Post Top Ad

Your Ad Spot

OGLASI

loading...

23. 01. 2019.

Numerološka prognoza za 2019. godinu! Astronumerolog Vesna Viktorija poručuje: Godina velikih promena.

Godišnja numerološka prognoza - 2019. godina je obeležena brojem 3, koji je predstavljen planetom Jupiter i znakom Strelac. Pogledajte kakve nas to velike promene očekuju u 2019. godini.

Ulazimo u zračenje broja 3 i planete JUPITER.
Simbolika broja 3 je predstavljena planetom JUPITER, ali i znakom Strelca.
Numerološka prognoza za 2019. godinu!
Numerološka prognoza za 2019. godinu!


Na globalnom nivou predstoje velike promene - planirane ali i neplanirane...za neke nastavak početka, a za neke i kraj takođe početaka (sve u zavisnosti od ispravnosti učinjenih dela).
Ovo je godina KOSMIČKOG PORAVNANJA...A, poznato je da Kosmos savršeno funkcioniše. U ovoj godini, svaka akcija iz prehodnog perioda unazad, najmanje dve godine, sada će imati i odgovarajuću reakciju.

Dolazi do bitnih rešavanja, ili samo na korak do rešenja mnogih, do sada naizgled rešenih stvari i slučajeva. Imaćete veliku snagu, što se tiče rešavanja svega.
Zatim, godina je jako dobra za sklapanje brakova, kao i prinovu. za planiranje dugoročnijih poslova (narocito porodičnih poslova) za diplomatsku aktivnost, za sportiste individualce, te mlade ljude iz umetničkih sfera (svih vrsta umetnosti). Moda će biti posebno relevantno područje, dolazi do novih trendova, originalnih i do sad neviđenih.


ZBIVANJA U SRBIJI I U SVETU

Srbija može očekivati, uprkos svemu, bebi bum, ali i porast standarda, što će biti trend i u narednom periodu. Takođe velka diplomatska aktivnost, kao i sklapanje mnogobrojnih finansijskih konstrukcija sa konkretnim rezultatima. Konačno!
Takođe velika aktivnost ženske populacije u rešavanju bitnih problema vezanih za Srbiju, kao i njihova velika uloga u javnom političkom životu zemlje...Tendencija je da ih bude sve više i više na ključnim pozicijama.

Bitnja dešavanja očekuju Ameriku, Norvešku, Španiju, Italiju, Južni deo Nemačke, Austriju, Mađarsku, Srbiju, (sever ali i jug) Bosnu, Makedoniju, Tursku i Egipat.
Protok izbeglica se nastavlja sa tendencijom na trajnom naseljavanju i mešanju sa matičnim stanovništvom.PROGNOZA PO LIČNOM BROJU

Godina Trojke za svaki lični broj ide u određenom pravcu, ali će biti posebna za lične Sedmice, posebno ako su znak ili podznak strelac, jarac, blizanac, devica...Pored Sedmica i za bioritamske Trojke, Strelčeve, Dvojke i Devetke.


Kako izračunati Lični broj? 

Saberite sve brojeve iz vašeg datuma i dobiveni iznos svedete na jednocifren broj.

Na primer:

Osoba je rođena - 01.09.2018. godine. - 1+9+2+0+1+8=21= 2+1 = 3

Najzad, dolazimo do toga da je Lični broj ove osobe  3.BROJ 1
Lične Jedinice su su u godini broja 4, te će stalno biti u poslovima. Od leta predstoji  jako dobar poslovni period. No, potrebna je velika disciplina po pitanju zdravlja.

BROJ 2
Dvojke su na životnoj raskrsnici. Odluku o izboru puta donose krajem proleća. U značajnoj meri će ih pratiti neodlučnost, no neke ključne životne stavove menjaju krajem leta.

BROJ 3
Trojke su u godini vezanoj za porodicu i porodičnu stabilizaciju,...prinovu, venčanja, ali i rastanka. Godina neće biti ni malo laka, ali njen kraj može doneti puno radosnih dešavanja ...

BROJ 4
Četvorke bi trebalo da se na nov način ophode prema sebi, da manje rade i shvate da moraju da okrenu potpuno nov list. Realiziraće ono što su odlagale do sada.  da realizuju (prvenstveno vezano za duhovne dimenzije svoje ličnosti).

BROJ 5
Peticama konačno teren po kome se dobro snalaze, te ga trebaju maksimalno iskoristiti. Veliki start kreće im od februara (2-og) meseca. Ova sjajna atmosfera biće prisutna cele godine, po pitanju svih oblasti života.

BROJ 6
Šestice treba da se najviše posvete fizičkom zdravlju. Čak, i ako to ne planiraju, okolnosti će ih primorati da smanje tempo.

BROJ 7
Početak godine za Sedmice će biti praćen određenom dozom nervoze...No, od 3. meseca uzleću, pa će zaboraviti loše trenutke i promašaje iz proteklog perioda.

BROJ 8
Osmice treba da nastave trend dobrih i praktičnih rešavanja svih situacija, koje su od skora započele, da idu ka cilju, kao i do sad...Tačnije nastavak započetog tek sledi.

BROJ 9
Lične Devetke treba već početkom godine, treba da vide rezultate svog rada. Na leto dolazi do pozitivnih promena, koje im otvaraju i put rešavanja svega, sa čime nisu zadovoljne.Svima vam želim da više mislite na sebe, na svoje voljene, kao i na ostatak Sveta. 

Autor: Vesna Viktorija, klikom OVDE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot