SREĆA JE STVAR IZBORA. KREIRAJ NAJBOLJU REALNOST ZA SEBE!


VI PITATE: Postavite pitanje Bratislavu Saviću, jednom od najpoznatijih motivatora u regiji do 27.10.

Ovu novu rubriku na našem portalu, otvorit će Bratislav Savić, jedan od najpoznatijih motivatora u regiji. 


Bratislav Savić - Pitanja čitatelja
Bratislav Savić
Na svom You Tube kanalu VJERUJEM U ČUDA, Bratislav daje savjete iz oblasti Zakona privlačenja, bavi se razmatranjem svih aktualnih tema koje se tiču životnog stila i razvoja, pruža i objašnjava tehnike koje pomažu u kreiranju vlastitog života, kao što su meditacija, afirmacije, kreativna vizualizacija i mnoge druge. Svaki njegov video je ujedno i velika motivacija da postanete najbolja verzija sebe i živite život satkan od svojih snova. 

Danas, nakon nešto više od 2 godine, Bratislavov kanal VJERUJEM U ČUDA, drugi je po posećenosti kanal iz oblasti pozitivne psihologije i ličnog razvoja, na razini čitave regije. Trenutno, broji impozantnih 10.000.000 pregleda. 

Bratislav Savic - izaberi uspeh
BRATISLAV SAVIĆ - IZABERI USPEH

Pored velikog uspjeha koji je doživio sa svojim You Tube kanalom, Bratislav je nedavno izdao svoju prvu knjigu, koja nosi naziv Izaberi uspeh, a povremeno održava motivacijske skupove i seminare.
Njegov životni moto glasi - Pomogni onome kome je pomoć potrebna, i ne očekuj ništa za uzvrat. A onda, Bog će te nagraditi, i više nego što možeš da zamisliš.

GDJE I KAKO POSTAVITI BRATISLAVU PITANJA? 

Bratislav je odlučio odgovoriti na 4 najoriginalnija pitanja. Rok za slanje pitanja je do 27.10.  A, odgovori će biti objavljeni na portalu 01.11.2018. 

Pitanja se postavljaju slanjem poruke sa pitanjem u inbox naše stranice na društvenoj mreži facebook, koju prethodno trebate lajkati. Do stranice možete doći klikom OVDJE.

Pitanja koja postavljate trebaju biti iz oblasti pozitivne psihologije, ličnog razvoja, tj. vezana uz ono što vas jako muči, što vam stvara nedoumice, dvojbe, prepreke na životnom putu svih vrsta,  ili pak vezana uz ono što istinski želite. Svakako su dobrodošla i pitanja koja se tiču Zakona privlačenja, konkretno. Prilikom postavljanja pitanja, potrudite se dati i adekvatan opis stanja ili situacije. I naravno, budite što originalniji. 

Mnogo toplih pozdrava od Bratislava i teama Visoke vibracije.

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU

NAČITANIJE NA NAŠEM PORTALU