SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


LOUISE HAY

ŽIVOT MI PRUŽA POMOĆ U SVAKOJ NEVOLJI. ŽIVOT UTOLJAVA SVAKU MOJU GLAD. ŽIVOT HODA U KORAK SA MNOM, VODI ME. U SVAKOM TRENUTKU, SVAKOG DANA,...SVE ONO ŠTO JESAM, ŠTO MOGU I ŠTO ĆU BITI,...TAKO JE! JER, ŽIVOT ME VOLI!

OGLASI

loading...

30. 12. 2018.

VELIKI POSLOVNO - FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Pročitajte veliki poslovno-finansijski horoskop za 2019. gudinu i saznajte kakva vas finansijska situacija očekuje u novoj godini.

Autor: Damir Igor
OVAN:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU OVAN


Posao: Tranzit Saturna u vašem 10. polju, kao i ulazak u ciklus broja 4, donose vam priliku za nove, značajne početke. Sada ste definitivno spremni za nove značajne pothvate. Ali, znajte da će biti neophodno da uložite mnogo truda i uporonosti...mnogo više, no što to obično činite. U nekim situacijama, dogodit će se da pomislite, kako je ogromna odgovornost na vama, ali nikako ne smijete doživljavati tu odgovornost kao nekakvo moranje i krivnju, već kao moć. Ako netko posjeduje visok stupanj svijesti o sebi i o životu, to ste upravo vi. Zato, u svemu što radite, prvo gledajte da uživate. Kako je četvorka broj početka i završetaka, a Saturn se vezuje za završetke i transformaciju, mnogi od vas će prekinuti sa poslovima, na kojima trenutačno radite. To je sjajno. Naravno, ako vam u tim poslovima ne ide, ili pak niste ispunjeni i zadovoljni njima. I, kada govorimo o spomenutom, nikako se nemojte dvojiti. Sijecite i režite sa svime što vam ne odgovara. Znajte, u nekim periodima u životu, pa tako i u poslu, jedna vrata se moraju zatvoriti, da bi se otvorila nova, koja vode ka boljem. Ova konztelacija, kao i tranzit Jupitera u Strijelcu u vašem 9. polju, daju sjajne uvjete za sve vas, koji težite promjeni profesionalne orijentacije. Posebno su dobre prilike za sve, koji težite poslovima u inozemstvu. Ako ste nesigurni, da li ići radi posla u inozemstvo, ili gdje se fokusirati u poslovnom smislu, nema razloga za dvojbe, odgovor je inozemstvo. Također, odlični su uvjeti za sve što se tiče profesionalne edukacije, usavršavanja, isl. Tako, ako razmišljate o spomenutom, samo naprijed, može vam donijeti korjenite promjene. 

Financije: Što se tiče novca, u ovoj godini za vas će važiti geslo - koliko radite, toliko ćete i imati. Zato, stavite maksimalni fokus na posao i karijeru. Sve drugo što očekujete da bi vam moglo donijeti prihode, ići će prilično slabije. Iznimka je period do proljeća, kada će još uvijek prisutan utjecaj broja 3, uz trigon Sunca i Jupitera, stvoriti dobre mogućnosti vezano uz igre na sreću. Dakle, u periodu do proljeća dobre su mogućnosti za ostvarenje igara na sreću, a osobito 1. mjesec. Pored navedenog, povoljno će biti za ulaganje u dom, nekretnine, kao i za sav rad, koji ima veze sa nekretninama. Jedino, kada govorimo o prodaji nekretnina, biti će potrebno da budete maksimalno fleksibilni i kompromisni po pitanju cijene. Uglavnom će biti neophodno da pristanete na značajnije sniženje cijene, ako želite prodati svoju nekretninu. 

Sretni brojevi: 1, 4, 13, 17 i 25.
BIK:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU BIK


Posao: U periodu do proljeća, nalazit ćete se pod dominantnim utjecajem energije broja 4, a onda od proljeća pa do kraja godine ulazite pod dominantan utjecaj broja 5, kojim vlada Venera, inače i vladarka vašeg znaka. Tijekom cijele ove godine sve što želite ostvariti u poslu, sve čemu težite, sve što budete otpočeli, pod snažnim utjecajem Venere moglo bi donijeti odlične rezultate. Samo, zbog prisustva Saturna u 9. kući, kao i bojažljive crte broja 5, vrlo lako možete upasti u zamku nedovoljne vjere u sebe i vlastite kapacitete. Zato, što god da značajno želite uradite, maksimalno poradite na jačanju vlastitog samopouzdanja. Ne obazirite se na postojeće forme i obrasce poslovanja, već radite ono što želite, i onako kako želite. Zbog spomenute pozicije, može se dogoditi da budete zatvoreni za ideje, koje bi vam mogle mnogo pomoći u razvoju vlastitog poslovanja, pa zato dobro razmotrite sve što vam se ponudi, a ako niste sigurni, onda pustite na neko vrijeme, i vidjet ćete odgovor će konačno doći. Pored navedenog, neće biti baš najbolji uvjeti za one, koji teže poslovima u inozemstvu. Mogu se ukazati prilike, ali ne očekujte previše,...bolje mogućnosti za poslove u inozemstvu dolaze od naredne, 2020.godine. U slučaju da ste u inozemstvu, i težite realizirati određena papirološka pitanja, onda će vam biti neophodno mnogo strpljenja, jer se mogu dogoditi razna odgađanja, uglavnom zbog nepredviđenih situacija, pa čak i sitnica. Na vama je da umjesto na brigu, svoj fokus stavite na rješenje. Prisustvo Jupitera u Strijelcu u 8. kući, koji se ne vidi sa vašim Suncem, može stvoriti osjećaj nedostatka adekvatne potpore od strane drugih, ali to nikako ne bi trebalo dovesti vas do toga da skinete fokus sa svojih ciljeva. Naprosto, nekada je potrebno da prođe vrijeme, kako bi određene stvari došle na svoje mjesto. U ovoj godini, najvećeg uspjeha će imati oni, koji se bave kreativnim poslovima, poslovima u domeni zabave, kao i poslovima, koji podrazumijevaju rad sa djecom i mladima.

Financije: I vrapci na grani znaju, koliko vam je materijalni i financijski segment važan u životu. Za razliku od prijethodne 2 godine, financijska situacija kreće na bolje. Ukazuju se brojne prilike za riješavanje brojnih financijskih poteškoća, koje ste potencijalno imali, kao i za poduzimanje novih pothvata, koji će doprinjeti boljoj zaradi. Za razliku od posla, u financijama ćete imati daleko veću potporu od strane drugih. Posebno dobar period za financije vam dolazi od kraja 3. mjeseca, i traje kroz čitav ostatak godine. Zbog snažnog utjecaja broja 5, koji je energetski jako kompatibilan Jupiteru u Strijelcu u 8. kući, u ovoj godini intenzivno postajete otvoreni za neočekivane izvore prihoda. Npr. možete imati velikih uspjeha, kada je riječ o igrama na sreću, u okviru čega se preporuča da igrate domaće igre na sreću. U slučaju da imate izraženih sklonosti ka igrama na sreću i kocki, sreća će biti na vašoj strani, ali nemojte pretjerivati. Osobito dobri periodi za neočekivane izvore prihoda i igre na sreću su: 1. mjesec, a zatim 5. 6. i 7. mjesec. 

Sretni brojevi: 2, 5, 7, 14 i 26.
BLIZANCI:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU BLIZANCI


Posao: Ono što je najvažnije za istaći, to je da od proljeća iz vladavine energije broja 5, prelazite u vladavinu broja 6. Petica je Venerina, lepršava energija, koja se sjajno uklapa u vaš slobodnjački duh. No, kako nam je u životu dano da iskusimo brojne emocije i stanja, ulazak u period broja 6 od proljeća, kao i tranzit Jupitera preko puta vašeg Sunca, donijeti će značajne promjene kroz vaše polje posla. Biti će neophodno da poduzmete daleko veću odgovornost, nego što je to do sada bio slučaj. Možda ste u prethodnom periodu poduzeli dosta odgovornosti, ali uvijek može više...vidjet ćete i sami. Očekuje vas mnogo više truda oko posla, nužnosti da obratite pozornost na mnogo toga, što do sada niste. U ovom periodu, glavni zadatak vam je da razvijate osjećaj za detalje i sitnice, bez kojih jedan stabilan posao, nikako ne može funkcionirati. Što god da radite, dobro obratite pozornost na svaku sitnicu, budite maksimalno promišljeni, sve dobro isplanirajte, i nemojte se nikako razočarati, ako sve ne ide po planu. Kada stvari ne idu po planu, a vi ste nervozni zbog toga, znajte da ste se vezali za očekivanja, što nije nikako dobro, što donosi razočaranja. Čim nešto ne ide po planu, mijenjajte vlastita očekivanja. Potrudite se, koliko god više možete da razmišljate pozitivno. Neće vam biti teško, jer ste većina vas po prirodi suhi optimisti. Ukoliko tragate za zaposlenjem, ili želite mijenjati posao, uvjeti su odlični,...i više nego odlični. Samo, veći uspjeh neće doći bez većeg truda i čvrstog i jasnog fokusa. Ako imate svoj posao, i razmišljate o novim pothvatima i širenju, također su odlični uvjeti, samo nemojte trčati pred rudo. Kako rekosmo, dobro promislite svaki vaš korak. Tranzit Jupitera u opoziciji sa vašim Suncem, kao i izražen utjecaj broja 6, te Saturn i Ketu u 8. kući, sve skupa ukazuju da obratite pozornost na svoje odnose sa ljudima iz poslovnog okruženja. Kako je broj 6 pod vlašu Marsa, koji predstavlja prekide, uglavnom nagle, a aspekt opozicije simbol razdvajanja, u narednih godinu dana, kod mnogih od vas će doći do pucanja odnosa sa pojedinim osobama iz poslovnog okruženja, čiji vam se postupci ne dopadaju. Prekid je najbolje rješenje, u to budite sigurni.
Zbog ovih istih postavki, nikako se ne preporučaju uspostava novih bliskih partnerstava, kao niti zajednička ulaganja, jer bi ste tu mogli biti na većem materijalnom gubitku. Sve u svemu, koliko god više možete, oslanjajte se na vlastite snage. Kada govorimo o odnosu sa drugim ljudima u poslu, još obratite pozornost na slijedeće dvije stvari - Prvo nemojte davati obećanja, koja ne možete ispuniti, a Drugo dobro vodite računa što ćete i pred kime reći, jer bi vaše riječi mogle biti zloupotrebljene od strane pojedinih osoba. Najvećeg uspjeha će imati osobe, koje se bave humanim poslovima, lječnici, psiholozi, terapeuti, astrolozi, itd. Pored toga, uspjeh će dolaziti i vama, koji se bavite zanatskim poslovima, osobito majstorima, zatim, vama, koji se bavite pružanjem pomoći životinjama, kao i zabavnim i javnim poslovima.

Financije: Stabilno. Rahu u 2. kući daje prilike za nove izvore zarade. Na vama je samo da se usredotočite ka spomenutom. Kako je rečeno, najbolja opcija je da se oslanjate na vlastite sposobnosti. Ketu i Saturn u 8. kući, uz napet odnos 1. i 7. kuće, skupa govore da nikako nije povoljno da ulazite u zajedničke investicije, jer zbog određenih, neadekvatnih postupaka potencijalnih partnera, možete doći u vrlo nezavidnu financijsku situaciju, vrlo moguće i u gubitke. Isto tako, mogli biste imati problema, vezano uz posuđivanje novaca drugima, ili ako se odlučite biti jamac za kredit. Što se tiče kredita, tu će biti poteškoća. Zato, ako uzimate kredit, dobro proučite svaku zakonsku odrednicu. Mnogima od vas se može dogoditi da se odlučite za podizanje kredita, i da sve bude u redu, ali da s vremenom dođe do značajnih otežanja, prilikom njegove otplate. Za sve iole veće kredite, bolji uvjeti dolazi u periodu od zadnjeg kvartala godine, ali opet uz oprijez. Na drugoj strani, iznimno su dobri uvjeti za refinanciranje postojećeg ili postojećih kredita, kao i za povrat dugova. U periodu do proljeća visoko je izražen utjecaj broja 5, što uz Rahu-a u 2. kući, daje sasvim solidne mogućnosti za dobitke u igrama na sreću. Ništa specijalno, daleko od toga. Ali, svakako su mogući solidni dobici, uz nešto veći trud.

Sretni brojevi: 3, 7, 15 i 27.
RAK:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU RAK


Posao: Tranzit Jupitera u Strijelcu u 6. kući (radne aktivnosti, vezuje se uz posao i profesiju) Rahu u 1. kući, kao i snažan utjecaj brojeva 6 i 7, kratko i jasno donose vam sjajne uvjete za sve što se tiče rada, radnih aktivnosti, posla i karijere. Prilike za napredak u radu i poslu su već tu, samo je važno prepoznati ih i još važnije usmjeriti se ka njima. Mnogi nezaposleni će dobiti iznimno dobre poslove, mnogi koji planiraju promjenu posla će ostvariti doista velike promjene, a ako ste privatni poduzetnik, onda je na vama da iskoristite ove sretne utjecaje za širenje posla. Kad god upadnete u dvojbu, da li prihvatiti neki posao, ili, da li se usmjeriti ka proširenju posla, samo recite sebi - kada ću, ako neću sada. Ne, ne, ne...Nema više ne odlučnosti. Više ne smije biti mjesta neodlučnosti. Ova vaša poslovna godina, biti će u isto vrijeme dinamična i izazovna, ali i ispunjavajuća, puna sjajnih iskustava. Kako od proljeća ulazite pod dominantan utjecaj energije broja 7 (javnost, drugi ljudi, odnosi sa drugima, itsl.) a pritom su Saturn i Ketu u 7. kući, krajnje vrijeme je da postavite čvrste granice, kada je riječ o toksičnim ljudima i odnosima na poslu, dok je za neke krajnje vrijeme da napravite veliku selekciju ljudi, sa kojima ćete u budućnosti surađivati. Uzevši u obzir vaš previsok stupanj tolerantnosti, spomenuto neće ići nimalo lako, niti jednostavno, ali svaki izazov se može riješiti, samo je važno ne doživljavati ga kao izazov, već kao lekciju. Kako je Saturn vladar vašeg 8. polja (podrška drugih) u 7. polju, uz dominantan utjecaj broja 7, imat ćete značajnu potporu od strane novih ljudi, koji se budu pojavili na vašem poslovnom putu. Ne preporuča se sklapanje novih intenzivnijih partnerstava, ali maksimalno se potrudite zadržati sve nove ljude, koji vam se budu pojavili kroz posao, išavši onom - nikad se ne zna, možda s vremenom tu može doći do suradnji ili zajedničkih poduhvata ... i sa nekima od njih će definitivno moći. Naglašena postavka serije 7 ukazuje da biste trebali mnogo povesti računa o jačanju vašeg poslovnog imidža, bez obzira gdje radite. Za uspjeh u poslu, nije dovoljan samo kvalitetan rad, vezano uz ono što predstavlja vaše primarne zadatke, već i predstaviti sebe i to što radite, na najbolji moguć način. Skromnosti ne smije biti. I sami znate, koliko puta vas je do sada koštala. Hvalite sebe za svaki novi korak, koji načinite.
U slučaju da imate vlastiti biznis, ili ste freelancer, obavezno poradite na marketingu, vezano uz sve što predstavlja marketing. Kada govorimo o marketingu, obavezno konzultirajte stručnjake. I, prilikom izbora stručnjaka, ne žalite novaca. Znate, uspješni ljudi su uspješni, jer će za sve što se tiče njihovog posla, konzultirati profesionalca, umjesto amatera, bez obzira što će tom profesionalcu dati više novaca. Zapravo, novac nije uopće važan, važno je vrijeme, koje uložite u posao. Zato, konzultirajte profesionalce, kako bi to vrijeme bilo što kvalitetnije iskorišteno. Pored navedenog, velikog uspjeha ćete imati svi, koji se bavite javnim poslovima, osobito u domeni kreativnog izražavanja i zabave. Očekuju vas značajni pomaci, te se već od sada, maksimalno usredotočite na svoje nove želje, ciljeve i planove. Samo hrabro i odlučno.

Financije: Odlično. Period od proljeća donosi prilike za rješavanje velikih i krupnih financijskih muka. Vladar 8. kuće u 7. kao i naglašen utjecaj Sedmice, donijeti će vam veliku potporu, vezano uz riješavanje pitanja kredita i dugova. Kako su Mjesečevi Čvorovi na uglovima, a Saturn vladar 8. kuće u 7. kući, koja predstavlja borbu za pravdu, te naglašen utjecaj Sedmice, konačno dolazi do prilično boljih mogućnosti kod svih vas, koji očekujete novac kroz polje pravnih procesa i nasljedstva. Ipak, tu ćete morati biti još malo strpljivi do konačne realizacije. Za većinu vas, do konačne realizacije će doći u periodu od jeseni 2019. do proljeća 2020. godine. Ako ste nestrpljivi po ovom pitanju, ako vas već nervira prolongiranje, onda otpustite, tako što ćete staviti svoj fokus na ono što vam predstavlja zadovoljstva. U slučaju da je proces ili ostavinska rasprava, kroz koje očekujete novac tu pri kraju, onda će do konačne realizacije doći brže, no opet sa odgađanjima, koja bi se mogla protezati na period od 4. do početka 6. mjeseca.

Sretni brojevi: 4, 7, 16 i 28.
LAV:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU LAV


Posao: Tranzit Saturna u 8. kući, uz vrlo naglašen utjecaj energije broja 8, stvorit će kod mnogih od vas izražene frustracije aktualnim poslovnim stanjem, posebno u periodu od proljeća. Mnogi ćete poželjeti promjeniti nešto značajno po pitanju vlastitog posla. I, zbog Jupitera u Strijelcu koji je u sjajnom odnosu sa vašim Suncem, uvjeti za promjenu su sasvim dobri. Ali, dobro razmislite, što je to što želite, jer kako Saturn ne vidi vaše Sunce, vrlo lako biste mogli načiniti promjenu, a da nakon nekog vremena uvidite, kako to nije to, ili čak da je možda bilo bolje prije. Naprosto, trebate pustiti neko vrijeme da se sve kockice poslože. Možda i znate, ili ćete ubrzo znati, kakav posao biste radili, ali ne znate kako se usmjeriti, ili se niste uskladili sa vlastitom odlukom o promjeni, ili pak nešto treće. Najbolje vrijeme za promjenu posla, kao i za sve nove poslovne pothvate je od vladavine Sunca u Lavu, dakle od oko 8. mjeseca pa kroz jesen. Do tada, sagledajte koji su to pozitivni aspekti posla, kojim ste na bilo koji način nezadovoljni, i fokusirajte se na njih. Vidjet ćete, kako će sve početi da dolazi na svoje, kako ćete postajati sve odlučniji i odlučniji po pitanju promjene, te najzad će se pojaviti ona prava poslovna opcija za vas. Ukoliko već duže vrijeme radite na ostvarenju promjene, u tom slučaju, pozitivan razvoj događaja, a moguće i konačna manifestacija dolaze do prvih dana proljeća. Ukoliko ste nezaposleni, i tražite posao, u ovoj godini prilike za pronalaženje posla su daleko veće, mada će se kroz taj posao od vas zahtjevati daleko više prilagođavanja i kompromisa, nego što ste vi na to spremni, u ovom trenutku. Nemojte odbacivati posao, na kom budete počeli da radite, bez obzira što nije u skladu sa vašim očekivanjima, jer promjena smjera djelovanja, koja dolazi kroz njega, svakako može stvoriti jednu sjajnu poslovnu priču, u daljoj perspektivi. Osobito dobre mogućnosti za sve vas, koji težite nalaženju posla, prikazane su: u periodu od kraja 1. na početak 2. mjeseca, zatim u prvoj polovici proljeća, kao i u periodu od 8. mjeseca ka početku jeseni. Ukoliko očekujete unaprijeđenje na radnom mjestu, do istog će doći u ovoj godini, ali samo pod uvjetom da je ta priča već pokrenuta. Ako se priča o poslovnom unaprijeđenju, još uvijek nije pokrenula, do toga bi moglo doći od jeseni pa na dalje.

Financije: Situacija po pitanju financija ide na bolje. Od proljeća ste pod dominantnim utjecajem energije broja 8, a pritom je Jupiter u 5. kući, u kojoj se osjeća dobro, pa za mnoge od vas, eto, konačno dugo očekivanog napretka. Jako je povoljno za sve što se tiče riješavanja pitanja kredita, dugovanja (neovisno da li vama duguju, ili vi dugujete) ostvarenja novca kroz pravne procese i nasljedstva, isplatu obeštećenja, itsl. Naravno, i za zaradu. Na vama je da poradite na vlastitoj financijskoj inteligenciji, u što svakako spada i razvoj pozitivnih misli i uvjerenja u vezi sa novcem. U svemu ovome vam može pomoći sve aktualnija literatura iz domene Pozitivne psihologije i Zakona privlačenja. Pored navedenog, Jupiter u 5. kući u snažnom odnosu sa vašim Suncem, Rahu u 12. polju, (polje skrivenih užitaka) kao i dominantan utjecaj Osmice (novac koji izlazi iz domene osobne zarade) ukazuju na jako dobre mogućnosti, kada se radi o igrama na sreću, pa ako do sada niste, obavezno pokušajte. Zbog Jupitera u 5. kući, najbolje je da igrate inozemne igre na sreću, kao i one igre, koje se tiču sporta. Ipak, kako je Rahu u 12. polju, koje se vezuje sa neumjerenost u užicima, pa tako i ovisnost, imajte mjere, kako ne biste došli u neugodnu dužničku situaciju.

Sretni brojevi: 5, 9, 17 i 25.
DJEVICA:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU DEVICA


Posao: Tranzit Jupitera u 4. polju, "na uglu" kao i dominantan utjecaj energije broja 9 od proljeća, veliki su pokazatelji snažnog Jupiterovog utjecaja, kroz vaše polje posla. Pored toga, Saturn vam je u odličnom odnosu sa Suncem, što predstavlja stabilnost u poslu, profesiji i karijeri, kao i svemu što radite. Bit ćete kolebljivi do proljeća, dok energija Osmice bude još dominantno prisutna. Mada, već krajem 1. mjeseca, mnogi od vas će početi da osjećate, kako dolazi jedno mnogo bolje vrijeme za posao, za realiziranje onoga što želite i planirate. Ako ste nezaposleni, i tražite posao, nemate se što za brinuti. U ovoj godini će vam se ukazati više prilika, a na vama je samo da se fokusirate na traženje posla. Sad, kod većine je itekako moguće, da posao koji budete počeli, neće u startu biti stabilan u formalnom smislu, ali vodi vas ka stabilizaciji, do koje će najkasnije doći do kraja prve polovice iduće godine. Najvažnije je da vi budete zadovoljni u svakom provedenom trenutku, na tom novom poslu. Neka vam fokus bude na onim, pozitivnim aspektima posla, kojeg radite, i znajte - stabilan posao je samo onaj, koji nas uistinu ispunjava. Ukoliko težite promjeni posla, također su odlični uvjeti, mada ako do promjene ne dođe do sredine 2. mjeseca, onda sačekajte period od 4. mjeseca, pa na dalje. Obzirom da ste po prirodi skloni traženju opipljivih dokaza za sve, pa tako i manje - više skloni nesigurnosti, bolje bi bilo da na promjenu posla sačekate 4. mjesec. Zatim, Jupiter u Strijelcu i izražena energija Devetke, daju odlične uvjete za vas, koji težite odlasku u inozemstvo radi posla. Ako imalo razmišljate o odlasku u inozemstvo, radi posla, to bi vam trebalo postati glavno usmjerenje. Da, Jupiter u 4. kući daje sreću svugdje, bilo doma, bilo preko, ali obzirom na dominantan utjecaj Devetke, svakako je bolja opcija da odete u inozemstvo, ili makar u drugu regiju. Posebno dobar period za poslove u inozemstvu nastupa od 3. mjeseca, i sa boljim ili slabijim momentima, trajt će sve do proljeća naredne, 2020.godine. Ukoliko ste do sada radili povremene i sezonske poslove u inozemstvu, pružaju vam se prilike za mnogo stabilniji posao u inozemstvu. Obzirom da 4. polje, u kome se nalazi Jupiter predstavlja osobni biznis, mnogi od vas će dobiti želju da ga pokrenu, i to je doista sjajno usmjerenje za vas, mada ako ste nedovoljno odlučni, onda bi najbolje bilo da sačekate period od druge polovice ove (2019.) godine. Ukoliko razmišljate o širenju osobnog biznisa, izražena energija Jupitera nedvojbeno govori da pod obavezno trebate poduzeti sve moguće akcije, koje vode ka istom. Sve što želite ili planirate, a tiče se širenja osobnog biznisa, dolazi u ovoj godini. Što se tiče vrijemena, kada da poduzmete aktivnosti, koje bi vodile ka širenju osobnog biznisa, najbolje je da sačekate period od kraja 4. mjeseca. Zatim, izražena energija Jupitera ukazuje na to da ćete mnogi od vas biti usmjereni na polje poslovne edukacije. Ako tek razmišljate o tome da se usmjerite na poslovnu edukaciju, onda nema čekanja, jer to je baš ono pravo što vam Zvijezde poručuju da učinite za sebe u ovoj godini. Isti aspekt govori i da ćete svi, koji pohađate neki edukacijski program, imati mnogo uspjeha u tome. Najvećeg uspjeha u karijeri ove godine ćete imati vi, koji se bavite edukacijom drugih, istraživanjima, izumima, poslovima vezanim za putovanja, pravo, diplomaciju, kao i spoljnju trgovinu. Pored navedenog, jak odnos između Sunca i Saturna, kao i Jupiter u 4. polju, govore o uspjehu vezanom uz sve aktivnosti, koje se tiču rada sa nekretninama.

Financije: U ovoj godini, pružaju se prilike da riješite sa svim, ili mnogim stvarima, koje vas muče, a tiču se novca. Samo će vam biti potrebno strpljivosti. Ako očekujete novac, kroz polje pravde i pravnih procesa, kroz diobu imovine, ili kroz povrat bilo kakvog dugovanja, budite sigurni da ste na dobrom putu, i da će se stvar riješiti tijekom ove godine. Ako ima većih poteškoća vezano uz spomenuto, možda će se konačna realizacija odgoditi za period do najkasnije 6. mjeseca iduće godine, ali u ovoj godini se riješavaju krupne stvari. Kako ste iz prognoze o poslu, mogli i zaključiti, mogućnosti za osobnu zaradu postaju vrlo naglašene, i to je tek početak jednog novog, sretnijeg puta. Najizraženiji utjecaj Jupitera, u odnosu na sve planete, uz Rahu u 11. kući, savjetuje - Nikako stagnirati, već se usmjerite na nove prilike, koje su svugdje oko vas. Na drugoj strani, Ketu u 5. kući, upozorava sve vas, koji ste izraženo skloni igranju igara na sreću, kao i kocki da pod obavezno poradite na svojoj umjerenosti, jer biste mogli doći do značajnijih gubitaka. U tom slučaju, bilo bi poželjno, odnosno, ako ste jako ovisni o spomenutom da pod obavezno potražite stručnu pomoć. Ovako, kada smo kod igara na sreću, zbog jakog Jupitera, stvaraju se iznimno povoljni uvjeti, osobito od 3. mjeseca, ali budite umjereni. Najbolje je da igrate inozemne igre na sreću, kao i one koje imaju veze sa sportskim natjecanjima.

Sretni brojevi: 6, 9, 18 i 42.
VAGA:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU VAGA


Posao: Slobodno se može reći da je pred vama vrlo jaka poslovna godina. Rahu u 10. kući, Saturn u 4., te od proljeća ulazak pod dominantan utjecaj energije broja 10, sve skupa govore o utvrđivanju aktualnih poslovnih pozicija, ali i prilikama za nove poslovne početke. Tijekom cijele godine vama će glavni fokus biti na polju posla. Zbog izraženog utjecaja energije broja 9 i Saturna u 4. polju (polje početaka i završetaka) do proljeća biste trebali završiti sa svime što se već duže vrijeme vuče, što je izazov, ili sa odnosima kroz posao, koji vas frustriraju. Nema sumnje da ćete to uraditi na najbolji moguć način. A, od proljeća, krenite u nove pothvate. Započnite sa svime što želite, planirate, ili što vam se kao ideja bude javilo na životnom putu. Uspjeh je zagarantiran. A, koliki će taj uspjeh biti, ovisi o tomu koliko će biti jak i čvrst vaš fokus. Najvažnije je da će vam Zvijezde biti i više nego naklonjene. Samo, zbog Rahu-a, koji predstavlja nova stremljenja, upamtite da je jako važno otpočeti sve što želite. Dakle...ako ste nezaposleni, posao vam dolazi, i to jako dobar, ako želite promjeniti posao, nema potrebe neodlučnosti i preispitivanjima, promjena posla će vam donijeti jedan ogroman pomak na profesionalnom putu, ako želite otpočeti vlastiti biznis, samo naprijed i iskoristite sve svoje originalne ideje i zamisli, ako želite širiti vlastiti biznis, također...Naravno, većina vas će se bojati novih pothvata, što je potpuno logično, ali nema potrebe. Sasvim suprotno...Gledajte da vaši novi pothvati u poslu budu što originalniji,...Što luđe, to bolje. Ova godina vam je sjajna prilika da oslobodite osobnu kreativnost, u najširem mogućem smislu te riječi. Ukoliko očekujete unaprijeđenje na svom radnom mjestu, u ovoj godini bi vrlo lako moglo doći. Zapravo, kod većine vas će doći do unaprijeđenja. Ali, ukoliko ste značajnije nezadovoljni poslom, kojeg radite, bez obzira na mogućnosti napretka, mijenjajte ga, ili bolje rečeno usredotočite se na traženje ili stvaranje novog posla. Uvijek imajte na umu - Najvažnije je raditi posao, koji predstavlja zadovoljstvo. Jedini pravi rad jest raditi posao, koji predstavlja zadovoljstvo, koji budi pozitivne osjećaje, na kom se osjećate odgovornim, ali i na kom ćete se zabavljati. Posao nije muka i moranje, u to su vas samo krivo uvjerili. Posao treba biti zadovoljstvo. Pođite logički: Rad i posao čine jedan veći dio čovjekovog života, pa ako želite da budete sretni, onda znate kako vam je činiti. Zbog još uvijek izraženog utjecaja broja 9, koji se produžava tranzitom Jupitera u 3. polju (3. polje je preko puta 9. koje predstavlja putovanja i duže boravke u stranim zemljama) i Saturnom (planeta transformacije u polju početaka i završetaka) mnogi od vas ćete kroz posao imati pojačanog dodira sa inozemstvom i-ili ćete putovati više, nego inače. Ako se dvojite da li ići u inozemstvo, radi posla, Zvijezde vam poručuju da je to sasvim dobra opcija, ali nemojte se striktno vezivati za određenu zemlju, najbolje je da to bude privremen rad. Ako odete u inozemstvo, potrudite se, kolko god više možete, da se ne vezujete za tu zemlju, jer će se već za manje od 2 godine otvoriti prilika za odlazak u drugu. Zato su u ovoj godini privremeni ili honorarni poslovi u inozemstvu mnogo bolja opcija. U slučaju da pak trebate riješiti određenu značajnu papirologiju, koja se tiče boravaka, tranzit Jupitera u Strijelcu u 3. polju (papirologija) i utjecaj Desetke koja predstavlja društveni status, donijet će vam uspješan ishod, a vrlo moguće i brzo rješenje spomenutog pitanja. Zapravo, ako imate za rješiti kakvu bitnu papirologiju, obavezno to učinite u ovoj godini. Zatim, tranzit Jupitera kroz 3. polje, donijet će izvrsnu komunikaciju sa ljudima u poslovnom okruženju. U ovoj godini, kroz polje posla i karijere upoznat ćete mnogo različitih ljudi, i sa njima uspostaviti odličnu komunikaciju. I, što je jako lijepo, imat ćete od njih vrlo veliku podršku. Također, ako već do sada niste, jako je povoljno da razmislite o profesionalnom usavršavanju, koje bi vam moglo donijeti ogromne stvari u daljoj profesionalnoj budućnosti. Najzad, godina je posebno dobra za vas, koji se bavite poslovima u domeni komunikacija, savjetovanja, pružanja usluga, medija, saobraćaja i turizma, ali i poslovima unutar ili u jakoj suradnji sa državnim institucijama. Neke od vas očekuju velika priznanja za vlastiti rad i doprinos, od strane državnih institucija, ili pak organizacija, koje su glavne u domeni toga što vi radite.

Financije: Ova godina vam donosi značajno bolju situaciju. Samo je potrebno da poželite i poduzmete adekvatne akcije. Najgore je stojati u mjestu, i očekivati da se popravi postojeće. Nikako to! Potrebno je otvoriti se za neočekivane izvore prihoda, jer nam je po rođenju dano svo obilje ovog svijeta, pa tako i financijsko obilje. Samo su nas uvjerili u to da su naše mogućnosti ograničene. Ovo, naravno, nikako ne znači da će novac početi da pada sa Neba. Dapače. Potrebno je poduzeti aktivnosti, koje vode ka višem, i što je najvažnije uživati u njima. To je nešto, što većina nas može, svako "ali, ja ne mogu, zbog toga i toga" predstavlja ispriku i nedostatak volje. Ako očekujete da se rješi neko financijsko pitanje, koje nikako da se rješi, koje se dugo rješava, ono će se rješiti u ovoj godini, ali kod većine vas ne i u potpunosti. Što se tiče novih prilika za zaradu i povećanje prihoda, one su prisutne tijekom cijele godine, mada najbolji periodi su: druga polovica 1. mjeseca, zatim 3. i 4. mjesec, kao i period od druge polovice ljeta.

Sretni brojevi: 7, 9, 19 i 50.
ŠKORPION:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU ŠKORPIONPosao: U ovoj godini će dominantne energije za vas, biti energije brojeva 10 i 11. Ono što je tipično za oba ova broja jest da su planetarno pod vladavinom Sunca, dok je Jedanaestica i pod vladavinom Jupitera. Vaše Sunce je u Škorpionu, koji je fiksan znak, a fiksne kvalitete su i 2. polje, u kome se nalazi Jupiter, kao i broj 11, koji će biti dominantan od proljeća. Sve što budete radili iziskivat će ulaganje većeg truda i posvećenosti. I, samo polako. Žurba bi vas mogla koštati određenih propusta, koji se mogu ispraviti, ali zašto biste gubili vrijeme na brza rješenja, kada uz trud i strpljenje, možete uraditi velike i trajne stvari. Sve u svemu, neka vam glavna poslovna deviza u ovoj godini bude - trud, posvećenost i strpljivost. Trud i posvećenost su dominantne karakteristike u poslovnom životu mnogih od vas. Ali, nestrpljivost se može dogoditi i najjačima. Zato, kad god primjetite želju i težnju da se određeni posao odradi što prije, otpustite ih. Nije lako otpustiti, ali svakako je ostvarivo. Kako? Samo promjenom fokusa. Prvo sagledajte što ste sve učinili, a zatim stavite fokus na drugo što vam predstavlja zadovoljstvo. Obzirom na pretežno dominantan utjecaj broja 11, kao i Jupiter u Strijelcu u 2. kući, ovo je godina, kada vam se pružaju prilike da načinite korjenite promjene. Ovo je godina, kada vam se pružaju izvanredne prilike da realizirate ono, što uistinu želite, a tiče se vašeg polja posla i karijere. Na vama je samo da što intenzivnije počnete razmišljati na temu, što je to što uistinu želite da uradite, a tiče se posla...što je to, što biste uistinu voljeli raditi. Da, baš tako! Posao ne smije biti nikakvo moranje ili izgaranje, posao mora samo jedno, a to je biti zadovoljstvo. Samo se zapitajte, koliko vrijemena provodite na poslu, ili ako trenutačno ne radite, koliko vremena biste trebali provoditi na poslu. I, naravno, bit će vam sve jasno, jasno zašto posao mora biti zadovoljstvo. Uvijek imajte na umu sljedeće: Pravi posao je ustrojen na onome što predstavlja zadovoljstvo, sve ostalo nije rad, već šljaka. Idealan je period za sve, koji tražite posao, a nemate ga. Jest da će biti potrebno značajnog dokazivanja. Npr. dokazivat ćete se više, nego na prethodnim poslovima, ili više, no što su to vaše nove kolege... ali, nećete osjetiti da se dokazujete. Uživat ćete u poslu, kojeg radite. To je sasvim dovoljno. Mnoge od vas, koji imate posao, u ovoj godini očekuje promjena posla. Ako već razmišljate o istoj, samo polako. Najvažnije je da prvo definirate, kakav biste to posao željeli raditi. A, što se tiče vrijemena, kada je najbolje da se intenzivnije usredotočite na promjenu posla, najbolje bi bilo da to bude ili u periodu od kraja 3. do sredine 4. mjeseca, ili poslije od 6. mjeseca, pa na dalje. Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastitog biznisa, nema mjesta dvojbama, to je nešto što biste trebali učiniti u ovoj godini, da ne kažemo - pod obavezno učiniti. Ako još niste sigurni, koja bi to djelatnost bila, nemojte kalkulirati, neka to bude isključivo ono što vam srce kaže, i odlični rezultati, nikako neće izostati. Ukoliko već imate osobni posao, čak i da ste tijekom proteklog perioda načinili sve moguće promjene i uveli sve moguće novine, vjerujte da u ovoj godini, itekako ima mjesta za još toga novog. Ovo važi za sve vas, kakav god da vam je trenutačni poslovni status: Ako imate dvojbi oko toga, na koju stranu da se usmjerite, vodite se sljedećim 2 odrednicama - 1) usmjeriti se na novo, a ukoliko imate birati između 2 ili više mogućnosti, neka bude ona, koja je novija od ove druge; i 2) usmjerite se ka poslovnim mogućnostima, koje su vam draže srcu, umjesto ka onima, koje vam se čine profitabilnijima, ili pak tako drugi kažu. Ono što je još važno za istaći, u svemu što radite, imat ćete iznimno veliku potporu drugih ljudi, i kroz posao ćete sresti mnogo ljudi, koji razmišljaju slično, kao što razmišljate i vi, i to ne samo po pitanju posla...Mnogi od tih ljudi vam s vrijemenom mogu postati i pravi prijatelji. Zatim, zbog Jupitera u 2. kući, sve što budete otpočeli, biti će praćeno odličnim financijskim rezultatima, a ukoliko uložite veći trud, onda zasigurno i više no odličnim financijskim rezultatima. Samo, transit Saturna i Ketu-a u 3. polju, ukazuju da veću pozornost povedete o papirologiji, da riješite svu papirologiju, koja vam visi nad glavom...Čak, ako niste sigurni, ima li neriješene papirologije, ili nema, obavezno to provjerite...Najbolje bi bilo da zaostalu papirologiju riješite, u prva 3 mjeseca. Kada već govorimo o 3. kući, trebate obratiti veću pozornost na sredstva, koja vam služe u radu, posebno na kompjutere, mobitele i prijevozna sredstva. Onda, naglašen utjecaj energije broja 11, kao i Rahu u 9. polju i mundana pozicija Jupitera, dat će mnogo uspjeha svima, koji se bavite humanitarnim aktivnostima. Ako ste razmišljali da se uključite u nekakvu humanitarnu organizaciju, ili da počnete sa humanitarnim djelovanjem u vlastitoj režiji, obavezno to učinite u periodu od početka proljeća, pa na dalje. Samo, eventualno pripazite na period od 5. mjeseca, jer bi tada vaše humanitarno djelovanje moglo biti zloupotrebljeno, na neki način. Tako, ukoliko ne otpočnete sa humanitarnim djelovanjem prije 5. mjeseca, onda sačekajte početak 6. mjeseca, i krenite.

Financije: Tranzit Jupitera u Strijelcu, u svom sjedištu, kao i dominantna energija broja 11, čiji je drugi vladar Jupiter, kratko i jasno govore, kako će vaša financijska situacija u ovoj godini postati mnogo bolja, i što je najvažnije, suštinski bolja. Sjajne su prilike za sve, što se tiče financija, bilo da je to riješavanje financijskih problema iz prošlosti, bilo da je to zarada, bilo da je to uzimanje kredita, bilo da su to igre na sreću, itd. Uvijek imajte na umu, kako se trebate otvoriti za sve očekivane i neočekivane izvore prihoda. Neka vam to postane jedna od prvih stvari na koje ćete pomisliti kada ustanete.

Sretni brojevi: 8, 9, 17 i 32.
STRIJELAC:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU STRELAC


Posao: Jupiter je u vašem znaku, gdje mu je sjedište, pa još ako uzmemo u obzir dominantan utjecaj brojeva 11 i 12, može se reći da je pred vama jako zanimljiva poslovna godina. Naime, Jupiter je drugi vladar broja 11, koji će biti dominantan do proljeća, dok je vladar broja 12, koji će biti dominantan od proljeća pa na dalje, planet Venera. Do proljeća biste trebali otpočeti sa svim novim pothvatima, koje ste planirali, ili su vam pak samo na umu, kao ideja. Slobodno i hrabro. Riskirajte, vi to, od svih znakova najbolje radite. Također, ako nemate posao, ili pak težite promjeni posla, do proljeća će se sve odigrati u najboljem redu, samo budite uporni i stavite čvrst i jasan fokus. E, onda, od proljeća stvari postaju drugačije. Nije da nije povoljno za nove početke i promjene, sasvim suprotno. Samo, bit će potrebno daleko više opreza. I dalje je super za početke, u vezi sa onim, što već dugo želite i čemu težite, mada biste se na njih trebali ozbiljnije usredotočiti prije proljeća, ali za značajno nove stvari, biti će potrebno daleko više promišljenosti, sigurnosti u odlučivanju i odlukama, kao i opreznosti po pitanju odnosa sa osobama iz posla. Dvanaestica, koja vam je dominantna od proljeća, nalazi se pod vladavinom Venere i Saturna,...dakle, na jednoj strani, Venere, koja je sretnog utjecaja i Saturna, na drugoj strani, koji se, u ovom slučaju, vezuje za otežanja, odricanja, čekanje, neprijateljske namjere od strane drugih,... Ipak, Jupiter je u vašem znaku, pa će prevagu svakako imati Venera. No, bez obzira, upravo kombinacija Venere i broja 12 prikaza je nepromišljenosti, zbog koje osoba sebe može uplesti u čitav niz neugodnih situacija. Nemojte ovo da vas plaši, niti odvuče od poslovnih želja i zamisli, koje želite, ali da je neophodno postupiti promišljeno, neophodno je. Kada govorimo o odnosu sa ljudima iz poslovnog okruženja, budite pojačano oprezni. Vodite računa što i kako govorite pred nepoznatim osobama, kao i onima, u čije namjere niste sigurni. Vrlo lako to, šta ste izrekli, može biti na neki način okrenuto protiv vas. U periodu od proljeća, pa do kraja godine, doći će do prekida mnogih poslovnih partnerstava, dok se ulazak u nova nipošto ne preporuča. Ulazak u nova poslovna partnerstva je jedino dobar, ukoliko vas veže isključivo kreativnost, eventualno duhovnost, gdje bi isprva stvari trebalo uzimati s dozom rezerve. Što se tiče kreativnosti, ne samo da je dobro za poslovna partnerstva, već odlično,... super! Također, trebate se čuvati potkradanja u poslu i na radnom mjestu. Zato, oprezno prema suradnicima i kolegama, koje ne poznajete dovoljno, ili ih tek budete upoznali. Da se vratimo na kreativnost. Vaš kreativni potencijal i poriv će u ovoj godini biti iznimno jaki. Neovisno o tomu, da li se bavite kreativnim poslom, konkretno, ili pak poslom, koji ne zahtjeva značajniju upotrebu kreativne strane, vi se potrudite biti što kreativniji, i to će vam se višestruko isplatiti. Ukoliko ste svjesni svog kreativnog potencijala, a niste ga u dovoljnoj mjeri iskoristili, sada je vrijeme da mu se dosta ozbiljnije posvetite, i ako to učinite, vrlo je moguće da postane i dio vašeg profesionalnog puta. Pored navedenog, cijela godina je odlična za odlaske u inozemstvo, ili u druge regije, radi posla. Posebno su naglašene daleke zemlje, kao i zemlje, koje su karakteristične po velikim vodenim površinama. Po ovom pitanju, možete biti neodlučni i dezorijentirani, ali snagom vlastite volje možete učiniti sve.

Financije: Tranzit Jupitera u Strijelcu, u vašem znaku, snažan je pokazatelj financijskog napretka za sve znake, a posebno za vas. Ipak, Saturn vam je u 2. kući, što govori o riješavanju financijskih problema iz prošlosti, ali kod mnogih od vas, i o nužnosti da poradite na vlastitim uvjerenjima, koja imate u vezi sa novcem. Kočnica u nemanju dovoljno novaca, u vašem slučaju može biti prejaka želja, iz koje se rađa nestrpljivost. To se lako savlada. Dovoljna je samo promjena fokusa, preusmjeravanje fokusa na druga zadovoljstva. Ali, to je samo kočnica. Tu su i uvjerenja, koja ste većina vas dugo usvajali, a sva se vrte oko toga da su prihodi u životu veći ljudi ograničeni, kao i da su drugi odgovorni za to. E, pa nije tako. Vi ste kreatori vašeg života, i vaše financijsko stanje je odraz ničeg drugog, do vaših uvjerenja. U promjeni uvjerenja, prvo je važno željeti više novaca, zatim stalno razmišljati o tome, za što vam je potreban, kao i poduzeti adekvatne akcije. Postoji tu još mnogo stvari, koje su nadogradnja, ali navedene su osnov. I još jedno - Uvijek imajte na umu da novac ne treba biti samom sebi svrha, već biti prisutan u vašim životima, u sve većim i većim količinama, kako bi vaši životi bili što kvalitetniji. Iza želje za mnogo novca, nerjetko se može kriti nedostatak emocionalne sigurnosti, kao i brojne emocionalne frustracije, na čemu se prvenstveno treba poraditi. Kada se poradi na njima želja za novcem postaje istinska,...Upravo takva, da novac ne bude samom sebi svrha, već sredstvo u postizanju sve kvalitetnijeg života. U radu na promjeni uvjerenja u vezi sa novcem, od velike pomoći vam može biti sve prisutnija literatura iz pozitivne psihologije, kao i brojni tečajevi, seminari i radionice.

Sretni brojevi: 9, 12, 21 i 45.
JARAC:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU JARAC


Posao: Do proljeća ćete se nalaziti pod dominantnim utjecajem energije broja 12. Obzirom da je drugi vladar Dvanaestice, planet Saturn u vašem znaku, a ujedno je i vladar vašeg znaka, period do proljeća iskoristite za raščišćavanjem sa svim nedovršenim poslovima i poslovnim odnosima, koji vam ne koriste i muče vas. Pored toga, u ovom periodu se nikako ne preporučaju počeci novih, većih poduhvata, niti korjenite poslovne promjene, jer ma koliko da ste po prirodi racionalni, lako vam se može dogoditi da se pogubite u nekakvim detaljima, te da odigrate nepromišljeno i u konačnici onako, kako ne biste željeli da vam se posao razvija. E, onda od perioda proljeća ulazite u period broja 1, kojim inače vlada Saturn. U ovom periodu trebate postaviti nove temelje na vašem poslovnom putu. Kako? Pa, vrlo lako...Usredotočite se na sve novo što biste željeli uraditi. I, budite hrabri. Veliki je luksuz da sebi dozvolite izgovore, poput - kasno je za mene, ili nije sad i vrijeme da se poduzme nešto značajno, jer je kompletna situacija loša, itd.itd.itd. Počnite novo, pa makar simbolično. No, znajte, ako nešto uistinu želite, svaki razlog, koji vam se javi, a odnosi se na to da ipak ne otpočnete sa tim novim, svaki takav razlog je vaše ograničenje, vaš izgovor, vaš strah od toga da iskoračite iz svoje zone komfora, svaki strah od neuspjeha ili od uspjeha,...Ukoliko nađete više razloga za ne, te ne otpočnete sa novim aktivnostima, koje želite, znajte da ste pogriješili. Pogriješili u kom smislu? Pogriješili u smislu da ste ispali kukavica, te da će vam se, nakon nekog vremena, na životnom putu pojaviti prilika za novi početak, samo u daleko težoj formi. A, ukoliko i tad ne poduzmete ništo, onda će se pojaviti još teža situacija,...I tako u krug. Budite hrabri, jer imate sve preduvjete za to, a glavni je taj što ste odgovorni i pouzdani u poslu. Dakle, od proljeća pa do kraja godine, započnite sve što želite, a tiče se posla. Onda, samo držite fokus na tome, i vidjet ćete, kako će uspjesi dolaziti jedan za drugim. Naravno, kako je već i rečeno, trebate raščistiti sa svim poslovnim obavezama, koje se vuku, kao i sa svim toksičnim odnosima sa ljudima iz posla. Mnogima od vas to djeluje teško. Ali, nije...Ako vam je fokus na novom ili novim pothvatima, sve će se odvijati u vašu korist. U redu, biti će potrebno više odgovornosti, nego u prethodnih nekoliko godina, kao i velikog truda. Međutim, ako to novo, na što budete stavili svoj fokus, uistinu volite, taj rad će vam djelovati, kao zabava, a ne kao nekakvo moranje, isl. Pored navedenog, savjetuje se da nikako ne obraćate pozornost na mišljenje ljudi iz vašeg poslovnog okruženja, konkretno onih, kojima se ne dopada vaša želja da otpočnete nešto novo. Potrudite se, koliko god više možete, smanjiti komunikaciju sa takvim ljudima, jer vas odnosi sa njima mogu samo unazaditi,...i to baš sada, kada su vam energija i motivacija najpotrebniji.

Financije: Situacija sa financijama će biti solidna, ali izazovi su, u pojedinim periodima, itekako mogući. Na vama je da na te izazove ne gledate, kao na probleme, već kao na lekcije, koje su tu da ojačate svoju financijsku inteligenciju. Saturn, kao i vladar vaše 2. kuće u 1. kući, govori o iskrenoj želji za boljim prihodima, koja će se svakako vidjeti na vama, i zahvaljujući kojoj ćete uspijevati u svojim zamislima. Samo, strpljivo. Jupiter u 12. kući ukazuje na to, da biste mogli biti uspješni po pitanju igara na sreću. Ako ste jako angažirani, vezano uz igre na sreću, ili ako imate problema sa kockom, sada se pružaju prilike da spomenute riješite, uz pomoć stručnog lica. Jupiter u 12. kući pruža prilike za rad na crno, izvan zakonskih okvira. U tom radu, prihodi bi mogli bi iznimno dobri, no ukoliko se bavite kriminogenim djelatnostima, Saturn u 1. kući i godina Jedinice će vrlo brzo donijeti jedan ogroman pad. Pa, u tom slučaju, razmislite što bi bilo bolje za vas. Zbog izraženog utjecaja energije broja 12, nikako se ne preporuča bilo kakav vid zaduživanja, kao što su krediti, veće privatne pozajmice, niti da budete jamac za kredit, isl. Ovo shvatite za ozbiljno, da ne biste ubrzo upali u nevolje. Spomenuto se ne odnosi na male kredite. Ali, kako god, Saturn u 1. kući, nedvojbeno vam govori da uzmete stvari u vlastite ruke, da se primarno oslonite na jačanje vlastite zarade. Vi to doista zaslužujete!

Sretni brojevi: 1, 9, 22 i 43.
VODENJAK:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU VODOLIJA


Posao: U ovoj godini nastavljate sa poduzetim akcijama iz prethodne sa punim elanom i entuzijazmom. Možda u prošloj godini niste poduzeli sve akcije, koje želite, pa eto vam pregršt sjajnih prilika da to učinite. Nemojte misliti da ste nešto propustili, time što niste poduzeli određene akcije, ili iskoristili određene prilike. Imajte na umu da se prilike ne događaju nama, već se mi događamo prilikama. Zbog Saturna i Ketu-a u 12. kući, lako možete biti skloni prekopavanju po vlastitoj prošlosti, pa tako i poslovnoj. U redu je, prošlost služi da nas nauči, da nam da veće iskustvo, svakako je jedna od najvažnijih stvari osvjestiti ju. No, nemojte da vas to previše obuzme. Savjet je da vam fokus uvijek bude na novom, što ste do sada već poduzeli, i da poduzmete sve nove poteze, koje želite. A, ako se pojavi preispitivanje vezano uz nešto iz prošlosti, onda se potrudite biti što koncizniji, izvucite zaključke, zatim vratite se u sada, i nastavite dalje. U ovoj godini, jako ćete uvidjeti i svjedočiti tomu, kako se vaš trud iz prošlosti, intenzivirano počinje isplaćivati. Ako u prošloj godini, baš ništo novo niste poduzeli, a želite, onda se u ovoj godini definitivno morate usmjeriti ka tome što želite. Da, baš tako - morate. Ili, još bolje rečeno - možete! Možda mislite da ne možete? Zapitajte se, što vas to koči? Mnogo godina, malo godina, loše zdravlje, strah od budućnosti, to šta želite započeti nije profitabilno, itd.itd.itd. Sve su to isprike. Sve su to isprike, jer se bojite nečega. Čega? Zapitajte se, duboko se zapitajte. Mogu vam pomoći, svi se, što je prirodno, bojimo neuspjeha. Zato, razmislite o svojim neuspjesima iz prošlosti, i sagledajte čemu su vas to naučili. Sigurno je da ste postali bolji u mnogim životnim segmentima, samo to ne vidite, pa vam je fokus na onome, što ne želite. Znate, ako vam je fokus na onome što ne želite, to što ne želite, uvijek će se pojavljivati, na ovaj ili onaj način. Naravno, razloga, zbog kojih ne želite početi sa time što želite, može biti još mnogo. Preispitajte ih. Međutim, poruka je samo jedna - Krajnje je vrijeme da počnete sa time što želite, što prije. U suprotnom, bit ćete sve nesretniji. Nesretniji, ne zato, što će vas Bog, Tvorac, Kozmos ili neka druga viša sila kazniti, nego zato što ste se udaljili od sebe. Možemo reći, time što se niste usmjerili na ono što želite, udaljili ste se od svoje Duše, od svoga Izvora, od Sebe. Što onda očekujete lijepo da vam se dogodi u životu!? Također, ako smatrate da ne trebate ništa novo poduzeti po pitanju posla, a pritom ste nezadovoljni njime...Identično se odnosi i na vas...Zapravo, vi ste u još goroj situaciji. Onda, pod hitno mijenjajte stvari, preispitajte se što želite, i pritom budite maksimalno iskreni prema sebi. Nakon toga, djelujte, ne preostaje vam ništa drugo. Nije svaka godina stvorena za korijenite promjene. Krenuti sa korijenitim promjenama, ako su teške planetarne postavke, može donijeti mnogo neugodnosti i problema, ali sada su planetarne postavke sjajne, pa krenite i vjerujte u najbolje. Sve u svemu, ako ste poduzeli nove korake, tijekom protekle godine, nastavite hrabro, sve će biti bolje. Ovo je za vas godina poslovnog širenja, poslovne ekspanzije. Ako niste poduzeli nove korake, ili po vašem mišljenju ne dovoljno, poduzmite ih, ne može biti bolje vrijeme za to, nego što je ova godina, posebno njen 1. kvartal. Ako želite mijenjati posao, mijenjajte ga. Ako ste nezaposleni, i sami možete zaključiti, kako vas očekuje novi posao. Sve je u znaku novog početka i promjena, i naravno uspjeha. Jedino, ukoliko očekujete poslovno promaknuće, u sklopu poduzeća u kojem radite, isl. tu ćete trebati samo još malo da se strpite. Ako je pak poslovno promaknuće trebalo da se dogodi prošle godine, a još nije, i ako se ne bude dogodilo najkasnije do 6. mjeseca, onda teško da će se dogoditi. Zapravo, više nije važno, hoće li ili neće. Važno je da počnete uviđati negativne strane posla, kojeg radite,...Da počnete uviđati, koje to neugodne emocije i osjećaje taj posao pobuđuje u vama,...Da počnete tražiti razloge da ne ostanete u njemu, a paralelno sa time da se usmjerite ka novim poslovima,...I vidjet ćete, sigurno je da će vam doći novi posao, na koji ćete otići...Obećano promaknuće vam neće biti više važno, jer ćete nači posao, na kom se osjećate mnogo bolje i koji je, već sam po sebi, vaš poslovni napredak. Još jedna stvar, a odnosi se na sve vas...Zbog izraženog utjecaja energije broja 2, druga polovica godine će biti malo izazovnija, ili još bolje rečeno napornija. U kom smislu? U smislu, što rezultati vašeg rada, neće biti u srazmjeri sa vašim željama, očekivanjima, kao i uloženom količinom rada. Dolazit će sporije, čini se, teže, osobito oni, koji se odnose na novac i zaradu. Ali, ništa strašno. To je samo epizoda, koja vas uči strpljenju. Najvažnije je da vi uživate, radeći svoj posao, kao i to da ćete kraj 2019.godine dočekati sa više nego pozitivnim saldom.

Financije: Pretežno dominantan utjecaj energije broja 2, koji predstavlja materijalne vrijednosti i zaradu, kao i tranzit Jupitera u Strijelcu u 11. polju, koje predstavlja prihod od posla i karijere, nedvojbeno govore o napretku, vezano uz polje osobne zarade,...o boljim prihodima kroz posao i karijeru....I to mnogo bolji, a koliko to mnogo, ovisi samo od toga, koliko ste otvreni za nove prilike i napredak.

Sretni brojevi: 9, 11, 23 i 47.
RIBE:

POSLOVNO-FINANCIJSKI HOROSKOP ZA 2019.GODINU RIBE


Posao: Dominantne energije u ovoj godini su 2 i 3. Pored toga Jupiter vam se nalazi u 10. polju (posao, profesija, karijera,...). Došlo je vrijeme da se više fokusirate na vrijednovanje sebe i vlastitih potencijala i vrijednosti. Ukoliko vas muči to, što niste dovoljno cijenjeni ili nagrađeni za vaš rad, znajte da je do vas. U tom slučaju, ključ za rješenje vašeg problema je poraditi na samopoštovanju. I, to upravo u ovoj godini. Utjecaj Trojke će dovesti do tenzičnih odnosa sa jednom ili više osoba iz vašeg poslovnog okruženja. Na vama je da presječete, sve što vam ne odgovara. Na vama je da kažete ne, svima za koje smatrate da vas ometaju na vašem poslovnom putu. Mnogima od vas će to poći za rukom. Mnogi od vas će, čini se, iznenada presjeći sa toksičnim odnosima na poslu. Apsolutna podrška za to. Jer, intenzivni odnosi i veća upućenost na ljude, koji vam crpe energiju, samo može dovesti do toga da maknete fokus sa onoga što želite. Zatim, u ovoj godini očekuje vas mnogo pozitivnih rezultata, vezanih uz vaš prethodni rad i trud. Mnogi ćete doživjeti unaprijeđenje u poslu. Općenito, vaša riječ će se itekako cijeniti, od strane vaših nadređenih. Svojim visoko kreativnim idejama možete pomoći u napretku posla, na kome radite. Ukoliko pak želite otpočeti ili proširiti svoj posao, ili promjeniti radno mjesto, Jupiter u 10. polju će se "pobrinuti" da se odlučite na spomenuto, a ishod će biti odličan. Doduše, zbog Saturna u 11. kući, mnogi od vas ćete se dvojbiti, da li načiniti promjenu ili ne. Mjesta za dvojbe apsolutno nema. Toliko su vam dobre astrološke predispozicije, da ću vam reći - Kad ćete učiniti željene promjene, ako ne budete u ovoj godini. Imajte na umu sljedeće: Što više budete odgađali da poduzmete nove aktivnosti, to će vam biti gore. Zato, krenite,...Krenite dalje, već sada. Vjerujte u uspjeh, zagarantiran vam je...Samo krenite. Zatim, Jupiter u 10. polju, kao i izražena energija Trojke, mnogima će donijeti poslove u inozemstvu, ili vezane za putovanja, ili, eventualno poslove, koji podrazumijevaju intenziviran odnos sa strancima. Ako imate za riješiti nekakvo papirološko ili administrativno pitanje, a tiče se daljeg boravka u inozemstvu, ishod će biti krajnje pozitivan, samo se strpite za period do proljeća. Kada već govorimo o Jupiteru u 10. kući, ako ste imali kakvu štetu kroz posao, ako vodite kakav pravni proces, da biste ispravili nepravdu, koja vam je učinjena u poslu, samo naprijed, stvari će polako dolaziti na svoje, samo, važno je da otpustite taj izazov, tako što ćete se fokusirati na pozitivne strane posla i života. Pored navedenog, otvaraju se odlične mogućnosti za sve vidove profesionalnih edukacija, a ako već pohađate kakav edukacijski program, ili ste učenik ili student, pred vama je i više nego pozitivan period, u kom ćete pokazati mnoge svoje skrivene potencijale.

Financije: Dvojka, kao jedna od najdominantnijih energija, uz Jupitera u 10. polju, snažno aktivira polje zarade. Ipak, Saturn u 11. polju, koje predstavlja prihode od posla, govore da ćete morati da uložite veći trud, kako biste ostvarili bolje prihode. Ako smatrate, kako vas već duže vrijeme ne cijene dovoljno na poslu, na kojem radite, u tom slučaju je promjena jedino riješenje. U svakom slučaju, zarada će vam krenuti jednom uzlaznom putanjom. Samo je važno da se otvorite za što više mogućnosti. U ovoj godini, glavni fokus vam treba biti, upravo na vašem poslu, kao i na zaradi od vlastitog rada. Saturn u 11. polju, govori o otegotnim okolnostima kroz koja možete proći, ako očekujete novac u vidu neke vrste socijalne podrške ili pomoći, kao i ostvarenje prihoda koji treba doći, kroz državne institucije. Teži put očekuje sve vas, koji trebate otići u mirovinu, ali vi ćete ga uspješno proći, u to nema sumnje. Također, što se tiče financijskog dijela, imat ćete veliku podršku starih prijatelja, kao i osoba, koje poznajete duže vrijeme. Uglavnom će to biti osobe, sa kojima nemate, ili barem dugo, niste imali intenzivan odnos. Zato, kada budete trebali pomoć i podršku od strane drugih ljudi, nikako se ne vezujte za jedne te iste ljudi. Samo imajte na umu, kako ćete pomoć i podršku dobiti, a sad od koga, samo će vam se reći. Budite otvoreni za sve.

Sretni brojevi: 9, 12, 21 i 48.


Autor: Damir Igor - više o njemu, klikom OVDJE*** Zahvaljujući suradnji sa portalom www.radiotrecadimenzija, možete pogledati video verziju članka:Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Your Ad Spot