SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


Mjesec u Djevici od 23. do 25.01.2019. godine - SLAGANJE SEBE

Mjesec će se nalaziti u znaku Djevice od 23.01. u 04 i 30h do 05h, 25.01.2019. godine. 
Mjesec u Djevici od 23. do 25..01.2019. godine - SLAGANJE SEBE
Mjesec u Djevici od 23. do 25..01.2019. godine - SLAGANJE SEBE

Mjesec u Djevici donosi vrijeme analiza. Mogućnost da racionalno posložimo sebe i da sagledamo svaku mogućnost priče. Analitičnost u srži sječe naše tijelo na mozaike.
Mnogi se slažu nakon pomračenja. Dani burnih nemira, eskalacija i neke potpuna tišine u nama dobivaju svoj smisao.
Danas lakše možemo razumjeti što se to događalo proteklih dana. Odluke su danas kontroliranije i sigurnije. Mi smo ponovno sa svojim temeljom pod nogama, bazični u svojoj strukturi. Vraćamo konce svojih rana raširenih u drame. Bol i grč u trbuhu samo su dokaz da su neke težine preteške u nama.

Mjesečev dispozitor Merkur je u znaku Jarca kvadriran od Urana. Uskoro i on mijenja svoj znak. Još nekoliko dana, suzdržite se od naglih odluka i rezova. Ono što sada pukne, teško ćete spojiti i u sebi i u drugima. Nervoza raste i osjeća se u komunikaciji. Problemi sa automobilima i aparatima su izvjesni.
Neke nas vijesti mogu šokirati. Neke dugo nakupljene riječi i razgovori koje ste prešutali, sada mogu vrištati u vama. Tvrdoglavost. Svatko može držati svoju stranu priče. Nepopustljive ideje u glavi hrane naše strahove. Ne evocirajte ratišta na kojima je ginula vaša duša. Kad god vaš um presječe neku bolnu misao, presijecite i vi njega. Postoje stvari i riječi od kojih se nikad ne oporavimo. Ali, postoji i mogućnost da se istima odupremo. Sazreli smo dovoljno da ne ponavljamo svoje greške. Dijelovi nas opet će prodisati.
Ako ne znate kako dalje, bolje pitajte. Savjetujte se. Napravite odmak. Vrijeme da naše rane prežive svoje drame i da ne zaostajemo ni milimetra u svom kretanju dalje. Neki su haosi razbacani dijelovi. Danas posložite svoje.


Autor: Sanja Paraminski - više o njoj, klikom OVDJE.

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU