenja o novcu, već suprotno.

Ljubav: Slobodni bi se mogli zaljubiti u jednu osobu, koja je moguće već došla u njihov život, ili će uskoro doći. Ipak, ubrzo sledi razočaranje. Taj odnos ne može evoluirati u nešto značajnije. Mnogima će se spomenuto dogoditi kroz polje posla. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom će biti skladan. Ovaj
mjesec je prilika da se poprave svi odnosi, koji su problematični. Mnoge očekuje zajedničko putovanje sa partnerom.

Zdravlje: Stabilno. U periodu od 10. do 27.01. moguća podložnost upalama i aktivaciji kroničnih problema, ali bez ikakvih većih komplikacija. Uzimajte što više tečnosti. Podjednako tomu, poradite na eliminiranju loših emocija u vama,...na eliminiranju emocija, koje vam ne služe, koje vas dovode u teška stanja. Za početak, usmjerite se ka vlastitim zadovoljstvima.SUDBINSKI BROJ 7

Posao: Prepreke u realizaciji vlastitih želja, ciljeva i zamisli. Ako nešto ne bude otpočelo, ili se ne bude realiziralo do 10.01., onda zahvalite što nije, umjesto da se žalite. Sve se događa onda, kada smo mi spremni to prihvatiti. I, sve se događa za neko naše veće dobro. Potrudite se da u ovom mjesecu, riješite sve zaostale poslove iz prošlosti. Dajte sve od sebe. A, ako se ne bude baš sve riješilo, onda ne očajavajte. Jer, sve se događa u pravo vrijeme, te nema razloga za brigu.

Financije: Nedostatak. Ali, više se radi o subjektivnom osjećaju nedostatka ili neimaštine, nego što je to slučaj sa objektivnim zbivanjima. Ne dozvolite sebi da vas brige oko novca zaokupiraju. Znajte, ono na čemu nam je fokus u životu, to će nam se sigurno događati. Ako nam je fokus na neimaštini, sigurno je da ćemo svjedočiti sve većoj neimaštini. Uvijek, kada vas uhvate brige oko novca, preusmjerite svoj fokus na ono, što vas ispunjava. U tom slučaju ćete vidjeti, kako ništa nije konačno i drastično, kako sve ima svoje razloge i svoje vrijeme. Od 27.01. kreće prilično bolji period sa financijama.

Ljubav: Ako ste slobodni, moguća je prolazna veza, koja služi da popuni prostor, dok se ne pojavi osoba za vezu, koju ćete doživjeti pravom. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom bit će prilično stabilan, ali je potrebno da se maksimalno potrudite oko toga, da zajednički provedeni trenuci budu ispunjeni većom dozom pozitive i radosti. Najbolje bi bilo da otputujete negdje skupa.

Zdravlje: Prolazna zabrinutost. Poradite na jačanju imuniteta. Također, u pojedinim periodima, izražena podložnost brigama i strahovima. Kada vas uhvati briga ili strah, samo se zapitajte - Što mogu učiniti sada, da bi mi bilo bolje?SUDBINSKI BROJ 8

Posao: Ugodna poslovna atmosfera. Mnogo planova, razmišljanja oko novih poduhvata i poslova, mnogo više komunikacije, nego inače, nove poslovne ponude. Sjajno. Ali, što se tiče bitnih odluka, odgodite ih za period od 27.01. pa na dalje. Ovaj mjesec je idealna prilika za popravljanje poljuljanih odnosa u poslu. Zatim, savjetuje se da intenzivno poradite na predstavljanju vlastitog rada, kao i na marketingu. Ako ste nezaposleni ili tražite dodatni posao, posao do kraja mjeseca zasigurno dolazi.

Financije: Solidno. Samo, nemojte činiti značajne investicije u periodu od 10.01. do 27.01. jer biste mogli doživjeti ozbiljnije lomove. Također, strogo povedite računa o tome gdje i kako držite novac i osigurajte dobro sve svoje pokretne vrijednosti, obzirom da postoje visoke predispozicije da budete žrtva krađe, ili da zbog nečijeg destruktivnog poriva, doživite ozbiljniju materijalnu štetu. Ono što je sjajna vijest - Pravovremenom reakcijom se sve može spriječiti.

Ljubav: Ako ste slobodni, zaokupiranost brojnim obavezama će utjecati da ne dođe do bilo kakvih, značajnih zbivanja na ljubavnom planu. Većinu zauzetih Osmica mučit će oslabljena komunikacija sa partnerom, pa u ovom periodu, maksimalno poradite na komunikaciji sa partnerom. Ipak, ukoliko je partner u određenom trenutku neraspoložen, nemojte ništa siliti.

Zdravlje: Stabilno. Ako imate kakav značajniji problem, potražite pomoć od strane alternativnog lječnika, bioenergičara, homeopate, praktičara theta healinga, ili neke druge energetske tehnike. Ako se uistinu odlučite za lječenje alternativnom medicinom, u ovom periodu, može doći do velikih pomaka na bolje, što se tiče problema, koji vas muči.SUDBINSKI BROJ 9

Posao: Sve se odvija onako, kako želite. Sjajne prilike za napredak i bolju zaradu. Ipak, nemojte donositi nikakve značajne odluke i ne otpočinjite ništo novo u periodu od 10. do 27.01. Prije toga i poslije toga, svakako. Ovi periodi, a posebno period od 27.01. do kraja mjeseca, odlični su za sklapanje novih poslovnih partnerstava. Odlični su uvjeti za sve, koji ste u procesu poslovnog usavršavanja ili prekvalifikacije, ili tek planirate spomenuto.

Financije: Solidna situacija. Samo, dobro osigurajte svoj novac, kao i sve pokretne vrijednosti, kako ne biste bili žrtva krađe, za što su vrlo visoke predispozicije. U periodu od 10. do 27.01. moguće je da vam se ukaže prilika za poslovno partnerstvo, ali ju nikako nemojte prihvatati, jer vam može stvoriti veću štetu.

Ljubav: Kod mnogih slobodnih, doć će do razočaranja u osobu, koju budete upoznali, odnosno, u osobu, koja vam se dopada. Tako da ništa od ljubavi. Na vama je samo da nastavite dalje, a ne da se vraćate u prošlost, i time unižavate vlastito samopouzdanje. Kod zauzetih Devetki, komunikacija sa partnerom može biti otežana. Točnije, možete se osjetiti povrijeđenima i tužnima, zbog nekih partnerovih riječi i postupaka. U većini slučajeva, partner će se iznenadno povući i zatvoriti. Ali, uz jedan, iskren i otvoren razgovor, svaki izazov se da riješiti. Samo je potrebno poraditi na staloženosti i strpljivosti.

Zdravlje: Maksimalno poradite na jačanju imunološkog sustava, jer ćete biti jako podložni na upale i viroze. Uzimajte što više vitamina i prirodnih preparata za jačanje imunog sustava. Mogući su pojačani bolovi u donjem dijelu leđa. Također, poseban oprijez se savjetuje svim Devetkama, koje imaju kardio-vaskularnih tegoba, posebno sa srcem i krvnim sudovima.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot